Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
robbox4

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

Recommended Posts

Kolega jeszcze chce, będzie pisał. Powiedziałem, że Ty doradzisz mu najlepiej. :-)

Koniecznie króciak. Jak sie da to 2cz. masz takie??

Edited by rózgaś

Byłem wczoraj i już trochę poprzebierane ,ale króciaków jeszcze jeeeest  ;)  :)

Robert fajne są :) ,ja sobie zostawię chyba 40tkę.jedna 30lb. też jest spoko pod sumki,druga trzydziestka  może być trochę za ostra dołem,ale fajnie się nada na szczupala i zeda pod duże gumy i  woblery (Szwecja).

Zaskakująco fajne. Dziś porównywałem je z blankami, które mam na stanie i muszę przyznać, że zmodyfikowałem moje plany rodbuildingowe.

blank zarezerwowany, czapki tez :)

Czy mi sie zdaje czy cos mało przelotek na tej 4kg? 8 plus szczytowa?

Robert miałem sporo castów 6'6 i przeważnie miały 8 przelotek + 9ta szczytowa.Tą 2jeczkę chyba będę sam zbroił.Jak dobrze pójdzie to po maszynki do kręcenia patyków się zgłoszę. :)

Kiedy te komponenty Matagi będą?

Edited by Tomy

Jeśli jeszcze coś zostało proszę o rezerwację 2 blanków w jednym kawałku o długości 6'6" - 7' i mocy około 20 lb. Przeznaczenie - pierwszy typowa rzeczna sandaczówka, drugi - jeziorowy szczupak. Zakres obsługiwabnych przynęt do około 35 - 40 gram.  

Robert miałem sporo castów 6'6 i przeważnie miały 8 przelotek + 9ta szczytowa.Tą 2jeczkę chyba będę sam zbroił.Jak dobrze pójdzie to po maszynki do kręcenia patyków się zgłoszę. :)

Kiedy te komponenty Matagi będą?

Komponenty czesciowo juz są. Bede je sukcesywnie wrzucał do oferty.

Blank dojechał wczoraj, tempo imponujące. Wysyłka zanim zapłaciłem, a był to mój pierwszy zakup w BRC. Dziękuję.

PS. Czekam na ofertę biżuterii Matagi:)

Robert coś, 220-240cm, 30-40lb, cw do 150-200g na szczupaka pod duże gumy z rzutu znajdziesz z tych blanków?

Kijek pod casta ma być.

Sorki, że w temacie ale ja to chyba w innym świecie żyję (Lubelszczyzna) bo 40 lb na ciupaki to nijak nie mogę sobie wyobrazić. 

Robert coś, 220-240cm, 30-40lb, cw do 150-200g na szczupaka pod duże gumy z rzutu znajdziesz z tych blanków?
Kijek pod casta ma być.

Podłączę się pod pytanie

Komponenty czesciowo juz są. Bede je sukcesywnie wrzucał do oferty.

Ja nie widzę na stronie ani soft plastik'u ani komponentów Matagi.No ale czekam.

Edited by Tomy

Spokojnie. Obiecałem to będzie. Jest dużo nowych rzeczy do wprowadzenia a doba jest jedna.

Edited by robbox4

Tempo realizacji zamówienia od rozmowy telefonicznej do wizyty kuriera imponujce - 24 godziny - szacunek. Blanki Lemax godne uwagi.

Robert testowałem te sumowe przypony co u Ciebie kupiłem na spróbę i muszę powiedzieć że  pierwsze testy bardzo pozytywne. Szarpałem odczepiaczem jak rzepę w familiadzie i nic nie ugięło się. Także jak narazie bardzo na plus. I długość super, bo przecierek nie było. Zgłoszę się po więcej na spokojnie.

To ja drugi koniec Polski ;) to moze za tydzień dojdzie  :lol:  :lol:  :lol:

Raczej za dwa, do mnie bliżej a w tydzień nie doszło.

A do mnie przesyłki przychodzą expresem!!
zazwyczaj nie zdaże jeszcze $ przelać a kurier już puka do drzwi :)

Panowie, firma korzysta z kilku różnych firm przewozowych. Z kurierami jest różnie, do tego dochodzi czasem problem z pocztą lub zwyczajnie błąd ludzki. Nasz lub firmy zewnętrznej. Czasem spóźniają się dostawy. Generalnie staramy się żeby każdy otrzymywał zamówione fanty w terminie ale nie zawsze się to udaje.

Dla jasności i na przyszłość: bardzo proszę o nie zamawianie komponentów przez forum a robienie tego bezpośrednio przez sklep. To bardzo ułatwia całą logistykę i przyspiesza wszelkie operacje.

Dodatkowo mamy problem z paczkami nadanymi przy pomocy FEDEX. Mam zgłoszenia od klientów że kilkanaście paczek nadanych za pośrednictwem tej firmy kurierskiej nie dotarły. Proszę każdego kto spodziewał się paczki w tamtym  lub w tym tygodniu a jej nie otrzymał o kontakt na firmowego meila:

biuro@brc.com.pl  Dziękuje.

Ja przynajmniej wiem że moje już nie dojdą, nie zostały wysłane więc zwrot kasy (ciekawe czy też z 10 dni potrwa) Na dzień dzisiejszy To tylko FishingArt i Fishing Center wywiązały się z terminów. Pomijam jakichś amerykanów bo to dziwni ludzie

No tak, zamiast napisać o co chodzi to najlepiej się wyżalić tutaj. Proste. Niestety ja nie jestem w stanie każdego pamiętać po nicku. Przepraszam że zapomniałem wysłać blanki. Jest to moja wina że nie wysłałem. Pieniądze zostały zwrócone. Następnym razem proszę po prostu zadzwonić i zapytać co z przesyłką. Albo chociaż napisać meila do biura.

Edited by robbox4

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...