Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Andan

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Recommended Posts

Serwis Alphasa plus dołożenie korby karbonowej oraz secik przynęt pod BFS :)

[attachment=479044:Team Andan - Set BFS.jpg]

http://jerkbait.pl/topic/3042-pstrągowy-casting-czy-to-możliwe-nowy-artykuł/?p=2304399

Chłopaki odgrzali ultra lightowego kotleta i przy okazji posiadania kilku części zaswitał pomysł na zbudowanie młynka. Zobaczę co uda się złożyć.

[attachment=479086:post-49977-0-82285500-1516040899.jpg]
[attachment=479088:Olo.JPG]
[attachment=479091:20180116_233635.jpg] Edited by Andan

Nie było okazji aby wrzucić... Spotkaliśmy się z Pawłem przy Morrumowej kawie :) 

[attachment=488465:Team Andan - Ae74 01.jpg][attachment=488466:Team Andan - Ae74 02.jpg][attachment=488467:Team Andan - Ae74 03.jpg][attachment=488468:Team Andan - Ae74 04.jpg]

Poszło grubo ale w domu przy przeglądaniu morrumków odkryłem ciekawą rzecz. O tym jutro muszę to jeszcze sprawdzić.

Kuźwa, te Morrumki mają coś w sobie [emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Poszło grubo ale w domu przy przeglądaniu morrumków odkryłem ciekawą rzecz. O tym jutro muszę to jeszcze sprawdzić.

Naprawdę jesteś gotów opowiadać na publicznym o tak osobistych doświadczeniach???!!! :P  :D  :D  :D

(mimo swojego wieku ... domyślam się :rolleyes: )

Pewnego razu urodził się pomysł w głowie, a dodatkowo odgrzany kotlet w wątku ultra lightowym ruszył wyobraźnie. W kolekcji magazynowałem części na projekt lipieniowy, więc baza była. Czarny px68 kilka sezonów wstecz przełamał lody więc zachciało się białego. W tym pomogło profesjonalne studio Fishing Color. Poraz kolejny Jacek staną na wysokości zadania. Gdy już miałem komplet części Paweł przywiózł wiertarki i tuz po Morrumie złożyliśmy BFS'owego niskoprofilowca.  Jak to Witold rzekł biały pyton i tak został. 

Oto White Phyton  :wub: hahaha . Łączna masa 145 gram, przełożenie 7.5:1, szpula ultra lightowa BFS z rotorem Air, body dostosowane pod kątem łowienia na plecionki, malowanie Fishing Colors - biała perła z efektem niebieskiego chromu, którego nie potrafię uchwycić na foto, łożyska slp, korbka SLP Yokohama Edition Limited, Knoby Slp Limited, łozyska SLP BB. Wejdzie on w miejsce czarnucha który już pojawił się na giełdzie.

[attachment=488736:Team Andan - PX68 BFS.jpg][attachment=488737:Team Andan - PX68 BFS01.jpg][attachment=488738:Team Andan - PX68 BFS03.jpg][attachment=488739:Team Andan - PX68 BFS03.jpg][attachment=488742:Team Andan - PX68 BFS02.jpg]

Edited by Andan

Niebezpiecznie to będzie jak opowiesz o niej swojej drugiej połówce pomarańczy... hehehe

Na żywo to młynek petarda,zarówno wizualnie jak i użytkowo. Nowy projekt w mojej głowie się już urodził.

Adrian, widziałem u Jacka, jak się suszyło to białe body. Teraz suszy się moje, ale czarne, też z efektem kameleona. Czarny skorpion. :P

Kolejne perełki od Adriana. Aż się cieplej zimą robi jak się takie cukierki ogląda ;) Może i z mojego px z czasem coś fikuśnego powstanie ;> Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Piotrek pochwalisz się jak będziesz miał skończony projekt ?

No baa, oczywiście, ale tak jak Adrian pisze, ciężko to będzie uchwycić na zdjęciach.

Brawo Adi, mogą Japończycy to i Polacy mogą, a co!!!! :rockon:  

Adrian, widziałem u Jacka, jak się suszyło to białe body. Teraz suszy się moje, ale czarne, też z efektem kameleona. Czarny skorpion. :P

To zacnie Piotruś. Ten czarny jest mega :).  Teraz to będzie król scorpion ;). jest jeszcze jeden kameleon u Jacka który chodzi mi po głowie :).

Kolejne perełki od Adriana. Aż się cieplej zimą robi jak się takie cukierki ogląda  ;) Może i z mojego px z czasem coś fikuśnego powstanie ;> Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki. Nie widzę problemu z dreess'up Twojego.

Bo to „czeba wideło” w swietle dziennym i bedzie widac Adi szacun za projekt. Zaginasz czasoprzestrzen

Dzięki. Mam tą samą sytuację co z zdjęciami. 

Brawo Adi, mogą Japończycy to i Polacy mogą, a co!!!!  :rockon:  

Dzięki. A jak. Tak trzeba trzymać :)  

Edited by Andan

Smaczycho :) .nie wiem jakie odczucia przy trzymaniu tego typu knobów ale dla mnie wyglądają super :good: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...