Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

to musisz mieć niezłą technikę

...przychodzi z wiekiem. Martwić się można kiedy przechodzi z wiekiem ;)

Znam z jednego wyjazdu. Mam namiar GPS na jedną z górek. Bardzo lubię blat z prawej strony od wyjścia z kanału (ciągnie się chyba z 300m? Liczę tam na jedno konkretne spotkanie ;) Kiedy tam byłem poprzednio, łowiliśmy w dryfie na blacie. Do przynęty typu "jack" wyszedł mi koło łodzi szczupaczek. Spojrzeliśmy sobie w oczy i zapewne nie zaiskrzyło między nami bo spokojnie zawinął, prezentując się w całej okazałości, którą oceniam na ok ...140cm!!! :o Mam nadzieję, że urósł a nie został zjedzony :rolleyes:

Będziecie daleko od nas? Może dam ci na priv nr telefonu?

Robert to życzę Ci spotkania z tą starszą damą z nadwagą. A czy Ty nie miałeś dziś rano wyłączyć komputera i powrócić na forumowe łono za tydzień. Wiesz takie hartowanie silnej woli ;) Wiem, wiem moja wina :)

...Marcinie, przeczytaj dokładnie mój wpis w tym temacie ;) ... ok. 11-tej :P  :D

(widzę, że już masz mnie dosyć :(  :D )

Robercie ja w innej strefie czasowej :) Będę tęsknił, już tęsknię  :(

Edited by MarCinFin

Płyniemy :-)
Historie Boba rządzą :-) Jest wesoło!
763c012e196e0789c64e47667ac4c100.jpg

Tapatalknięte z komórki Edited by Dano^

Połamania chłopaki :) pamiętajcie że Wam kibicujemy więc jak dacie radę to wrzucajcie relacje na bieżąco 

Darek, spokojnie. Ja mam jeszcze jedno piwo w limicie. Rano prowadzę ;-)

Tapatalknięte z komórki

Połamania chłopaki :) pamiętajcie że Wam kibicujemy więc jak dacie radę to wrzucajcie relacje na bieżąco

Jak będzie o czym ;-)
A Bob powiedział, ze odpoczywa od wszystkiego i za tydzień zda relację [emoji106]
Limit moich piw utrzymany - reszta nie bardzo :-)
Dopływamy powoli i jeszcze około 4 godzin jazdy przed nami.
Nastroje bojowe - oby jak najdłużej [emoji12]
Tapatalknięte z komórki Edited by Dano^

Marcin, nie wiem, skąd taki ton i taka złośliwość.

Na szkierach byłem tylko 3 razy i wielkiego doświadczenia nie mam. Szykując się do wyjazdów na szwedzkie wybrzeże, wielokrotnie spotykałem się z informacją (różne źródła), że nie warto zatrzymywać się w mętnej wodzie.  Poza jednorazowym półgodzinnym eldorado pistoletów, w takich miejscach zazwyczaj kończyło się dłubaniną i nigdy nie trafiliśmy zgrupowania aktywnych szczupaków. Zdaję sobie sprawę, że mam za małą próbkę, żeby przesądzała o średniej. Poza tym kilka ładnych (ale pojedynczych i mozolnie wydłubanych) ryb w zeszłym roku każe mi inaczej spoglądać na mętną wodę.

Dlatego bez żadnej złośliwości z mojej strony - fajnie, jakbyś podzielił się swoim doświadczeniem, zamiast komentować w taki sposób.

Znam ten domek, super położenie :-) W 2015 r. też mieszkałem przy kanale, w innym domku. Ciekaw jestem, czy będzie Was darzyć ta podwodna górka blisko środka akwenu - szczyt wystaje z 30 cm ponad powierzchnię (przy fali można wyrżnąć), ale stoki pięknie i rozlegle opadają do kilku - kilkunastu metrów :-)   

co to dokładnie za domek? Dajcie proszę namiary;)

Dano,

To chociaż Ty wrzucaj jakieś newsy co drugi dzień

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Dokładnie, bedzie widać jak jest na bieżąco - relacja po powrocie to musztarda po obiedzie :P

Domek fajny gorzej z właścicielką ... okropny babsztyl.. my też na szkierach św. Anny.. właśnie w drodze. Jak coś sie będzie działo to postaram sie coś wrzucic na bieżąco

Super ! Dawajcie relacje.
Ja będę wrzucał w przyszłym tygodniu.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...