croock 289 Report post Posted September 28, 2017 Nie, ale moja żona mi to powtarza :huh: :D to musisz mieć niezłą technikę Share this post Link to post Share on other sites
radanet 80 Report post Posted September 28, 2017 Bob nie nastawiamy się na śluzowce raczej szukamy okonia i sandacza... Jesteście u Baby? Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 29, 2017 Chyba u "baby"?! żółty domek ;) :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 29, 2017 to musisz mieć niezłą technikę ...przychodzi z wiekiem. Martwić się można kiedy przechodzi z wiekiem ;) Share this post Link to post Share on other sites
radanet 80 Report post Posted September 29, 2017 No to macie pod ręką znane jeziorko. Znasz je dobrze czy chcesz kilka dobrych miejscówek....? Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 29, 2017 Znam z jednego wyjazdu. Mam namiar GPS na jedną z górek. Bardzo lubię blat z prawej strony od wyjścia z kanału (ciągnie się chyba z 300m? Liczę tam na jedno konkretne spotkanie ;) Kiedy tam byłem poprzednio, łowiliśmy w dryfie na blacie. Do przynęty typu "jack" wyszedł mi koło łodzi szczupaczek. Spojrzeliśmy sobie w oczy i zapewne nie zaiskrzyło między nami bo spokojnie zawinął, prezentując się w całej okazałości, którą oceniam na ok ...140cm!!! :o Mam nadzieję, że urósł a nie został zjedzony :rolleyes: Będziecie daleko od nas? Może dam ci na priv nr telefonu? Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted September 29, 2017 Robert to życzę Ci spotkania z tą starszą damą z nadwagą. A czy Ty nie miałeś dziś rano wyłączyć komputera i powrócić na forumowe łono za tydzień. Wiesz takie hartowanie silnej woli ;) Wiem, wiem moja wina :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 29, 2017 ...Marcinie, przeczytaj dokładnie mój wpis w tym temacie ;) ... ok. 11-tej :P :D (widzę, że już masz mnie dosyć :( :D ) Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted September 29, 2017 (edited) Robercie ja w innej strefie czasowej :) Będę tęsknił, już tęsknię :( Edited September 29, 2017 by MarCinFin Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 29, 2017 No to ...pa ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 29, 2017 No to ...pa ;) :D Połamania !!!! I oby bez nieprzyjemnych przygód ! Share this post Link to post Share on other sites
radanet 80 Report post Posted September 29, 2017 Dawaj ... zwrotnie jak znajdę wyślę Ci mapkę z zanaczonymi miejscami. Bylem tam kilka razy ... Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted September 29, 2017 (edited) Płyniemy :-) Historie Boba rządzą :-) Jest wesoło! Tapatalknięte z komórki Edited September 29, 2017 by Dano^ Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted September 29, 2017 Połamania chłopaki :) pamiętajcie że Wam kibicujemy więc jak dacie radę to wrzucajcie relacje na bieżąco Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted September 29, 2017 Połamania :good: Share this post Link to post Share on other sites
Darek64 757 Report post Posted September 29, 2017 Tylko nie poplyncie w barze. Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted September 29, 2017 Darek, spokojnie. Ja mam jeszcze jedno piwo w limicie. Rano prowadzę ;-) Tapatalknięte z komórki Share this post Link to post Share on other sites
fonix 737 Report post Posted September 29, 2017 Ale Wam zazdroszczę Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted September 29, 2017 Ze specjalną dedykacją - połamania! https://www.youtube.com/watch?v=PgPDDeyGmxA Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted September 30, 2017 (edited) Połamania chłopaki :) pamiętajcie że Wam kibicujemy więc jak dacie radę to wrzucajcie relacje na bieżącoJak będzie o czym ;-) A Bob powiedział, ze odpoczywa od wszystkiego i za tydzień zda relację [emoji106] Limit moich piw utrzymany - reszta nie bardzo :-) Dopływamy powoli i jeszcze około 4 godzin jazdy przed nami. Nastroje bojowe - oby jak najdłużej [emoji12] Tapatalknięte z komórki Edited September 30, 2017 by Dano^ Share this post Link to post Share on other sites
szumix 12 Report post Posted September 30, 2017 Marcin, nie wiem, skąd taki ton i taka złośliwość. Na szkierach byłem tylko 3 razy i wielkiego doświadczenia nie mam. Szykując się do wyjazdów na szwedzkie wybrzeże, wielokrotnie spotykałem się z informacją (różne źródła), że nie warto zatrzymywać się w mętnej wodzie. Poza jednorazowym półgodzinnym eldorado pistoletów, w takich miejscach zazwyczaj kończyło się dłubaniną i nigdy nie trafiliśmy zgrupowania aktywnych szczupaków. Zdaję sobie sprawę, że mam za małą próbkę, żeby przesądzała o średniej. Poza tym kilka ładnych (ale pojedynczych i mozolnie wydłubanych) ryb w zeszłym roku każe mi inaczej spoglądać na mętną wodę. Dlatego bez żadnej złośliwości z mojej strony - fajnie, jakbyś podzielił się swoim doświadczeniem, zamiast komentować w taki sposób. Znam ten domek, super położenie :-) W 2015 r. też mieszkałem przy kanale, w innym domku. Ciekaw jestem, czy będzie Was darzyć ta podwodna górka blisko środka akwenu - szczyt wystaje z 30 cm ponad powierzchnię (przy fali można wyrżnąć), ale stoki pięknie i rozlegle opadają do kilku - kilkunastu metrów :-) co to dokładnie za domek? Dajcie proszę namiary;) Share this post Link to post Share on other sites
Brylu 60 Report post Posted September 30, 2017 Dano, To chociaż Ty wrzucaj jakieś newsy co drugi dzień Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted September 30, 2017 Dokładnie, bedzie widać jak jest na bieżąco - relacja po powrocie to musztarda po obiedzie :P Share this post Link to post Share on other sites
radanet 80 Report post Posted September 30, 2017 Domek fajny gorzej z właścicielką ... okropny babsztyl.. my też na szkierach św. Anny.. właśnie w drodze. Jak coś sie będzie działo to postaram sie coś wrzucic na bieżąco Share this post Link to post Share on other sites
Brylu 60 Report post Posted September 30, 2017 Super ! Dawajcie relacje. Ja będę wrzucał w przyszłym tygodniu. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites