TomaszKKK 187 Report post Posted May 9, 2017 (edited) temat dla tych którzy jak mają za dużo PLN-ów i nie wiedzą co zrobić z hajsem ;) ;) ;) p.s strona powoduje uzależnienia większe niż branie ;) ;) ;) www.siepomaga.pl Edited May 9, 2017 by TomaszKKK Share this post Link to post Share on other sites
Zander+ 176 Report post Posted May 9, 2017 Bardzo zacny cel bywam na stronce i jak tylko mogę to pomagam... :) sam walczę z paskudem od 8 mięsięcy i pobyt w szpitalu co 2 tygodnie a szczęście w nieszczęściu takie że na razie pomocy nie potrzebuję...ale kto to wie co będzie dalej?...trzymam "byka za rogi" i się nie poddaję...mam wiele planów i wiem że je zrealizuję...pzdr. Share this post Link to post Share on other sites
Trzeci79 160 Report post Posted May 11, 2017 Zander dużo zdrowia a co do strony to faktycznie powoduje uzależnienie. Raz w miesiącu wchodzę obowiązkowo. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted May 11, 2017 o to chodzi, raz w miesiącu systematycznie 10-20-50-100zł ale zawsze coś Share this post Link to post Share on other sites
Zander+ 176 Report post Posted May 11, 2017 Dzięki stronie www.siepomaga.pl dużo osób otrzymało pomoc w sytuacjach wydawało by się wręcz beznadziejnych...od ludzi dobrej woli... :) i tutaj jest to typowy przykład twiedzenie "człowiek człowiekowi wilkiem" idzie w odstawkę...są jeszcze osoby na tym świecie co starają się pomagać bezinteresownie... :clappinghands: Jutro z kolei i mnie czeka kolejna sesja 3 dniowa w szpitalu podawania cytostatyków...ale będę miał wyniki z TK..wiem że będzie remisja...musi być nie może być inaczej...w końcu może uda mi się wyskoczyć nad wodę bo wyposzczony jestem niesamowicie... :D pzdr. Andrzej. Ps. Może kiedyś napiszę jak dostałem "obuchem w łeb" od choroby...ale szybko się podniosłem taki mam charakter... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Trzeci79 160 Report post Posted May 11, 2017 Andrzej wola walki , chęć obcowania z przyrodą i wędkowania jest najważniejsza. Trzymaj się chłopie ;) Share this post Link to post Share on other sites
radmac5 867 Report post Posted May 15, 2017 Tez polecam ta stronę ... czasem przelewam conieco ... ( jak tak człowiek poczyta te historie to odrazu cieszy się z tego co ma- dwie nogi dwie ręce i zdrowie - i zapomina o swoich pseudo problemach ) Share this post Link to post Share on other sites
eseo 14 Report post Posted May 16, 2017 Jak jest jakaś akcja wśród znajomych to zawsze cosik wpłacę na siepomaga.pl :) Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted June 11, 2017 ze jest po 10-tym to dla przypomnienia :) Share this post Link to post Share on other sites
Zander+ 176 Report post Posted June 14, 2017 Pamiętałem zasiliłem co nieco wedle możliwości... :) ...i co jeszcze napiszę...jak na razie wg wyników wygrywam z "paskudem"...jeeee....i czuję po sobie że nabieram mooocy na maxa... :D tak łatwo mu ze mną nie będzie...teraz muszę go tylko dobić...ostatnia wizyta w szpitalu za tydzień pózniej 3 miesiące przerwy i TK...także zostają ryby..ryby...ryby...relaks...i tak w kółko...w końcu pierwszy raz w życiu...całe wakacje z rodziną... :) Pozdrawiam serdecznie Andrzej. Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted June 14, 2017 zdrowo się odżywiaj nie stresuj się bo po co???zniszcz w zarodku gnoja i pokaż mu kto jest łowcą a kto ofiarą-z wiarą Zander z wiarą Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted July 13, 2017 po 10-tym więc niech będzie na wier :) zchu Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted August 5, 2017 dokładane przez nas kwoty szybko osiągają 100% cel, niewiarygodnie jak łatwo i szybko nasza pomoc odwiedza potrzebujących :good: Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted December 21, 2017 A czy tu ktoś zagląda??? :) pozdrawiam odwiedzających :good: Share this post Link to post Share on other sites
Trzeci79 160 Report post Posted December 21, 2017 (edited) Kurcze, ja się przyznam że ostatnio się opuściłem. Edited December 21, 2017 by Trzeci79 Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted December 21, 2017 to może temat powinien zostać przypięty na stałe???co na to admini??? Share this post Link to post Share on other sites
tymon 803 Report post Posted February 23, 2018 Dużo majątku nie mam, ale mam zdrowe córki, a to jak każdy rodzic wie, największe szczęście. W miarę możliwości będę pomagał :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomasz Bociek Report post Posted February 23, 2018 Pierwszy raz mam styczność z tą stroną dzięki JB. Sam jestem ojcem zdrowego,rocznego Maksia. Serce płacze na myśl o tych wszystkich bezbronnych dzieciaczkach. Od dziś ta strona będzie obowiązkowo odwiedzana po wypłacie :good: Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted March 25, 2018 pamiętamy ??? :) Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted April 13, 2018 https://www.siepomaga.pl/jazdakarola?ts=mail Share this post Link to post Share on other sites
Trzeci79 160 Report post Posted April 22, 2018 Poszło Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted May 10, 2018 jak co 10-siątego i nie tylko .....siępomaga https://www.siepomaga.pl/platnosc/success?payu_id=C10236360-c1bd2615b818445ab029e34850d98d22 Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted June 7, 2018 https://www.siepomaga.pl/nikos-kinas2 Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted July 10, 2018 https://www.siepomaga.pl/ ponownie proszę adminów o przypięcie tego tematu na stałe Share this post Link to post Share on other sites
TomaszKKK 187 Report post Posted July 28, 2018 (edited) https://wwww.siepomaga.pl/zycie-jedrka kazda złotówka jak zawsze bardzo ważna Edited July 28, 2018 by TomaszKKK Share this post Link to post Share on other sites