wuran 1,418 Report post Posted March 16, 2017 ja też tutaj podobna przy "pracy" Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted March 16, 2017 Typowe autorskie... Tak czy inaczej - PIĘKNE! Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek gżybek 813 Report post Posted March 17, 2017 Rozpoznaję autora :)Robercik wszédzie Cie pełno,w każdym wątku musisz być.nie moge pojąć(może nie mam czym)jak Ty znajdujesz czas na zaspokojenie swoich sąsiadek z parteru i 3 piętra. Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted March 17, 2017 (edited) Widzę Krzysiu, że musimy o tym porozmawiać... mam nadzieję, że nie masz o to do mnie pretensji?! że mnie wszędzie pełno? ktoś musi odwalać forumową robotę! ;) :D Edited March 17, 2017 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek gżybek 813 Report post Posted March 17, 2017 Robercik i chwała Ci za to że Cie wszędzie pełno ,ale ja się przejmuje Twoimi sąsiadkami Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted March 17, 2017 (edited) Nie stresuj się... "to stare d... są" :( Edited March 17, 2017 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted March 19, 2017 Jak mawiał Ibn Salami - Stara gitara , bo stara, ale pobrzdąkać się jeszcze da... Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted March 19, 2017 Czekałem na jerkowy wyjazd na jesień, ale tempo ogłaszania takie, ze już czekać nie mogę. Zatem stało się - maj na szczupakach, a jesień sandaczowa. Majowy wyjazd zaklepany od listopada, a wrześniowy od dziś :-) Będzie sie działo - oby :-) Tapatalknięte z komórki Share this post Link to post Share on other sites
Darek64 757 Report post Posted March 19, 2017 Tez czekalem na sandaczowa wiosne z forum,moze uda sie jesien. Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bugajski 4,504 Report post Posted March 19, 2017 Cześć! A Storsjön w południowej Szwecji, czy ciekawe na przełomie września i października? Okonie,szczupce, a może sandacze? Czy ktoś z szanownych kolegów był tam jesienią z Eventurem? Jak wrażenia??? Pozdrawiam- Paweł Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted March 19, 2017 Byłem na Storsjon w czerwcu i było super. Mój kuzyn był w tym samym sezonie na przełomie wrzesień/październik i twierdzi , że to jego najgorszy wyjazd do Szwecji. Znam jednak i dobre relacje z tej wody z jesieni. A więc tradycyjnie ... nie ma reguł. Woda z fajnymi sandaczami i okoniami choć i szczupłe pod metr nam dopisały. Dla mnie tam jest inny problem: nie całe jezioro jest do dyspozycji ... to trochę wkurzające Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted March 19, 2017 Cześć! A Storsjön w południowej Szwecji, czy ciekawe na przełomie września i października? Okonie,szczupce, a może sandacze? Czy ktoś z szanownych kolegów był tam jesienią z Eventurem? Jak wrażenia??? Pozdrawiam- Paweł Polecam lekturę:http://jerkbait.pl/topic/50410-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz1-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1http://jerkbait.pl/topic/50584-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz2-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1# Share this post Link to post Share on other sites
Darek64 757 Report post Posted March 20, 2017 Moze Rogu wreszcie spelnil by obietnice z tego artykulu o Storsjon i zorganizowal wyprawe na wode ,ktora obiecal trzy lata temu. Deklaracja byla bardzo odwazna wiec mam nadzieje,ze wie co pisze i jest tego pewien.Z checia pojade. Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted March 21, 2017 Ktoś na wiosnę jedzie na Senoren? Ja będę tam w połowie września.... Share this post Link to post Share on other sites
DanekM 616 Report post Posted March 21, 2017 Być może będę tam w maju kilka dni oraz na pewno tydzień na przełomie września/października. Okolice Senoren. Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bugajski 4,504 Report post Posted March 21, 2017 Polecam lekturę:http://jerkbait.pl/topic/50410-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz1-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1http://jerkbait.pl/topic/50584-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz2-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1# Drugi link jest oczywiście kontreowersyjny.Jadnak dziękuje , choć moje uczucia są mieszane.Ja pomimum dyskusji chętnie tam zajrzę :) e Share this post Link to post Share on other sites
andrew 93 Report post Posted March 23, 2017 (edited) My w tym roku atakujemy daleka polnoc, jezioro Ockesjon w okolicach Mattmar. Od 18 czerwca Szczupak, okoń a do tego pstrągi, lipienie i sieje. :rockon: Edited March 23, 2017 by andrew Share this post Link to post Share on other sites
wuran 1,418 Report post Posted March 23, 2017 My w tym roku atakujemy daleka polnoc, jezioro Ockesjon w okolicach Mattmar. Od 18 czerwca Szczupak, okoń a do tego pstrągi, lipienie i sieje. :rockon: byłem tam dwa razy, zajefajna miejscówka Share this post Link to post Share on other sites
kubik7 3 Report post Posted April 18, 2017 Cześć, nie chciałbym zakładać nowego tematu odnośnie szkierów św Anny, ale zależy mi na wypowiedzi osób które były w rejonie Slatbaken. :) Chcemy wybrać się tam jesienią - dokładniej końcówka września. Jak oceniacie miejsce w porównaniu do rejonów Kallso? Raczej na ilość czy mniej a większe? Łódka i podpięte 20HP wystarczy dla 3osób ? będę wdzięczny za każde info. pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
analityk 549 Report post Posted April 18, 2017 - 20HP wystarczy dla 3osób - mniej sztuk ale większe (przynajmniej na wiosnę tak było) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Chmielson 0 Report post Posted April 28, 2017 drugi tydzień czerwca będę nad Vindommen i Fulbosjon Share this post Link to post Share on other sites
Darek64 757 Report post Posted April 28, 2017 (edited) drugi tydzień czerwca będę nad Vindommen i Fulbosjon Napisz potem jak bylo. Edited April 28, 2017 by Darek64 Share this post Link to post Share on other sites
gregston82 23 Report post Posted April 28, 2017 Ja bede za 2 tygodnie. Podskórnie czuje, że za wcześnie :( Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted April 28, 2017 Ja bede za 2 tygodnie. Podskórnie czuje, że za wcześnie :( Ja ósmego i podskórnie czuję że idealnie wjedziemy w łowisko ;-) Szczupak już wytarty, pogoda w Szwecji lepsza niż u nas. My nie mieliśmy innego terminu - komunie. A czerwiec odpada z różnych względów. Już nic nie przekładamy, nie kombinujemy - może złowimy 500 ryb, a może 5. Tak bywa... Tapatalknięte z komórki Share this post Link to post Share on other sites
gregston82 23 Report post Posted April 29, 2017 Ja ósmego Ale właśnie Vindommen?? Share this post Link to post Share on other sites