Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

Powodzenia i dajcie znać co się dzieje. Ostatnie newsy z Boren są pozytywne, tylko trochę pogoda daje do wiwatu - wiatr...

Powodzenia i dajcie znać co się dzieje. Ostatnie newsy z Boren są pozytywne, tylko trochę pogoda daje do wiwatu - wiatr...

u mnie pod Szczecinem też wieje, taki front.
Wg prognoz ma przez tydzień nie wiać mocniej niż 6m/s. Poprzednio dopiero 9m/s nas wyłączył z pływania. A nie wiesz może czy w mniejszym lokum też ktoś będzie w tym czasie co my?

Tak sie troche zastanawiam czy te fotki powyżej to takie tam fotki wyrwane z dziesiątek podobnych z tych wyjazdów czy po prostu dobry chwyt marketingowy :)

Tak sie troche zastanawiam czy te fotki powyżej to takie tam fotki wyrwane z dziesiątek podobnych z tych wyjazdów czy po prostu dobry chwyt marketingowy :)

Zdjęcia są nowe, ja tych nie kojarzę, a śledzę i korzystam z oferty biura od 2010 roku.

A miejscówkę Bracke gorąco polecam, byłem rok temu. Okonie jak na powyższych zdjęciach.

U nas dzisiaj bardzi dużo okoni takich od 30 do ponad 40cm i do tego kilkanaście sadaczy plus szczupokowe przyłowy. Dzień zdecydowanie ma plus.

Zdjęcia są z tego września. Dlaczego w naszym chorym kraju ktoś z góry zakłada ze ktoś chce zrobić wała? Wystarczy sciagnac sobie zdjecie na pulpit, wejść w jego właściwości i zobaczyć datę zrobienia...Ale trzeba się wysilić. Prościej od razu napisac i zasugerowac innym ze to wałek.

Czytaj troche dokladniej.Nikt nie twierdzi,ze zdjecia sa stare,tylko sa na nich osoby znane z foto z poprzednich lat.Jeden jest chyba Waszym pracownikiem,starszy to jego ojciec.

Troche jestes wrazliwy ;)

Czytam bardzo dokładnie, szczególnie między wierszami. I nie zamierzam nie zabierać głosu jeśli ktoś sugeruje, że zdjęcia mogły być wcześniej zamieszczane. Jesteśmy za poważną firmą żeby pozwolić sobie na jakieś przewałki...

Nikt nie napisal że zdjęcia są stare ale twarze ze zdjęć nowe nie są choć oczywiście może mi się tylko zdawać , a zamiast czytać między wierszami proponował bym skupić się na czytaniu że zrozumieniem.

Każdemu zdarzają się wpadki, pytanie jak organizator wybrnie z kłopotu. 

Ja akurat złego słowa na Eventur nie powiem. Jeździłem 5-krotnie z nimi do SE i ani razu się nie zawiodłem. Zawsze były to jeziora. Jako że są to wyjazdy rodzinne z małym dzieckiem, priorytetem jest dla  mnie infrastruktura i bezpieczny sprzęt pływający. Zawsze było tip-top.    

Z panem Dariuszem (kolega Gadda) sprawa została rozwiązana pomyślnie. Przeprosiliśmy, wzięliśmy  błąd po męsku na klatę bo to był nasz błąd. Taka sytuacja zdarzyła się nam po raz pierwszy, ale to oczywiście żadne wytłumaczenie, my jesteśmy odpowiedzialni. Przez nasze niedopatrzenie i brak możliwości kontaktu z nami (Tomasz nie słyszał telefonu, ja byłem na Alasce bez zasięgu) pan Darek musiał spędzić noc w samochodzie. Otrzymał za to zadośćuczynienie, które jak zrozumiałem, było dla Niego satysfakcjonujące, choć części urlopu nikt nie zwróci. Cała sprawa jest oczywiście między nami na piśmie, a Pan Dariusz odpisał, że sprawę uznaje za zakończoną. 

Panowie, zmieniamy temat :)
Cały rok czekania i w końcu nadszedł ten dzień. Gdynia coraz bliżej... 16651b5c72d9ffe2ba783c11d8bea326.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Nie wiem jak Wy, ale ja lubię bardziej ten widok niż jakąkolwiek plażę [emoji16]2924f9ce4bc4b6c6cb544835ddb21a2a.jpg

U nad dzisiaj niemożliwe ilosci okoni .... czegoś takiego to jeszcze nie widziałem .... braly na górce 10 metrowej wokól głebia około 20 metrów....

Kotwiczyliście na niej czy napływaliście na nią co chwilę ?

Szyby "parujo", nikt nad uchem nie mówi że znowu nie posprzątane...

Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku :)

P.S. Wiecie o czym mówię.

Najlepszego !!!8e5cec0a4da2c9b5f364843a86ef36d7.jpg

[quote name="Brylu" post="2233470" timestamp="1507312729"]
Szyby "parujo", nikt nad uchem nie mówi że znowu nie posprzątane...

Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku :)

P.S. Wiecie o czym mówię.

Najlepszego !!!
Ja nie nie wiem. Ale najlepszego !
Tomek Edited by kostom63

Wczoraj bardzo udany ostatni dzień. Połapane okonie w ilościach hurtowych i do tego super wieczór z sandaczami, które brały jak okonie....

Nie wiem jak Wy, ale ja lubię bardziej ten widok niż jakąkolwiek plażę [emoji16]2924f9ce4bc4b6c6cb544835ddb21a2a.jpg

Zostań nie wracaj jak to matka z ojcem powiedzieli do swoich dzieci  ;)

Połamania i ciesz się każdą chwilą . 

https://www.youtube.com/watch?v=-uyccSEJqA4

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...