Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Andan

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Recommended Posts

Już się przyzwyczaiłem ze wpadłem z tym jak śliwka w kompot haha. Tomek podobno małe jest piękne hihi. Limit czeka grzecznie na Ciebie

Nie mieszaj do tego śliwki :) My wszyscy jesteśmy trochę je....ci na punkcie multiplikatorów :) A małe jest kwestią oczywiście gustu :)

Już się przyzwyczaiłem ze wpadłem z tym jak śliwka w kompot haha. Tomek podobno małe jest piękne hihi. Limit czeka grzecznie na Ciebie

Edited by rothen

VW Passat i Skoda Octavia i wszystko gra i trąbi bo najpopularniejsze są w kombi  :rolleyes:  :D  :blink:

[attachment=472685:LT.jpg][attachment=472686:Tarantula.jpg]

Młynki równie popularne wśród Baitcastingowców co wspomniane modele aut u tzw.: "Kowalskiego"  :rockon:

Złoto dla zuchwałych (Kelly's Heroes) - nie, nie to tylko Calcutta Conquest podczas serwisu hehe ;)

[attachment=473956:CC.jpg]

Złoto dla zuchwałych (Kelly's Heroes) - nie, nie to tylko Calcutta Conquest podczas serwisu hehe ;)
attachicon.gif CC.jpg

Ale wstrętny kolor

Miałem przyjemność oglądać jeszcze taką z "jakimiś" kabelkami miedzianymi w środku  :rockon:

[attachment=473972:DC.jpg]

Noooo ... to, to ja rozumiem! Dyskrecja i elegancja, jak by "Dyskretny urok burżuazji"  ;)  :D (po za wszystkim polecam film pod tym tytułem)

Myślę Adrian (tak na intuicję), że powinieneś poświęcić temu sprzętowi, szczególna uwagę i zaangażowanie ... i nie mówię tego bez osobistego interesu :D  :D  :D

Edited by BOB1

Zaiste, dyskretnie i z pełnym urokiem tchnęła w moim kąciku smarów i substancji oleistych wiele ciekawych obyczajów, teraz już odpoczywam i z miską pełną "studenckich przekąsek" szperam pilotem wyszukując tytułowego filmu  :D

...tak dla ułatwienia, reżyseria   Luis Bunuel ... nie jest to kino proste i oczywiste ;)  :)

Edited by BOB1

... pozycja odszukana i nawet gromada gapiów się znalazła  :D

[attachment=473975:Exence.jpg][attachment=473976:Tatula HD.jpg][attachment=473977:Alphas 150.jpg]

Pozycja okrągła dostosowana do UL już nie tylko fizycznie a i techniczne :). Świerze smarowidła nałożone - multisie czekają na początek lutego :) zwarte i gotowe :)

[attachment=474920:Abu Morrum 01.jpg][attachment=474922:Abu Morrum 02.jpg][attachment=474923:Abu Morrum 03.jpg]

Pikne te morrumki. Te maszynki wyglądają na pancerne tak na pierwszy rzut oka ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Parę białych rękawiczek będę miał to się podzielę, multik jakiś też się znajdzie do macania tymi białymi łapkami, z gablotą to już będzie ciężko, a zwłaszcza szklaną. Hehehe.  

[attachment=475021:Team Andan - Alphas BFS.jpg]

Jak przyjedziemy to po kilku głębszych osadzimy go na dnie butelczyny niczym marynistyczny model :)

To będzie myślę dobra alternatywa do "gabloty" :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...