Tomy 21,762 Report post Posted June 6, 2014 Blank a czapeczka taka jak ma mifciu. Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted June 6, 2014 Czapeczki są już w nowych wersjach, jutro wrzucie zdjęcia. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 6, 2014 To szkoda bo Mifciu fantastycznie w niej wygląda i ja też tak chciałem :( Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted June 6, 2014 Spoko, nowe modele też są bardzo dobre, może znajdę stary model też jeszcze. Więc nie płacz :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 7, 2014 Ok.A te 15kg dłuższe są 2 częściowe i tak z Dąbkiem dzisiaj rano gadaliśmy czy by nie był to lepszy wybór.Jak to jest łączone? Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted June 7, 2014 Jeżeli to ma być z brzegu to może być i lepszy wybór, długość 225cm, łączenie typu Butt Joint. To wersja 16kg. TO już jest naprawdę kawał blanku. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 7, 2014 Jeszcze trochę i wyjdzie kij na Tuńczyki :D Share this post Link to post Share on other sites
Meme 1,992 Report post Posted June 7, 2014 Ale jak bym mial wybór brał bym dluzszy kij - ulatwi to walke z sumem a wieksza dlugosc blanku pozwoli go szubciej wymeczyć :D W sumie sumy to takie wolne tuńczyki :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 9, 2014 Będzie Taka G75 12kg max.200g. Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted June 9, 2014 dobry wybor :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 9, 2014 (edited) dobry wybor :) No myślę, jutro dzwonię do Roberta i robimy z Dąbkiem tą armatę.Jedynie multik mi nie daje spokoju.Brać tego Toro 51 Nacl?Kurna do czapki X-Zoga czerwono czarnej mi nie będzie pasował :angry: [attachment=176719:64_1265430-revo_toro_nacl50_side.jpg] Edited June 9, 2014 by Tomy Share this post Link to post Share on other sites
Dąbek 111 1,422 Report post Posted June 10, 2014 Tomasz ,a jak zażre taki blady ,marmurkowy 180cm gość,to do foty nie zaprosisz ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 10, 2014 Jak mi pompa nie pierdyknie to zadzwonię po Ciebie. Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted June 10, 2014 Tomku, poczytaj nieco o tych nowych Toro NaCl. Kręciłem tym (51) i byłem pod wielkim wrażeniem. Piękna maszynka. W zeszłym roku doszły mnie jednak słuchy, że hamulec nie jest jego mocną stroną i jest słabszy niż w starym modelu (sic!). Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted June 10, 2014 Tomy dwunastka to najlepszy wybór. Połączenie delikatności pozwalającej wyjąć ryby za włosek z armatą zatrzymującą złą rybę. Odkąd dosiadłem, innej nie widzę. Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 10, 2014 No teraz po Twoim poście to już jestem w 100% przekonany. :) Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted June 10, 2014 Dziękuję :-) Sumówka to nie tylko pała. To musi być połączenie wielu cech, plus dla mnie niezniszczalność, bo nieraz odginałem od blanku kombinerkami zdeptane przelotki.... Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted June 10, 2014 No teraz po Twoim poście to już jestem w 100% przekonany. :) Tomek nawet się nie zastanawiaj tylko rób. ;) Mi zawsze szkoda sianka i łowie półśrodkami jakieś (Black Caty , RCLB ) ,ale już wiem ze nie ma nic lepszego na nasze warunki niż TAKA G75 - 12 kg Miałem okazje ponaginać i kijek genialny. Tak jak prawi Krzysiek - czuły,delikatny kiedy trzeba :P ale jak trzeba dać w kość to wtedy wychodzi z niego potwór :o :o :o Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted June 10, 2014 Powiem tak, mnie szkoda kasy na perfumy, nowe buty. Ale sprzęt sumowy tylko w wersji highline, bo już raz prawie straciłem rybę życia używając śmiecia. Nie stac mnie na urywanie dwumetrowych ryb. Nie moge sobie na to pozwolić. Przy zliczeniu kosztów wypraw koszty wędek to pikuś. Pan pikuś. a wędka sumowa często uczestniczy w dziwnych akcjach. Bardzo dziwnych. Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted June 10, 2014 Taka g 12kg jest jak moja Żona. Czuła i delikatna ale potrafi dojebać wtedy kiedy trzeba. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 10, 2014 Zwiazek idealny :) Share this post Link to post Share on other sites
Meme 1,992 Report post Posted June 10, 2014 To teraz Tomek został Ci trening na silowni na nogi aby dobrze sie zaprzeć jak bedzie sie sumek stawiać :D Albo jakąś dobrą kotwe mieć ze sobą :D Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted June 10, 2014 Polecałbym raczej sprint w dół, więc poszedłbym w kierunku dobrych butów z napisem RUNNING :-) Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted June 10, 2014 Jak będzie szedł w dół odetnę drogę ogniem. :D [attachment=176782:P1200068.JPG] Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted June 10, 2014 albo kwokiem, to sie wróci jak usłyszy. klamkę zostaw na podbieranie. Share this post Link to post Share on other sites