watykanczyk 28 Report post Posted January 30, 2017 Świetny artykuł. ;) Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted January 30, 2017 Czekamy na kontynuację :) Share this post Link to post Share on other sites
malinabar 9,476 Report post Posted January 30, 2017 (edited) Między innymi dzięki pierwszym edycjom "Rodbuilderzy prezentują" trafiłem na Forum i czytałem , czytałem ... Z czasem nawet się zarejestrowałem :D . Super , że cykl wraca w nowej odsłonie i nowych realiach rynkowych prezentując to , co aktualnie najlepsze według zbrojmistrzów . Edited January 30, 2017 by malinabar Share this post Link to post Share on other sites
Patryk1125 1,030 Report post Posted January 31, 2017 Tasiek, ten matagi 2.30 do 28g to może być właśnie boleniowa kosa. Raczej model super seven-m zaadaptowałbym pod bolka. Share this post Link to post Share on other sites
tasiek321 5,914 Report post Posted January 31, 2017 Raczej model super seven-m zaadaptowałbym pod bolka. Jak dla mnie, to raczej Super Seven H (do 20lb) M-ką chwilę machałem i moim zdaniem te 16lb, to lekko na wyrost dane. Mowa oczywiście o boleniach z pływadła. Share this post Link to post Share on other sites
Sawiola 1,550 Report post Posted February 4, 2017 Świetny artykuł,czekam na następne. Share this post Link to post Share on other sites
Kaczor Marki 95 Report post Posted February 9, 2017 Nikt jeszcze nie opisał Phenix k2 tx Share this post Link to post Share on other sites
Darek K 173 Report post Posted March 31, 2017 Fajny artykuł, choć spodziewałem się czegoś innego wchodząc go przeczytać. Brakuje mi w artykule części, która by podkreślała czym kierować się wybierając blank pod sandacza i przeglądu dostępnych blanków - jeśli nie wszystkich to choć 2-3 najlepszych danego producenta - jedno i dwuczęściowych. Share this post Link to post Share on other sites
Basss 83 Report post Posted March 31, 2017 Super artykuł, pozdrawiam Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Michał. 1,126 Report post Posted April 1, 2017 mega kije :) Share this post Link to post Share on other sites
bassy 141 Report post Posted April 1, 2017 Czekam na opisy wrażeń z wartości użytkowych kijków castowych. Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted April 1, 2017 @Friko takie artykuły to miód malina. Będzie mniej zapytań- jaką wędkę wybrać :) . Share this post Link to post Share on other sites
Michał. 1,126 Report post Posted April 1, 2017 więcej takich artykułów :) Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 1, 2017 @Friko takie artykuły to miód malina. Będzie mniej zapytań- jaką wędkę wybrać :) . ... albo więcej ;) Share this post Link to post Share on other sites
slawek60 24 Report post Posted April 1, 2017 Brawo, super artykuł. Share this post Link to post Share on other sites
all6111 10 Report post Posted April 2, 2017 Napisze po wojskowemu WZÓR kONSPEkT Share this post Link to post Share on other sites
Tupas 123 Report post Posted April 3, 2017 Z niecierpliwością oczekujemy na więcej :clappinghands: Share this post Link to post Share on other sites
JACHU1971 40 Report post Posted April 3, 2017 Super artykuł, ale trzeba przyznać że wędeczki marzenie, moc a zarazem finezja chciało by się przytulić....pomacać!!! ;) :P Share this post Link to post Share on other sites
ozzi 0 Report post Posted April 11, 2017 Jak dla mnie bomba! Czekam na więcej! Share this post Link to post Share on other sites
selk 122 Report post Posted July 28, 2017 świetny powrót cyklu o rekomendowanych kijach pod konkretne cele Share this post Link to post Share on other sites
chlodnica 2,824 Report post Posted March 17, 2018 Troszkę wątek przystopował...A szkoda... Jestem na etapie wyboru blanku i budowy kijka pod siebie.. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Darek64 757 Report post Posted October 30, 2018 Jeśli chodzi o Matagi TR76 Super Shore M (ten 16-funtowy), to te 25 g górnej granicy ciężaru główki, plus do tego jeszcze guma 4-5 cali, wydaje się nieco wątpliwym w świetle tego, co o tym blanku napisano dotąd na forum i to niejednokrotnie :) Chyba że chodziło o górną granicę ciężaru, jakim można rzucić bez ryzyka uszkodzenia blanku, a nie o granicę akceptowalnego komfortu przy podbijaniu. Mam przetestowalem i calkowicie sie zgadzam,oczywiscie z autorem artykulu.TR76 M spokojnie podbija bez zajakniecia 25g olowiu plus guma 4,nawet 28g nie robi dyskonfortu moim zdaniem z subtelniejsza guma.Koguta do 30g tez ciagnie.Ta cienka szczytowka to troche zmylka,bo grubosc bardza szybko przyrasta i po 10cm od szczytu mamy juz duzo wieksza srednice. Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted October 28, 2019 Ciekawa propozycja do poczytania i pooglądania Share this post Link to post Share on other sites