Paweł J 3,690 Report post Posted September 9, 2017 Dostał zalecenie intensywnych ćwiczeń, oczywiście wszystko w miarę rozsądku. Za tydzień następny sprawdzian. Share this post Link to post Share on other sites
sucks_one 831 Report post Posted September 9, 2017 Nie badź zbyt surowy Profesorze Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted September 9, 2017 Pawle,przytyleś, czy zdjęcie tak pokazuje? Share this post Link to post Share on other sites
Paweł J 3,690 Report post Posted September 10, 2017 Pawle,przytyleś, czy zdjęcie tak pokazuje? Tak trochę mi się przybrało Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted September 11, 2017 Piotrek zaraz wychwyci różnicę :rockon: Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted September 11, 2017 No, parę latek się już znamy. :rockon: Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted September 11, 2017 Zgadzę się ... i to ładnych Share this post Link to post Share on other sites
Mottle 51 Report post Posted September 20, 2017 Piotrek zaraz wychwyci różnicę :rockon: Wychwycił bo sam ostatnio przybrał hahahah :P Adrian puść na priv jaki koszt całkowitego serwisu młynka u Ciebie Share this post Link to post Share on other sites
Paweł J 3,690 Report post Posted September 20, 2017 Wychwycił bo sam ostatnio przybrał hahahah :P Adrian puść na priv jaki koszt całkowitego serwisu młynka u Ciebie Seba nie każdy musli z jogurtem uważa za śniadanie. Share this post Link to post Share on other sites
Mottle 51 Report post Posted September 20, 2017 Seba nie każdy musli z jogurtem uważa za śniadanie. To już wypas, a płatki z wodą i rodzynkami to nie łaska :D :D Share this post Link to post Share on other sites
sucks_one 831 Report post Posted September 20, 2017 (edited) Brzuch u faceta jak piersi u kobiety :) Edited September 20, 2017 by sucks_one Share this post Link to post Share on other sites
pikeft 602 Report post Posted September 20, 2017 Brzuch u faceta jak piersi u kobiety :) Musi być jędrny? Share this post Link to post Share on other sites
sucks_one 831 Report post Posted September 20, 2017 Chodziło oczywiscie o wielkosc ☺ Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted September 21, 2017 Propos dużego brzucha podobno dobry gospodarz trzyma konia pod dachem Share this post Link to post Share on other sites
sucks_one 831 Report post Posted September 21, 2017 (edited) Duża ryba pod dużym kamieniem ☺ Edited September 21, 2017 by sucks_one Share this post Link to post Share on other sites
19john92 58 Report post Posted September 25, 2017 Nie chciałem zakładać nowego wątku a mam pytanie dotyczące tuningu hamulca walki w abu c3 4601. Mianowicie nie działa on płynnie na początku jest większy opór a pozniej jakby się zmniejszał podczas oddawania linki. Domyślam się ze to wina zużytych podkładek hamulca, pytanie czy można gdzieś dostać nowe? Czytałem tez o węglowych tarczach ale nie wiem gdzie takie można dostać? Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted September 25, 2017 A to błąd. Trzeba było załóżyć, a nie tak na leniucha Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek gżybek 813 Report post Posted October 29, 2017 Byłem wczoraj nad wodą szukać rybów,a że wiało lało i padało to żadnego ryba nie znalazłem za to zgubiłem taki wichajster od młynka.po godzinie szukania w wyskiej trawie i stercie liści a może wichajster wpadł do wody zrezygnowałem z szukania.w takich wypadkach beznadziejnych H.Urbański radzi telefon do przyjaciela tak i ja dzwonie,Adrian pomimo pobytu za granicä telefon odebraľ.möwie co i jak a on möwi wrzöč zdjêcie mľynka.twierdzi že sprawa do zaĺatwienia ale kwestia czasu.trödno musze czekaç.nie mineľo 40 minut i mam wiadomośç od Adriana,znalazľ to ustrojstwo w obcym kraju na ebayu.Adrian spisĺ sië jak zawsze na medal.mĺynek znöw bëdzie kompletny.jestem pewien že jak by do Adriana zgľosiĺa sië jakaś niewiasta z prośbà o pomoc przy porodzie to by pomögĺ,może nie tyle przy porodzie ale przy poczëciu to na bank.Dzièki Adrian....a na zdjëciu mĺynek bez wichajstra.[attachment=454117:IMAG0786-1254x1689.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted November 13, 2017 Prosze bardzo Krzysiu :). Cala przyjemność po mojej stronie Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted November 19, 2017 Wizualny upgrade'ik ✌ Share this post Link to post Share on other sites
Bułka 1,057 Report post Posted November 19, 2017 Wizualny upgrade'ik ✌ Bardzo ładnie wyszło, prawie jak moja Tatula :D Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted November 19, 2017 Dzięki Wojtek, powiedzialbym nawet ze różnią sie tylko kolorami Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted November 22, 2017 Na prośbę wstawiam "pstryk" od strony korbiszona: [attachment=460613:Daiwa Steez SV TW 01.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
ManieQ 1,340 Report post Posted November 22, 2017 (edited) Fajna Korbka :) Zresztą multiś też :) Zresztą Kij też :) Edited November 22, 2017 by ManieQ Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted November 22, 2017 Fajna Korbka :) Zresztą multiś też :) Zresztą Kij też :) :D :D :D :good: :good: :good: :highfive: :highfive: :highfive: Share this post Link to post Share on other sites