Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Andan

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Recommended Posts

Dostał zalecenie intensywnych ćwiczeń, oczywiście wszystko w miarę rozsądku. Za tydzień następny sprawdzian.

Piotrek zaraz wychwyci różnicę   :rockon:

Wychwycił bo sam ostatnio przybrał hahahah  :P

Adrian puść na priv jaki koszt całkowitego serwisu młynka u Ciebie

Wychwycił bo sam ostatnio przybrał hahahah  :P

Adrian puść na priv jaki koszt całkowitego serwisu młynka u Ciebie

Seba nie każdy musli z jogurtem uważa za śniadanie.

Nie chciałem zakładać nowego wątku a mam pytanie dotyczące tuningu hamulca walki w abu c3 4601. Mianowicie nie działa on płynnie na początku jest większy opór a pozniej jakby się zmniejszał podczas oddawania linki. Domyślam się ze to wina zużytych podkładek hamulca, pytanie czy można gdzieś dostać nowe? Czytałem tez o węglowych tarczach ale nie wiem gdzie takie można dostać?

Byłem wczoraj nad wodą szukać rybów,a że wiało lało i padało to żadnego ryba nie znalazłem za to zgubiłem taki wichajster od młynka.po godzinie szukania w wyskiej trawie i stercie liści a może wichajster wpadł do wody zrezygnowałem z szukania.w takich wypadkach beznadziejnych H.Urbański radzi telefon do przyjaciela tak i ja dzwonie,Adrian pomimo pobytu za granicä telefon odebraľ.möwie co i jak a on möwi wrzöč zdjêcie mľynka.twierdzi že sprawa do zaĺatwienia ale kwestia czasu.trödno musze czekaç.nie mineľo 40 minut i mam wiadomośç od Adriana,znalazľ to ustrojstwo w obcym kraju na ebayu.Adrian spisĺ sië jak zawsze na medal.mĺynek znöw bëdzie kompletny.jestem pewien že jak by do Adriana zgľosiĺa sië jakaś niewiasta z prośbà o pomoc przy porodzie to by pomögĺ,może nie tyle przy porodzie ale przy poczëciu to na bank.Dzièki Adrian....a na zdjëciu mĺynek bez wichajstra.[attachment=454117:IMAG0786-1254x1689.jpg]

Na prośbę wstawiam "pstryk" od strony korbiszona:

[attachment=460613:Daiwa Steez SV TW 01.jpg]

Fajna Korbka :)

Zresztą multiś też :)

Zresztą Kij też :)

Edited by ManieQ

Fajna Korbka :)

Zresztą multiś też :)

Zresztą Kij też :)

:D  :D  :D

:good:  :good:  :good:

:highfive:  :highfive:  :highfive:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...