SID 2,516 Report post Posted July 8, 2017 Bush favorit A jaka długość? Share this post Link to post Share on other sites
Sławek.Sobolewski 2,386 Report post Posted July 8, 2017 370+silnik suzi df25 Share this post Link to post Share on other sites
SID 2,516 Report post Posted July 8, 2017 370+silnik suzi df25 Dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
Fishnen 165 Report post Posted July 8, 2017 Fishnen kolejny raz wygłaszasz mądrości a ja kolejny raz zapytam Ciebie, choć ani razu mi nie odpowiedziałeś o Twój ideał łodzi.Niestety kolego ideałów niema, wszystko ma swoje wady i zalety, a do tego, co potrzebuję wystarczy mi ta, co mam i nie jest to łódka, która pływa w ślizgu. Share this post Link to post Share on other sites
nurek28 550 Report post Posted July 8, 2017 Są ideały. Tylko nie za pieniądze które chcemy wydać. Przecież zawsze można zażyczyć sobie aby zrobiono ci projekt w ktory można zaingerować i określić co ma być. Chociaż znając nasze społeczeństwo to jeszcze się taki nie urodził który by wszystkim dogodził Share this post Link to post Share on other sites
Fishnen 165 Report post Posted July 9, 2017 Mój pływa ale aktualnie jem kanapkę.2017-07-08_08-20-31.jpgPomarzyć dobra rzecz. Share this post Link to post Share on other sites
pulos1 71 Report post Posted July 9, 2017 Temat wart zamknięcia już chyba Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted July 9, 2017 Temat wart zamknięcia już chyba Zdecydowanie. Nic sensownego nie wyszło i już nie wyjdzie... Share this post Link to post Share on other sites