BOB 18,974 Report post Posted April 21, 2018 ...czarna! i do tego obowiązkowo w macie ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted April 21, 2018 Coś się pomyśli. Dzisiaj było rozdziewiczenie Blacka. Dwa okonie po 30 centymetrów. Już go kocham. To ta czerń :lol: Share this post Link to post Share on other sites
pikeft 602 Report post Posted April 21, 2018 Coś się pomyśli. Dzisiaj było rozdziewiczenie Blacka. Dwa okonie po 30 centymetrów. Już go kocham. To ta czerń [emoji38]Piotrek mówię ci ZŁOTO będzie prestiż nad wodą!!!! [emoji6][emoji11][emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted April 21, 2018 (edited) Nie, Piter, złota nie będzie. Dzięki, Panowie, kończymy temat i nie zaśmiecamy Adrianowi wątku. Edited April 21, 2018 by Novis Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 21, 2018 ...czarny mat! tajemnicza elegancja!!! :) Share this post Link to post Share on other sites
Xiaou 250 Report post Posted April 21, 2018 Ja proponuje zielony. Rzuca się w oczy i prowokuje pytania w stylu „Paniee a co to tam masz? A co to takie wymyślasz?” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted April 21, 2018 Spoko Piotrek. Śmiało piszcie. Nie zaśmiecasz wątku. Młynek petarda. Wyszedł bombowo. A nie myślałeś nad zostawieniem fabrycznej korby i pomomalowaniem jej wraz z dociskiem również na czarny? Jacek to ogarnie. :) Share this post Link to post Share on other sites
pikeft 602 Report post Posted April 21, 2018 (edited) A ja będę za złoto i diamenty myślę że brały by na tą korbę [emoji16][emoji16][emoji16] dobra więcej nie zaśmiecam [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edited April 21, 2018 by pikeft Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted April 21, 2018 (edited) Spoko Piotrek. Śmiało piszcie. Nie zaśmiecasz wątku. Młynek petarda. Wyszedł bombowo. A nie myślałeś nad zostawieniem fabrycznej korby i pomomalowaniem jej wraz z dociskiem również na czarny? Jacek to ogarnie. :) Adrian, docisk przy tym czarnym kolorze mnie się bardzo podoba. Nie ruszę go. Korbkę wymieniłbym chociażby z powodu małego rozstawu. Najlepiej na czarną, choć o centymetr z większym rozstawem(mogą być dwa) i fajnie, jakby była z otworami ( taka perforowana częściowo). Nawet mnie z małymi dłońmi zdarza się, iż wolny knob obije się czasami o nasadę kciuka. Ten centymetr dużo by zmienił. Zaznaczam, rozstaw między wewnętrznymi krawędziami knobów w Scorpionie 1001 wynosi ledwie 5,5 cm. Rozstaw między osiami knobów 7 cm. Adi, jak możesz, rozeznaj temat w tej kwestii. Edited April 21, 2018 by Novis Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 5, 2018 Kilka modyfikacji sprzyjających BFS. Projekt umożliwiający rzucanie 1.5 gramowymi przynętami w komforcie skupionej masy zakończony. Oto efekt: [attachment=505551:MB FX 68L 01.jpg][attachment=505552:MB FX 68L 02.jpg][attachment=505553:MB FX 68L 03.jpg] [attachment=505554:Steez 100SHL 01.jpg][attachment=505555:Steez 100SHL 02.jpg][attachment=505556:Steez 100SHL 03.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Xiaou 250 Report post Posted May 5, 2018 Schodzę swoją t3 slp z szpulką sv rcs ważącą 12g do 3,5g w pełnym komforcie. Nie chce nawet myśleć co potrafi ten fx z lekką szpulką ;) cudo! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 5, 2018 Schodzę swoją t3 slp z szpulką sv rcs ważącą 12g do 3,5g w pełnym komforcie. Nie chce nawet myśleć co potrafi ten fx z lekką szpulką ;) cudo! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki. Jeszcze chwilka i też będziesz schodził swoją Te trójką do tych okolic ;). Powyższa szpula wraz z mikrobalami naprawdę otwiera magiczną granicę grama, przy dobrze zbudowanym zestawie można zakochać się w cascie raz jeszcze ;) Share this post Link to post Share on other sites
PILOT 539 Report post Posted May 5, 2018 Dobra zabawa i świetny efekt Share this post Link to post Share on other sites
BUBUATQ 39 Report post Posted May 10, 2018 Siema, Co to za szpulka? Chciałbym taka do Daiwa SS Air. Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 10, 2018 (edited) Niestety ss air jest skończoną konstrukcją i nie ma możliwości adaptacji do niej szpul o nizszej masie własnej. Jeśli chcesz zejsc niżej musialbys pomyśleć o zmianie konstrukcji w sensie multiplikatora. Muszę przemyśleć sprawę jednego multika. Myślę ze bedzię dobrym zastępstwem dla Ciebie. Dam znać. Edited May 10, 2018 by Andan Share this post Link to post Share on other sites
BUBUATQ 39 Report post Posted May 10, 2018 A co to za szpulki na tych multikach twoich Andan? Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 10, 2018 (edited) Wiesz co zależy które, tą o którą pytasz kolega mi importował z JDM. Edited May 10, 2018 by Andan Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 15, 2018 Klasycznie, czerwony wycięty, czarny wklejony - Alphas 105 SHL + karbon w "handlu" [attachment=508203:Team Andan - Alphas.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Rafał S. 60 Report post Posted May 15, 2018 Subtelnie i elegancko :-) Share this post Link to post Share on other sites
I W 126 Report post Posted May 20, 2018 Klasycznie, czerwony wycięty, czarny wklejony - Alphas 105 SHL + karbon w "handlu" Team Andan - Alphas.jpg Wygląda znajomo. Już po testach. Podziękowania dla Adriana, za fachowe porady i usługę. Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 20, 2018 Cała przyjemność po mojej stronie :highfive: Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted September 14, 2018 Wątek został zamknięty na życzenie autora. Share this post Link to post Share on other sites