Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Andan

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Recommended Posts

Bantama musowo postawić na nogi.to super młynki.mam 3 sztuki i na inne nie zamienił bym.nie do zdarcia.np tatula mając tyle lat co moje bantamy to będzie tylko na zdjęciach.

Bantama musowo postawić na nogi.to super młynki.mam 3 sztuki i na inne nie zamienił bym.nie do zdarcia.np tatula mając tyle lat co moje bantamy to będzie tylko na zdjęciach.

Święte słowa Krzysiu :) Ale Steez-y jeszcze będą :good:

Edited by maniek1972

Wojtek ma Batmana Black Magnum 100 GT

Na szczęście nie wiem co oznacza "Black Magnum 100GT" :lol:

A ja dzisiaj nawiedziłem Adiego i parę cukierków obejrzałem. Nawet na jednego pewnie bym się skusił,pokaż jakieś foty,żeby inni mogli też popatrzeć. Szczególnie przypadł mi do gustu jeden megabass.

Uuuu, Pawełku, lekki odwrót od okrąglaków, czy też ten MB okrąglak? Zakochany w ABU nigdy nie byłem. Sentyment przegrał z kulturą pracy..

Pamiętaj o jednym. Profanacje w castingu są dwie.Płaskie i okrągłe. Osobiście, jakby nie patrzyć, jestem profanatorem.Łowię na jedno i drugie :lol:Dla prawdziwego castingowca to abecadło. :P

Edited by Novis

Piotrze i Pawle, co Wy gadacie?! to jak dyskusja nad wyższością Wielkiej Nocy w kontrze do Bożego Narodzenia. A przecież i plas\kie i okrągłe multiki mogą być super albo do d...y! To dokładnie tak samo jak z kobietami :P  :D płaskie czy okrągłe ... co za różnica?! Musza dobrze leżeć w dłoni, fajnie kręcić ....

Edited by BOB1

Paweł w wolnej chwili złapie aparat i zrobię kilka zdjęć  :rockon: .

Piotruś jeden to Megabass a drugi Daiwa Ito, trzecim już się podzieliłem, aczkolwiek jak masz ochotę to, którymś się podzielę. Sobie zorganizuje następnego.

Te mono to można napisać taki mariaż połączenia lekkości i trwałości okrąglaków, jak to ma się w przypadku np.: Morrumów oraz technologii Daiwy (Magnetyk). Dla mnie główna zaletą jest waga (200 gram), świetna maślana praca oraz rozmiar, który mieści się w moich małych łapkach. Sprzęcik na lata tak jak poczciwe maszynki Morrumki, C-vz, Milionerki czy Luny. 

:wub:

Zbudowałem pikselioze dla kolegi. Części pochodzą z mojej prywatnej kolekcji. Główny cel to komfort przy 4 gramach oraz odmłodzenie konstrukcji. Wodzik i przekładna slp, szpulka i'ze factory, łożyska BB, korbka alu od steeza i to chyba najważniejsze elementy. Jedna z moich ulubionych konstrukcji :)  :rockon:  . Wiem że to nie koniec, jak fundusze pozowlą będzie czarny dressapik  :wub:

[attachment=425646:01.jpg][attachment=425647:02.jpg][attachment=425648:03.jpg][attachment=425649:04.jpg][attachment=425650:05.jpg][attachment=425651:06.jpg][attachment=425652:07.jpg][attachment=425653:08.jpg]

Na żywo trzeba obejrzeć, yellow pearl metalic robi wrażenie. Taki Bumblebee Edited by welpa1809

Bumblebee niezle brzmi i lata jak osa wokół nosa powodując częstsze spalanie e-papierosa.
✌✌✌

Paweł w wolnej chwili złapie aparat i zrobię kilka zdjęć :rockon::wub:

[attachment=426019:Mono.jpg] Edited by Andan

A czy taki Shimano Scorpion DC7 w wolnej chwili też mógł by u Ciebie zagościć? Być może na pełen upgrad-e :rolleyes:

A czy taki Shimano Scorpion DC7 w wolnej chwili też mógł by u Ciebie zagościć? Być może na pełen upgrad-e :rolleyes:

Nie widzę żadnego problemu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...