Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Andan

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Recommended Posts

...czarna! i do tego obowiązkowo w macie ;)  :)

Coś się pomyśli. Dzisiaj było rozdziewiczenie Blacka. Dwa okonie po 30 centymetrów. Już go kocham. To ta czerń :lol:

Coś się pomyśli. Dzisiaj było rozdziewiczenie Blacka. Dwa okonie po 30 centymetrów. Już go kocham. To ta czerń [emoji38]

Piotrek mówię ci ZŁOTO będzie prestiż nad wodą!!!! [emoji6][emoji11][emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Nie, Piter, złota nie będzie. Dzięki, Panowie, kończymy temat i nie zaśmiecamy Adrianowi wątku.

Edited by Novis

Ja proponuje zielony. Rzuca się w oczy i prowokuje pytania w stylu „Paniee a co to tam masz? A co to takie wymyślasz?”

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Spoko Piotrek. Śmiało piszcie. Nie zaśmiecasz wątku. Młynek petarda. Wyszedł bombowo.
A nie myślałeś nad zostawieniem fabrycznej korby i pomomalowaniem jej wraz z dociskiem również na czarny? Jacek to ogarnie. :)

A ja będę za złoto i diamenty myślę że brały by na tą korbę [emoji16][emoji16][emoji16] dobra więcej nie zaśmiecam [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edited by pikeft

Spoko Piotrek. Śmiało piszcie. Nie zaśmiecasz wątku. Młynek petarda. Wyszedł bombowo.
A nie myślałeś nad zostawieniem fabrycznej korby i pomomalowaniem jej wraz z dociskiem również na czarny? Jacek to ogarnie. :)

Adrian, docisk przy tym czarnym kolorze mnie się bardzo podoba. Nie ruszę go. Korbkę wymieniłbym chociażby z powodu małego rozstawu. Najlepiej na czarną, choć o centymetr z większym rozstawem(mogą być dwa) i fajnie, jakby była z otworami ( taka perforowana częściowo). Nawet mnie z małymi dłońmi zdarza się, iż wolny knob obije się czasami o nasadę kciuka. Ten centymetr dużo by zmienił. Zaznaczam, rozstaw między wewnętrznymi krawędziami knobów w Scorpionie 1001 wynosi ledwie 5,5 cm. Rozstaw między osiami knobów 7 cm. Adi, jak możesz, rozeznaj temat w tej kwestii.

Edited by Novis

Kilka modyfikacji sprzyjających BFS. Projekt umożliwiający rzucanie 1.5 gramowymi przynętami w komforcie skupionej masy zakończony. Oto efekt:

[attachment=505551:MB FX 68L 01.jpg][attachment=505552:MB FX 68L 02.jpg][attachment=505553:MB FX 68L 03.jpg]

[attachment=505554:Steez 100SHL 01.jpg][attachment=505555:Steez 100SHL 02.jpg][attachment=505556:Steez 100SHL 03.jpg]

Schodzę swoją t3 slp z szpulką sv rcs ważącą 12g do 3,5g w pełnym komforcie. Nie chce nawet myśleć co potrafi ten fx z lekką szpulką ;) cudo!

Schodzę swoją t3 slp z szpulką sv rcs ważącą 12g do 3,5g w pełnym komforcie. Nie chce nawet myśleć co potrafi ten fx z lekką szpulką ;) cudo!

Dzięki. Jeszcze chwilka i też będziesz schodził swoją Te trójką do tych okolic ;). Powyższa szpula wraz z mikrobalami naprawdę otwiera magiczną granicę grama, przy dobrze zbudowanym zestawie można zakochać się w cascie raz jeszcze ;)

Niestety ss air jest skończoną konstrukcją i nie ma możliwości adaptacji do niej szpul o nizszej masie własnej. Jeśli chcesz zejsc niżej musialbys pomyśleć o zmianie konstrukcji w sensie multiplikatora. Muszę przemyśleć sprawę jednego multika. Myślę ze bedzię dobrym zastępstwem dla Ciebie. Dam znać. Edited by Andan

Wiesz co zależy które, tą o którą pytasz kolega mi importował z JDM.  

Edited by Andan

Klasycznie, czerwony wycięty, czarny wklejony - Alphas 105 SHL + karbon w "handlu"

[attachment=508203:Team Andan - Alphas.jpg]

Klasycznie, czerwony wycięty, czarny wklejony - Alphas 105 SHL + karbon w "handlu"

attachicon.gif Team Andan - Alphas.jpg

Wygląda znajomo. Już po testach. Podziękowania dla Adriana, za fachowe porady i usługę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...