Sopo19 6 Report post Posted July 22, 2017 (edited) Koledzy powiecie jak odróżnić multiki które do jakiej zabawy służą? Czasami przeglądam aukcje z multiplikatorami i w opisie nic nie ma że jest do UL zabawy. Czy po prostu trzeba znać danego modelu budowę itd aby to stwierdzić czy może po jakiś oznaczeniach się da? Edited July 22, 2017 by Sopo19 Share this post Link to post Share on other sites
woblerek48 381 Report post Posted July 22, 2017 Witam Jest dział na forum ...http://jerkbait.pl/forum/44-multiplikatory/ Share this post Link to post Share on other sites
Sopo19 6 Report post Posted July 22, 2017 Dzięki. Spoko tam jest opis kołowrotka ale nie znalazłem info jak je odróżnić no a w komentarzach też nie wiele jest czy dany miltin nadaje się do ul przynęt. Share this post Link to post Share on other sites
Patron 92 Report post Posted July 22, 2017 Dzięki. Spoko tam jest opis kołowrotka ale nie znalazłem info jak je odróżnić no a w komentarzach też nie wiele jest czy dany miltin nadaje się do ul przynęt. Powitac Przy kazdym jednym opisie multika z linku podanego wyzej jest taka zakladka KLASA i tam jest odpowiednia literka do jakich zadan jest przeznaczony multik czyli odpiwiednio: L-light M-medium H-heavy Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Sopo19 6 Report post Posted July 22, 2017 Dzieki. Nie wiedziałem o tym. Share this post Link to post Share on other sites
PILOT 539 Report post Posted July 22, 2017 Zapytać po prostu, który do czego sprzedającego:) Share this post Link to post Share on other sites
Sopo19 6 Report post Posted July 22, 2017 Ja głównie na ebayu przeglądam oferty a tam w opisach nie ma za wiele. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał.N 466 Report post Posted July 22, 2017 Wspomnę tylko ze mam Calcutte 201D w dobrej cenie - do średnio-ciężkiego casta :D Share this post Link to post Share on other sites