Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

Niestety w chlaniu jestesmy mistrzami swiata.

Lapiemy sie gdzies w polowie stawki w UE, wedlug oficjalnych danych unii. Wiec nie przesadzajmy ;)

Lapiemy sie gdzies w polowie stawki w UE, wedlug oficjalnych danych unii. Wiec nie przesadzajmy ;)

Oj My Polscy to zawsze chcemy być pierwsi, w wszystkim, ale w realu słabo nam to wychodzi, nawet w piciu[emoji23].
Więcej treningu, zaangażowania, całe 500 + na alko[emoji23][emoji23][emoji23], z sąsiadem potrenować i będzie moc [emoji123] Nie ma lipy!!![emoji34]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Że Yeti samica wydała pod Västerås młode

To akurat widziałem na własne oczy :ph34r: 

Oj My Polscy to zawsze chcemy być pierwsi, w wszystkim, ale w realu słabo nam to wychodzi, nawet w piciu[emoji23].
Więcej treningu, zaangażowania, całe 500 + na alko[emoji23][emoji23][emoji23], z sąsiadem potrenować i będzie moc [emoji123] Nie ma lipy!!![emoji34]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

A sprzedaz alko spadla w zeszlym roku ;) 

chyba jednak można odróżnić wypicie jednego piwa podczas godzinnej obiadowej przerwy w 12 godzinnej dniówce na łodzi od pociągania z piersiówki przez cały dzień lub walenia browara za browarem.

Pociąganie z piersiówki przez cały dzien , mi piersiówka kojarzy sie z 100 ml pojemnością no to jak na cały dzien to tragedi nie ma .

Ja, MarCinFin, na miejscu administratora i moderatorów tego zacnego forum, to już dawno zasugerowałby wydzielenie osobnego wątku - Cześć ma na imię  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  jestem alkoholikiem!!! :D  :D  :D  :D 

Nie pozostaje nic innego jak założyć forum zostać administratorem , poczekać aż ktoś sie zarejestruje i założyć temat powodzenia :)

Pociąganie z piersiówki przez cały dzien , mi piersiówka kojarzy sie z 100 ml pojemnością no to jak na cały dzien to tragedi nie ma .

chyba że uzupełniasz piersiówkę na bieżąco

Praktycznie wszystkie ryby zostały złowione na blachy krajowej produkcji , u mnie najlepiej sprawdził się gnom 3 w n/w kolorze

Ten wyzej wymieniony Gnom to jakiego dokladnie producenta? 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...