Newone 50 Report post Posted April 4, 2017 Od razu zaznaczam że filmik zamieszczam aby ukazać zachowanie elity wędkarskiej naukowej, sam nie wiem jak to nazwać jak zatłukli pięknego łososia w podróbach Croksów Przez wielu Pan Cios jest poważanym człowiekiem nie wiem czy takie zachowanie jest odpowiednie dla takiej osoby na filmie widać kliku innych krzykaczy z forum żenada proszę aby filmik chociaż do południa powisiał żeby ludzie mili czas wyrobić sobie opinię Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted April 4, 2017 (edited) Bez komentarza. Beton to czy nie? Edited April 4, 2017 by godski Share this post Link to post Share on other sites
flpbl 188 Report post Posted April 4, 2017 Ryba jeszcze żyje... Share this post Link to post Share on other sites
Newone 50 Report post Posted April 4, 2017 ryba padła co potwierdził taki siwy Pan w tle bardzo zadowolony z całej sytacji. Share this post Link to post Share on other sites
Newone 50 Report post Posted April 4, 2017 niestety przy okazji znalazłem filmik znanego strugacza wobków na szlachetne gdzie ubija łosia samice ze słupi prawie 1 metrową Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted April 4, 2017 Ot i Polska rzeczywistość.... Share this post Link to post Share on other sites
olo86 2,073 Report post Posted April 4, 2017 Tam jeszcze jedna gwiazda "kwiat polskiego wędkarstwa" - p. Kaleta - zreszta główny bohater tego mięsiarstwa...Żałosne to... Share this post Link to post Share on other sites
Newone 50 Report post Posted April 4, 2017 a ja głupi wypuściłem samice łosia na słupi 93 cm mogłem dać jej żołądek na badania :/ Share this post Link to post Share on other sites
darek1 724 Report post Posted April 4, 2017 (edited) Mądry @newone/@tubis/@nida to raczej nie jesteś Adamie/Maćku... To Szwecja latem 2015.Złowiony na spining z trokiem. Złowił R.K. ,nie łososia tylko zasiedziałego mieszańca- ogon miękki,prosty. Staszek nie miał z tym nic wspólnego, tylko skorzystał z okazji do badania zawartości żołądka. Zanim puścisz propagandowe nowiny zorientuj się o co proszą Szwedzi w przypadku złowienia mixa. Zwykle to złodziej najgłośniej krzyczy ŁAPAĆ ZŁODZIEJA!!! Ryb nie jadam(chyba ,że poczęstowany by przykrości nie zrobić). Wolę wołowinę lub baraninę...ale nikomu nic do tego. Edited April 4, 2017 by darek1 Share this post Link to post Share on other sites
Newone 50 Report post Posted April 4, 2017 (edited) no i stało sie ... mamy 1 kolegę mięsiarza . zadam sobie trud i znajdę jeszcze jeden filmik jak od jednego z Panów polski pstrąg 64 cm dostał w łeb, owy Pan jest na tym filmiku. A mieszańca widzę tutaj innego - mądrali z oszołomem. Nie widzisz w tym nic złego ? Mam nadzieje że za dużo ryb to nie łowisz bo zapewne tez wysyłasz żołądki koledze do Badań z resztą co mnie to obchodzi hej Janusz ! szwecja latem 2015 - a filmik 21 mar 2014 musieli cofnąć się w czasie magicy :) Edited April 4, 2017 by Newone Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted April 4, 2017 słaba treść filmu - słaby przekaz, czy jest to mix czy inny teledysk - jakie to ma znaczenie przecież do ryba i to jaka... Share this post Link to post Share on other sites
Newone 50 Report post Posted April 4, 2017 Darek1 pozamiatał temat na krzyżyk. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 4, 2017 Zgadza się, @Darek1 pozamiatał. Share this post Link to post Share on other sites