Del Toro 16,392 Report post Posted January 25, 2018 Niestety w chlaniu jestesmy mistrzami swiata. Lapiemy sie gdzies w polowie stawki w UE, wedlug oficjalnych danych unii. Wiec nie przesadzajmy ;) Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted January 25, 2018 Lapiemy sie gdzies w polowie stawki w UE, wedlug oficjalnych danych unii. Wiec nie przesadzajmy ;)Oj My Polscy to zawsze chcemy być pierwsi, w wszystkim, ale w realu słabo nam to wychodzi, nawet w piciu[emoji23]. Więcej treningu, zaangażowania, całe 500 + na alko[emoji23][emoji23][emoji23], z sąsiadem potrenować i będzie moc [emoji123] Nie ma lipy!!![emoji34] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
kaczor 523 Report post Posted January 25, 2018 Że Yeti samica wydała pod Västerås młode To akurat widziałem na własne oczy :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Olo1970 371 Report post Posted January 25, 2018 A fiordy mi z ręki jadły [emoji23] Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted January 25, 2018 Oj My Polscy to zawsze chcemy być pierwsi, w wszystkim, ale w realu słabo nam to wychodzi, nawet w piciu[emoji23]. Więcej treningu, zaangażowania, całe 500 + na alko[emoji23][emoji23][emoji23], z sąsiadem potrenować i będzie moc [emoji123] Nie ma lipy!!![emoji34] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka A sprzedaz alko spadla w zeszlym roku ;) Share this post Link to post Share on other sites
croock 289 Report post Posted January 25, 2018 chyba jednak można odróżnić wypicie jednego piwa podczas godzinnej obiadowej przerwy w 12 godzinnej dniówce na łodzi od pociągania z piersiówki przez cały dzień lub walenia browara za browarem. Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiu 858 Report post Posted January 25, 2018 Pociąganie z piersiówki przez cały dzien , mi piersiówka kojarzy sie z 100 ml pojemnością no to jak na cały dzien to tragedi nie ma . Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted January 25, 2018 Ja, MarCinFin, na miejscu administratora i moderatorów tego zacnego forum, to już dawno zasugerowałby wydzielenie osobnego wątku - Cześć ma na imię :ph34r: :ph34r: :ph34r: jestem alkoholikiem!!! :D :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiu 858 Report post Posted January 25, 2018 Nie pozostaje nic innego jak założyć forum zostać administratorem , poczekać aż ktoś sie zarejestruje i założyć temat powodzenia :) Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted January 25, 2018 @Krzysiu dublował bym fora, tu wystarczy tylko wątek stworzyć :P Share this post Link to post Share on other sites
croock 289 Report post Posted January 26, 2018 Pociąganie z piersiówki przez cały dzien , mi piersiówka kojarzy sie z 100 ml pojemnością no to jak na cały dzien to tragedi nie ma . chyba że uzupełniasz piersiówkę na bieżąco Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted January 26, 2018 Zależy jakie kto ma piersi: :rolleyes: https://www.crazyshop.pl/prod_52169_wielka-piersiowka-1-8l?gclid=EAIaIQobChMI7OCrutP12AIVEBMbCh3zuQNEEAQYAyABEgJdlPD_BwE Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiu 858 Report post Posted January 26, 2018 Zależy jakie kto ma piersi: :rolleyes: https://www.crazyshop.pl/prod_52169_wielka-piersiowka-1-8l?gclid=EAIaIQobChMI7OCrutP12AIVEBMbCh3zuQNEEAQYAyABEgJdlPD_BwE Marcin chyba masz racje patrząc na ta piersiówkę stwierdzam jasno , Cześć nazywam sie krzys mam 34 lata i problem z alkoholem .... :) Share this post Link to post Share on other sites
Luckyguliver 555 Report post Posted October 9, 2018 Praktycznie wszystkie ryby zostały złowione na blachy krajowej produkcji , u mnie najlepiej sprawdził się gnom 3 w n/w kolorze Ten wyzej wymieniony Gnom to jakiego dokladnie producenta? Share this post Link to post Share on other sites