Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

Mając wieloletnie doświadczenie, mówię na nie ... Szpetki :P :D

Mówiłem ci - adresu nie zdradzę ;-)
0bb5dd675505ff1762fa1bf8d053f409.jpg

Tapatalknięte z komórki

Mówiłem ci - adresu nie zdradzę ;-)

Tapatalknięte z komórki

Znam je ;)  :D

A tak na poważnie. Wiadomo, ze w Karlskronie, czasami trzeba długo czekać na prom powrotny na Ojczyzny Łono, więc człowiek snuje się po tym uroczym miasteczku. Pewnego razu widzę cztery zajefajne laski, blondynki, pięknie zbudowane w górnych partiach, jadące na rowerach przy porcie jachtowym (ten z fontanną). łapię za aparat, strzelam foty i mówię do kolegów: to nie możliwe! ... możliwe bo jak przejeżdżały koło nas usłyszeliśmy ... Polską mowę ;)  :D  :D  :D

A my jutro do Karlskrony, już opóźnili wypłynięcie z powodu prognoz

I co ? Wypłynął w terminie? W Gdańsku duje strasznie... Byliśmy wczoraj na molo w Sopocie i obserwowaliśmy ciekawe zjawisko - zatoka gładka jak stół, a wiatr straszny... Bo wiało od lądu na morze, a nie odwrotnie.

Byliśmy wczoraj na molo w Sopocie i obserwowaliśmy ciekawe zjawisko - zatoka gładka jak stół, a wiatr straszny... Bo wiało od lądu na morze, a nie odwrotnie.

Sytuacja przydatna w okresie od grudnia do maja :)

To nie kwestia marzeń tylko cierpliwości, tzn. odczekania do grudnia :)

Chociaż te z fotki powyżej byłyby lepsze od rekordowej nawet troci :D

Edited by Krzysiek Rogalski

Witam,

Panowie potrzebuje pomocy !.

W połowie października mam zaplanowany wyjazd na szwedzkie Alandy i nie wiem jakie wędki i przynęty zabrać?.

Czy koledzy mogą podpowiedzieć jak powinien wyglądać zestaw startowy co i ile.

A zapomniałem  w grę wchodzi tyko spinning ewentualnie trollowanie z ręki

Z góry dziękuje za pomoc.

Andrzej.

Ok. rozumiem.

Dzięki za pomoc :) .

Po powrocie napiszę jak mi poszło moje rozdziewiczenie ze szwedzkimi szczupakami.

Pozdrawiam Andrzej.

Prom dopłynął o czasie, po pól godzinie (o 20.10) jestesmy w Pike Strike Senoren i zonk - domek zamkniety na zamek cyfrowy!!! Na telefonie Gunnara automatyczna sekretarka,co godzinę zostawiamy wiadomość, coraz bardziej rozpaczliwa !!! Telefony panów z Eventure wyłączone, rozpacz... Dziś śpimy w samochodzie,mój przyjaciel z Nowej Zelandii proponuje aby jutro wracać... Cholera, nigdy wiecej z Eventurem !!! Przecież to u nich kupowalem ten wyjazd i bilety promowe i to oni powinni powiadomić Gunnara o terminie naszego przyjazdu.. Edited by Gadda

Prom dopłynął o czasie, po pól godzinie (o 20.10) jestesmy w Pike Strike Senoren i zonk - domek zamkniety na zamek cyfrowy!!! Na telefonie Gunnara automatyczna sekretarka,co godzinę zostawiamy wiadomość, coraz bardziej rozpaczliwa !!! Telefony panów z Eventure wyłączone, rozpacz... Dziś śpimy w samochodzie,mój przyjaciel z Nowej Zelandii proponuje aby jutro wracać... Cholera, nigdy wiecej z Eventurem !!! Przecież to u nich kupowalem ten wyjazd i bilety promowe i to oni powinni powiadomić Gunnara o terminie naszego przyjazdu..

Ale numer. Ciekawe kto osobiście nawalił. Współczuję

może dostaliście jakiś sms z kodem, ja jak jeździłem z Zewem i klucze były chowane w skrytkach z zamkiem cyfrowym to w materiałach reklamowych przed wyjazdem zawsze dawali nr do skrytki aby wyjąć klucze i otworzyć domek

O w mordę, różne numery doświadczyłem od organizatorów , ale taki !? Wytrzymajcie i ... POPROŚ o rekompensatę!!! :angry:

Nic takiego w materiałach z Eventuru nie było. Jak do tej pory (a parę razy byłem w Szwecji) zawsze byla informacja gdzie jest klucz (jesli wogole był jakiś klucz...)

Co się źle zaczyna to się dobrze kończy. Piłuj na nr komórkowe do skutku

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Hehe,miałem podobnie.Ale w koncu ktoś odebrał i klucze były w skrzynce przy recepcji.

Jesli chodzi o Eventur-standart.Był poważny problem zdrowotny+jakies niedomówienia z właścicielem osrodka w Norwegii -przez 2 dni nie mozna sie było dodzwonić.

Pierwszy wyjazd do Swe lata temu-źle zabukowany bilet na prom z powrotem.....

Już zakwaterowani,Gunnar nie wiedział, ze płyniemy dziennym rejsem (nikt z Eventuru go nie poinformował). Nawet na dziś lodzi nie mamy - bo myślał że zrezygnowalismy i komus na niedzielę najal.
Tak czy inaczej, 12 godzin w samochodzie, rozladowany do zera akumulator i zmarzlismy. Nigdy wiecej z Eventure. Edited by Gadda

To pozostaje mi życzyć aby metróweczki wynagrodziły wam  trudy pierwszej doby. Jak nic rekompensata. Co do Eventuru, to tak się traci potencjalnych klientów. Wpadki zdarzają się każdemu ale kontakt z organizatorem powinien być 24/7. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...