rózgaś 1,760 Report post Posted July 4, 2014 (edited) Kolega jeszcze chce, będzie pisał. Powiedziałem, że Ty doradzisz mu najlepiej. :-) Koniecznie króciak. Jak sie da to 2cz. masz takie?? Edited July 4, 2014 by rózgaś Share this post Link to post Share on other sites
miramar69 4,069 Report post Posted July 4, 2014 Byłem wczoraj i już trochę poprzebierane ,ale króciaków jeszcze jeeeest ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
Wobi 3,272 Report post Posted July 4, 2014 Robert fajne są :) ,ja sobie zostawię chyba 40tkę.jedna 30lb. też jest spoko pod sumki,druga trzydziestka może być trochę za ostra dołem,ale fajnie się nada na szczupala i zeda pod duże gumy i woblery (Szwecja). Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted July 4, 2014 Zaskakująco fajne. Dziś porównywałem je z blankami, które mam na stanie i muszę przyznać, że zmodyfikowałem moje plany rodbuildingowe. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted July 4, 2014 (edited) blank zarezerwowany, czapki tez :) Czy mi sie zdaje czy cos mało przelotek na tej 4kg? 8 plus szczytowa? Robert miałem sporo castów 6'6 i przeważnie miały 8 przelotek + 9ta szczytowa.Tą 2jeczkę chyba będę sam zbroił.Jak dobrze pójdzie to po maszynki do kręcenia patyków się zgłoszę. :) Kiedy te komponenty Matagi będą? Edited July 4, 2014 by Tomy Share this post Link to post Share on other sites
markir 161 Report post Posted July 4, 2014 Jeśli jeszcze coś zostało proszę o rezerwację 2 blanków w jednym kawałku o długości 6'6" - 7' i mocy około 20 lb. Przeznaczenie - pierwszy typowa rzeczna sandaczówka, drugi - jeziorowy szczupak. Zakres obsługiwabnych przynęt do około 35 - 40 gram. Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted July 5, 2014 Robert miałem sporo castów 6'6 i przeważnie miały 8 przelotek + 9ta szczytowa.Tą 2jeczkę chyba będę sam zbroił.Jak dobrze pójdzie to po maszynki do kręcenia patyków się zgłoszę. :) Kiedy te komponenty Matagi będą? Komponenty czesciowo juz są. Bede je sukcesywnie wrzucał do oferty. Share this post Link to post Share on other sites
PiECIA 212 Report post Posted July 5, 2014 Blank dojechał wczoraj, tempo imponujące. Wysyłka zanim zapłaciłem, a był to mój pierwszy zakup w BRC. Dziękuję. PS. Czekam na ofertę biżuterii Matagi:) Share this post Link to post Share on other sites
Tommek 109 Report post Posted July 5, 2014 Robert coś, 220-240cm, 30-40lb, cw do 150-200g na szczupaka pod duże gumy z rzutu znajdziesz z tych blanków? Kijek pod casta ma być. Share this post Link to post Share on other sites
siatkaz 752 Report post Posted July 5, 2014 Sorki, że w temacie ale ja to chyba w innym świecie żyję (Lubelszczyzna) bo 40 lb na ciupaki to nijak nie mogę sobie wyobrazić. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted July 5, 2014 Robert coś, 220-240cm, 30-40lb, cw do 150-200g na szczupaka pod duże gumy z rzutu znajdziesz z tych blanków? Kijek pod casta ma być. Podłączę się pod pytanie Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted July 5, 2014 Prosze o rezerwacje 6'6" 8-20 Jutro się odezwe :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted July 9, 2014 (edited) Komponenty czesciowo juz są. Bede je sukcesywnie wrzucał do oferty. Ja nie widzę na stronie ani soft plastik'u ani komponentów Matagi.No ale czekam. Edited July 9, 2014 by Tomy Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted July 9, 2014 (edited) Spokojnie. Obiecałem to będzie. Jest dużo nowych rzeczy do wprowadzenia a doba jest jedna. Edited July 9, 2014 by robbox4 Share this post Link to post Share on other sites
markir 161 Report post Posted July 11, 2014 Tempo realizacji zamówienia od rozmowy telefonicznej do wizyty kuriera imponujce - 24 godziny - szacunek. Blanki Lemax godne uwagi. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 11, 2014 Ja na swoje zamówienie cierpliwie czekam Share this post Link to post Share on other sites
prezes77 97 Report post Posted July 11, 2014 Ja na swoje zamówienie cierpliwie czekam Bo ty masz o wiele dalej :) Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted July 11, 2014 To ja drugi koniec Polski ;) to moze za tydzień dojdzie :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted July 14, 2014 Robert testowałem te sumowe przypony co u Ciebie kupiłem na spróbę i muszę powiedzieć że pierwsze testy bardzo pozytywne. Szarpałem odczepiaczem jak rzepę w familiadzie i nic nie ugięło się. Także jak narazie bardzo na plus. I długość super, bo przecierek nie było. Zgłoszę się po więcej na spokojnie. Share this post Link to post Share on other sites
woblerwz 1,072 Report post Posted July 14, 2014 To ja drugi koniec Polski ;) to moze za tydzień dojdzie :lol: :lol: :lol: Raczej za dwa, do mnie bliżej a w tydzień nie doszło. Share this post Link to post Share on other sites
Patryk1125 1,030 Report post Posted July 14, 2014 A do mnie przesyłki przychodzą expresem!! zazwyczaj nie zdaże jeszcze $ przelać a kurier już puka do drzwi :) Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted July 14, 2014 Panowie, firma korzysta z kilku różnych firm przewozowych. Z kurierami jest różnie, do tego dochodzi czasem problem z pocztą lub zwyczajnie błąd ludzki. Nasz lub firmy zewnętrznej. Czasem spóźniają się dostawy. Generalnie staramy się żeby każdy otrzymywał zamówione fanty w terminie ale nie zawsze się to udaje. Dla jasności i na przyszłość: bardzo proszę o nie zamawianie komponentów przez forum a robienie tego bezpośrednio przez sklep. To bardzo ułatwia całą logistykę i przyspiesza wszelkie operacje. Dodatkowo mamy problem z paczkami nadanymi przy pomocy FEDEX. Mam zgłoszenia od klientów że kilkanaście paczek nadanych za pośrednictwem tej firmy kurierskiej nie dotarły. Proszę każdego kto spodziewał się paczki w tamtym lub w tym tygodniu a jej nie otrzymał o kontakt na firmowego meila: biuro@brc.com.pl Dziękuje. Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted July 14, 2014 A masz linkę tytanową jeszcze na metry, tą którą kiedyś widziałem??? Share this post Link to post Share on other sites
woblerwz 1,072 Report post Posted July 16, 2014 Ja przynajmniej wiem że moje już nie dojdą, nie zostały wysłane więc zwrot kasy (ciekawe czy też z 10 dni potrwa) Na dzień dzisiejszy To tylko FishingArt i Fishing Center wywiązały się z terminów. Pomijam jakichś amerykanów bo to dziwni ludzie Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted July 16, 2014 (edited) No tak, zamiast napisać o co chodzi to najlepiej się wyżalić tutaj. Proste. Niestety ja nie jestem w stanie każdego pamiętać po nicku. Przepraszam że zapomniałem wysłać blanki. Jest to moja wina że nie wysłałem. Pieniądze zostały zwrócone. Następnym razem proszę po prostu zadzwonić i zapytać co z przesyłką. Albo chociaż napisać meila do biura. Edited July 16, 2014 by robbox4 Share this post Link to post Share on other sites