Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Witam, mam pytanie do forumowiczow. Czy mieliscie juz tak, ze wasz post przeniesiono gdzies tam, nie informujac was o tym? Na pytanie gdzie jesz moj post, dostalem  taka odpowiedz od moderatora "sprawdz swoja zawartosc, a dowiesz sie ´gdzie jest twoj post" Nie podoba mi sie  to podejscie moderatora do nas :angry:  Co w moim poscie bylo nie tak??? :huh: Dlaczego mnie poinformowano o przeniesieniu?? Moj post byl o korzystaniu z multka zillion, mam z nim problem. Dzis napisalem nowy post na ten temat, byl moze pare minut,  i zniknal Pozdrawiam i najlepszego z nowym rokiem ,Adam :) Jestem ciekawy ile ten post bedzie na forum, kiedy zniknie

Mi tez skasowano kilka postow wedlug mnie nieslusznie. Ale leje na to , nie moj cyrk nie moja malpa. Zeby rownowaga w przyrodzie byla, to za kazdy skasowany moj post, nie dodaje tych bardziej wartosciowych , z fajnymi rybami i opisami polowow. Jednym slowem obrazam sie :)

Szanowny Adamie,

Odpowiem Ci w tym miejscu, choć pytanie zadałeś też na priv (  nie wiem po co to dublować ).

Twój pierwszy temat został przeniesiony do Castingowej Kafejki, bo jego treść idealnie do niej pasowała, nie był to temat merytoryczny, a luźne zapytanie.

http://jerkbait.pl/topic/19330-a-jednak-sta%C5%82o-si%C4%99-castingowa-kafejka/

Drugi zaś temat z Twoim zapytaniem usunąłem bo chwilę później napisałem Ci na priv żebyś sprawdził swoją zawartość, każdy ma podgląd do swoich wpisów i może z łatwością sprawdzić czy jego wpis jest nadal na forum, Ty napisałeś o usunięciu, a taka rzecz nie miała miejsca.

Na forum są określone zasady tworzenia wpisów i prosimy o ich stosowanie

http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/

I tyle jeśli chodzi o tajemnicze zniknięcie Twoich wpisów

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...