Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

Problem zrekompensowany.Gunnar ujął sie honorem i zamiast 4metrowej Stelli z silnikiem 15HP i GPSdostaliśmy 5metrowego Crescenta ze sterówką, windą i elektrycznym rozrusznikiem. Silnik 25 HP też robi wrażenie. Do tego GPS z mapami i echem.I to na cały pobyt... Edited by Gadda

To już nie trać czasu na pisaninę! Graty do łodzi i w drogę po metrówy!!! :)  :D

Nie zmienia to faktu ze organizator chyba się nie popisał, na to wychodzi.Spanie w aucie i brak jakiegokolwiek  kontaktu porażka jak dla mnie.Coś nawaliło lub się pomyliło.

Rozumiem że jeśli załatwiam coś przez biuro podróży to od momentu wyjazdu do momentu powrotu jest ktoś z kim można się skontaktować o każdej porze dnia i nocy rekompensata , rekompensatą ale zdrowia utraconego podczas godzin nerwowki i wyczekiwania nic nam nie zwróci także wielki minus dla organizatora za takie zachowanie. Przykre Edited by Krzysiu

Chlopaki z Eventuru na Alasce, wiec pewnie dlatego ciezko sie dodzwonic.

ehhh Jak to napisał Maciej.R Dziś dobrze połowili WSZYSCY(ALASKA) i wszyscy nasi Klienci są szczęśliwi 1f642.png ..... na 100% nie Ci z Senoren:-)v

Już zakwaterowani,Gunnar nie wiedział, ze płyniemy dziennym rejsem (nikt z Eventuru go nie poinformował). Nawet na dziś lodzi nie mamy - bo myślał że zrezygnowalismy i komus na niedzielę najal.
Tak czy inaczej, 12 godzin w samochodzie, rozladowany do zera akumulator i zmarzlismy. Nigdy wiecej z Eventure.

Tak bardzo zimno?

Panowie, jak wyglądają ceny za domek i najem łodzi u Gunnara na Senoren?

Jego strona niestety nie ma wersji ang. a po szwedzku ciężko mi to rozgryźć.

Panowie, jak wyglądają ceny za domek i najem łodzi u Gunnara na Senoren?

Jego strona niestety nie ma wersji ang. a po szwedzku ciężko mi to rozgryźć.

użyj przeglądarki Chrome i automatycznego tłumacza, przerzuca całe strony

Po tych przygodach wyplynelismy dopiero o 16. Pełna lampa, 0 wiatru.2 anemiczne brania, kilka odprowadzen.
Dziś chmury i lekki wiaterek. Zaraz wyplywamy...

Po tych przygodach wyplynelismy dopiero o 16. Pełna lampa, 0 wiatru.2 anemiczne brania, kilka odprowadzen.
Dziś chmury i lekki wiaterek. Zaraz wyplywamy...

Podobna pogoda była 2 tygodnie temu. Wiatr miał tą samą siłę lecz wiał w odwrotnym kierunku. Polecam poranne łowienie 6:00-13:00 przerwa i 17:00-19:30. Proponuje szukać ryb przy otwartym morzu przy tak słabym wietrze. 

U nas przy takiej pogodzie brały dokładnie jak koledzy wyżej radzą - 6-11 i potem 14-19;30. Blisko morza na otwartej przestrzeni brały większe ryby.

pamiętam, że podczas mojego pobytu na senoren podczas flauty była (niespodzianka) klapa. później żałowałem, że nie plywaliśmy złapać wiatru dalej na południe od wyspy, bliżej otwartego morza.

Dzisiaj do 13.30 12 szt.największy 83 cm. Walczymy dalej !

Darku, nie odczuwasz braku szczura? Może to byłby lek...? ;)  :P  (Ty wiesz o czym piszę  :D  :D  :D Biję się z myślami czy zabrać na Annę? B) ? )

Niech się Wam wędki gną a nie łamią :)

Dzisiaj odebrałem Cannibale 15 więc zakończyłem pakowanie przynęt na Św Annę :)

Nakazywałem sobie ograniczenie ilości przynęt ... nie wyszło jak zwykle :(

Teraz pora na pozostały sprzęt ... chłopaki zeklną mnie jak zwykle :(  :P  :D

Na co Ci tyle jak one tylko na gnomy i algi biorą :P pozdrów staruchę :lol:  :lol:  :lol:

Braku szczura nie odczuwam, bo biorą przede wszystkim na Grzybki. Po poludniu dolowione 6 szt.Żaden godny uwagi. Edited by Gadda

Czyli co, Darek? Wahadla z Polski lepsze, niźli ichniejsze przynęty? Ano, esoxy doceniają kunszt polskiego żelaza.

Edited by Novis

Grzybki były robione przez Krzysia w/g moich projektów. Coś pomiędzy WYDRĄ. a KALEWĄ ale 14 cm. dlugosci z blachy 0,8 mm. Waga około 20 gr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...