bartuch5473 351 Report post Posted March 6, 2018 Opisze na pewno Share this post Link to post Share on other sites
HaDe 4,997 Report post Posted March 6, 2018 Dla tak smakowitego tunningu jestem w stanie założyć rękawiczki. Tym bardziej, że ... i tak zakładam :P Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted March 23, 2018 White Phyton Gen2. :ph34r: w poniedziałek będzie już u swojego właściciela :rockon: [attachment=495048:Team Andan - O mamo 03.jpg][attachment=495049:Team Andan - O mamo 02.jpg][attachment=495050:Team Andan - O mamo 01.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Xiaou 250 Report post Posted March 23, 2018 Piękna zabawka ;) gratulacje dla właściciela ;> Waga robi wrażenie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Yamakato 330 Report post Posted March 23, 2018 Dzięki :) Podobno "Diabeł" tkwi w szczegółach ;). Mały dress'upik ;) CC BFS HG 01.jpg CC BFS HG 02.jpg co to za knoby? Share this post Link to post Share on other sites
ManieQ 1,340 Report post Posted March 23, 2018 Wow Wow Wow, Adi Ty to potrafisz[emoji4] Myślę że właściciel będzie bardzo zadowolony [emoji106]w końcu..... znam człowieka[emoji6] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted March 23, 2018 Dzięki Manieq Share this post Link to post Share on other sites
Stary-jary 23 Report post Posted March 24, 2018 Choinka ubrana w Twoje młynki,wyglądałaby przepięknie :D Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted March 24, 2018 Choinka ubrana w Twoje młynki,wyglądałaby przepięknie :D Ale tylko przez chwilę :D potem by zrywali jak dzieci cukiereczki :D Fach kolego masz w ręku wielki muszę Ci moje Abu LT podesłać na remoncik po trzech latach należy się Share this post Link to post Share on other sites
Stary-jary 23 Report post Posted March 24, 2018 Ale tylko przez chwilę :D potem by zrywali jak dzieci cukiereczki :D Fach kolego masz w ręku wielki muszę Ci moje Abu LT podesłać na remoncik po trzech latach należy się Dokładnie tak jak mówisz :D U mnie też się coś do remontu znajdzie.Pytanie czy Kolega znajdzie czas,pewnie zawalony robotą po uszy :) Share this post Link to post Share on other sites
Paweł J 3,690 Report post Posted March 24, 2018 Dokładnie tak jak mówisz :D U mnie też się coś do remontu znajdzie.Pytanie czy Kolega znajdzie czas,pewnie zawalony robotą po uszy :) Po uszy to nie ale do brody to już sięga. Dzisiaj jeszcze nabył nową zabawkę i kiedy znajdzie na nią czas , chyba dwa etaty go czekają Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted March 24, 2018 To się wprawiaj Pawełek pod okiem Mistrza. A nuż na czeladnika Cię weźmie. ;) Share this post Link to post Share on other sites
ManieQ 1,340 Report post Posted March 24, 2018 Adi chwal się, co kupiłeś [emoji6][emoji848] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted March 24, 2018 Ale na majówce Maniuś. Ciekawość to pierwszy stopień do.......... Dalej nie pamiętam. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Paweł J 3,690 Report post Posted March 24, 2018 To się wprawiaj Pawełek pod okiem Mistrza. A nuż na czeladnika Cię weźmie. ;) Wolę czas na rybach spędzać. Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted March 24, 2018 Zimą też? Share this post Link to post Share on other sites
Paweł J 3,690 Report post Posted March 24, 2018 Zimą też? Do końca grudnia na łódce ,później pstrągi i pewnie od jutra znowu łódka . Pogoda jakaś łaskawa,trzeba to wykorzystać. Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted March 24, 2018 Przemek (lubię to), Ty się na ryb jakiś gotuj. Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted March 24, 2018 Dzięki chłopaki Share this post Link to post Share on other sites
szczupiec 84 Report post Posted April 19, 2018 Polecam kolegę ! Bardzo dobra robota :D Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted April 20, 2018 (edited) Piotrek pochwalisz się jak będziesz miał skończony projekt ? Malowanka ukończona. Jacek zrobił go na czarny połysk. Wszystko chodzi, jak trzeba. Fajnie mieć multik, którego nikt prawdopodobnie w Polsce w takim wydaniu nie ma. Minus ( dla mnie nie) jest taki, iż został po malowaniu no name. Zero napisów. Ale może to plus :lol: . Ma u mnie dożywocie. Pomyślę jeszcze nad korbką. Ale muszę to z Tobą, Adi omówić. Przepraszam Cię, iż zamieszczam Blacka w Twoim wątku, ale tu jego temat się zaczął i obiecałem. Oto on, czyli Scorpion 1001 z burgunda na połyskliwą czerń: Edited April 20, 2018 by Novis Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted April 21, 2018 Czarne jest piękne.Super.Też bym pomyślał o korbie. Share this post Link to post Share on other sites
ManieQ 1,340 Report post Posted April 21, 2018 Jest piękny, mogłeś jeszcze korbkę na czarno trysnąć[emoji16] Klasyk to zawsze klasyk [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
pikeft 602 Report post Posted April 21, 2018 Jest piękny, mogłeś jeszcze korbkę na czarno trysnąć[emoji16] Klasyk to zawsze klasyk [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu TapatalkaEeetam czarna korbka, złota dodała by prestiżu [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites