Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

Rozpoznaję autora :)

Robercik wszédzie Cie pełno,w każdym wątku musisz być.nie moge pojąć(może nie mam czym)jak Ty znajdujesz czas na zaspokojenie swoich sąsiadek z parteru i 3 piętra.

Widzę Krzysiu, że musimy o tym porozmawiać... mam nadzieję, że nie masz o to do mnie pretensji?! że mnie wszędzie pełno? ktoś musi odwalać forumową robotę! ;)  :D

Edited by BOB1

Nie stresuj się... "to stare d... są" :(

Edited by BOB1

Czekałem na jerkowy wyjazd na jesień, ale tempo ogłaszania takie, ze już czekać nie mogę.
Zatem stało się - maj na szczupakach, a jesień sandaczowa.
Majowy wyjazd zaklepany od listopada, a wrześniowy od dziś :-)
Będzie sie działo - oby :-)

Tapatalknięte z komórki

Cześć! A Storsjön w południowej Szwecji, czy ciekawe na przełomie września i października? Okonie,szczupce, a może sandacze? Czy ktoś z szanownych kolegów był tam jesienią z Eventurem? Jak wrażenia??? Pozdrawiam- Paweł

Byłem na Storsjon w czerwcu i było super. Mój kuzyn był w tym samym sezonie na przełomie wrzesień/październik i twierdzi , że to jego najgorszy wyjazd do Szwecji. Znam jednak i dobre relacje z tej wody z jesieni. A więc tradycyjnie ... nie ma reguł.

Woda z fajnymi sandaczami i okoniami choć i szczupłe pod metr nam dopisały. Dla mnie tam jest inny problem: nie całe jezioro jest do dyspozycji ... to trochę wkurzające

Cześć! A Storsjön w południowej Szwecji, czy ciekawe na przełomie września i października? Okonie,szczupce, a może sandacze? Czy ktoś z szanownych kolegów był tam jesienią z Eventurem? Jak wrażenia??? Pozdrawiam- Paweł

Polecam lekturę:
http://jerkbait.pl/topic/50410-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz1-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1

http://jerkbait.pl/topic/50584-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz2-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1#

Moze Rogu wreszcie spelnil by obietnice z tego artykulu o Storsjon i zorganizowal wyprawe na wode ,ktora obiecal trzy lata temu. Deklaracja byla bardzo odwazna wiec mam nadzieje,ze wie co pisze i jest tego pewien.Z checia pojade.

Być może będę tam w maju kilka dni oraz na pewno tydzień na przełomie września/października. Okolice Senoren.

Drugi link jest oczywiście kontreowersyjny.Jadnak dziękuje , choć moje uczucia są mieszane.Ja pomimum  dyskusji  chętnie tam zajrzę :)                           e

My w tym roku atakujemy daleka polnoc, jezioro Ockesjon w okolicach Mattmar. Od 18 czerwca

Szczupak, okoń a do tego pstrągi, lipienie i sieje. :rockon:

Edited by andrew

My w tym roku atakujemy daleka polnoc, jezioro Ockesjon w okolicach Mattmar. Od 18 czerwca

Szczupak, okoń a do tego pstrągi, lipienie i sieje. :rockon:

byłem tam dwa razy, zajefajna miejscówka

Cześć,

nie chciałbym zakładać nowego tematu odnośnie szkierów św Anny, ale zależy mi na wypowiedzi osób które były w rejonie Slatbaken. :)

Chcemy wybrać się tam jesienią - dokładniej końcówka września. Jak oceniacie miejsce w porównaniu do rejonów Kallso? Raczej na ilość czy mniej a większe? Łódka  i podpięte 20HP wystarczy dla 3osób ?

będę wdzięczny za każde info.

pozdrawiam

- 20HP wystarczy dla 3osób

- mniej sztuk ale większe (przynajmniej na wiosnę tak było)

Pozdrawiam

drugi tydzień czerwca będę nad Vindommen i Fulbosjon

Napisz potem jak bylo.

Edited by Darek64

Ja bede za 2 tygodnie. Podskórnie czuje, że za wcześnie :(

Ja ósmego i podskórnie czuję że idealnie wjedziemy w łowisko ;-)
Szczupak już wytarty, pogoda w Szwecji lepsza niż u nas.
My nie mieliśmy innego terminu - komunie.
A czerwiec odpada z różnych względów.
Już nic nie przekładamy, nie kombinujemy - może złowimy 500 ryb, a może 5. Tak bywa...

Tapatalknięte z komórki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...