Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Andan

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Recommended Posts

Jednak napiszę tutaj na forum by nie było, że takie cukierki wszystkie wychodzą.

CC201dc został niepoprawnie złożony odstawała gwiazda hamulca i nie działał prawidłowo spust przy rzucie.

Na moje sugestie o błędzie w rzemiośle dostałem prostą odpowiedz:

""Ale" "moze" no kurcze chlopaku skoro wiesz lepiej to po co wysylales do mnie Twoj sprzęt. "

Młynek już został "poprawiony" przez sprawniejsze rączki i mam nadzieję na weekend nad wodą.

pozdrawiam i wielu rybek życzę.

A już przez szlachetne gardło nie przeszło, ze chciałem ponownie sprzęt złozyć i zobaczyć co zrobiłem zle. A pajacowanie na prive uciełem zacytowaną ripostą. Cieszę się, że sobie poradziłeś. Dalsze komentarze sobie daruje. Również życze wody pod killem.
Pozdrawiam. Edited by Andan

Dwa dres up'y. Jeden skromny drugi bogatszy  :good:  :D

[attachment=419427:Daiwa Alphas 105hl.jpg][attachment=419428:Daiwa Steez 103.jpg]

Adi, czy pierścionek wodzika można zmieniać czy raczej wiąże się to z wymianą całego wodzia ? Alphas aż się prosi  :) 

Można zmienić sam pierścionek. Nawet wiem kto maluje lecz koszt pojedyńczej sztuki przekracza zakup nowej sztuki. Pisząc sztuki mam na myśli cały wodzik np slp works.
Sam o tym myślałem lecz przełożyłem temat na zimę. Może sie uzbiera wiecej. Obecnie dzięki Rafałowi mam czerwony :). Mam jeszcze nowy złoty slp jak to Twój kolor to się zdzwonimy. Edited by Andan

Kolego @andan, czy znalazlbys czas i chęci na 2 daiwy procaster do przeglądu i przesmarowania w dość pilnym trybie ?

Witaj,

przykro mi w trybie pilnym nie dam rady. Zostałem rzucony na delegację w pracy. Planowany powrót do normalności to po 20 czerwca. 

Adrian delegacja to same zalety.zkołuj sobie podróżny zestaw narzędzi ibędziesz miał objazdowy punkt smarowania młynków.Było kino objazdowe tooże i być smarowanie objazdowe a w Twoim wykonaniu to można nawet pisać odlotowe smarowanie.

Witaj,

przykro mi w trybie pilnym nie dam rady. Zostałem rzucony na delegację w pracy. Planowany powrót do normalności to po 20 czerwca. 

hej, dzięki za odpowiedź. 16.06 wyjeżdżam, więc poradziłem sobie inaczej :-)

Pozdrawiam!

@crock to mamy jasną sytuację.
Krzysiu do tego travelka i delegacja jak sie marzy

Po powrocie ze Szwecji muszę stwierdzić , że multiki spisywały się świetnie , choć faktycznie Steeza musimy dopieścić przed jesienią , bo szykuje się kolejny wyjazd.

Nie ma problemu - postawimy steeza na nogi :).
Jestem w domu dokładnie od 21 czerwca.

A Steez-y to Ty umiesz stawiać na nogi

Nie ma problemu - postawimy steeza na nogi :).
Jestem w domu dokładnie od 21 czerwca.

To 22 czerwca dostaniesz ode mnie paczkę z Bantamem :D

Nie chcę Cię straszyć ale Bantam ostatnie lata spędził tam, gdzie go znalazłem, czyli w oborze :lol:

Wojtek to poszukaj jeszcze może coś wiecej znajdziesz ✌ Edited by Andan

Wolałbym nie - Moja Lepsza Połowa i tak myśli, że to kolejny rupieć kupiony za ciężkie pieniądze  :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...