Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Crocop80

Wakacje nad jeziorem Dadaj

Recommended Posts

Jest pierwszy typowy Polak. Sadzak to grzyb ewentualnie kołek do robienia otworów w ziemi drogi forumowiczu  :)

Od Polaków to Ty się kolego odstosunkuj. Zauważyłem, że ostatnio bardzo modne jest nazywanie wszystkich przywar polskimi. Tylko my chyba potrafimy tak własne gniazdo kalać. Jako Polak nie zgadzam się na tego typu określenia.

Edited by coma

Guest anonymous
Niestety to określenie nie bierze się z nikąd. Jestem dumny z bycia Polakiem i że mieszkam w Polsce . Niestety nasza brać często potwierdza moje spostrzeżenia i potwierdza to że Polak Polakowi wilkiem :/

Prosze rozwiń swoją myśl. W czym jestem nietolerancyjnym hipokrytą?

W każdym kolejnym poście obrażasz Polaków, a bronisz kilku zbesztanych gości z forum (też pewnie Polaków).

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Guest anonymous
Nie jest to bezpodstawne. To reakcja na wcześniej wymierzone w moją strone i nie tylko chamstwo którego nie toleruje. Może tych kilku zbesztanych gości reprezentuja sobą wiecej niż co niktorzy forumowicze.

Nie jest to bezpodstawne. To reakcja na wcześniej wymierzone w moją strone i nie tylko chamstwo którego nie toleruje. Może tych kilku zbesztanych gości reprezentuja sobą wiecej niż co niktorzy forumowicze.

To odnieś się po męsku do konkretnych osób a nie mieszaj w to wszystkich Polaków.

W czym jestem nietolerancyjnym hipokrytą?

Uznając że metoda na żywca nie kłóci się z ideą C@R. O ile możliwe jest uwolnienie złowionego w ten sposób drapieżnika, to dla ryby będącej żywcem jest to zawsze dręczenie ze szczególnym okrucieństwem z reguły ze skutkiem śmiertelnym. 

Sam nie jestem ortodoksyjnym wyznawcą C@R , mam wiele zastrzeżeń szczególnie do chwalenia się jak to po długim wymiętoleniu podczas sesji zdjęciowej, wyrzuca się do wody na pół zdechłą rybę i żarliwych obrońców "no przecież nie zberetował!" , czy dyskusje typu "czy w czasie tarła można, bo przecież wypuszczam?", ale połów na żywca jest wg mnie jest w kwestii etyki daleko za tak szlachetnymi metodami jak szarpak, agregat prądotwórczy, czy podbieranie osęką.

A stosowanie trzech kotwiczek to łamanie obowiązującego prawa, co dyskusję na temat ich stosowania kończy.

Edited by witeg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...