slawek_2348 2,635 Report post Posted September 13, 2017 @Gadda to wy przez biegun południowy do SWE jedziecie, że 17 tysia wyszło?☺ Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Zobacz post 714 :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted September 13, 2017 Zobacz post 714 :rolleyes: Jak w mordę strzelił będzie z 17 tys. km. To życzę udanych połowów @Gadda, tematów do rozmów na pewno nie zabraknie. Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted September 13, 2017 Z kontrolnych rzutów nie ma co się śmiać, kolega w tym roku rzucił dosłownie z tarasu na jakiegoś chlapaka powierzchniowego na bassy i w pierwszym rzucie trafił szczupaka z powierzchni Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted September 13, 2017 Koledzy, jak szukacie noclegów na szkierach? Od jakiegoś czasu szukam czegoś dla dwóch osób na booking, novasol i cassamundo i generalnie ciężka sprawa znaleźć cos sensownego. Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted September 13, 2017 Stugnet Share this post Link to post Share on other sites
karkoszek 1,786 Report post Posted September 13, 2017 To ja najpóźniej że Wszystkich. 6.10 z Karlskrony wieczornym. Storsjon.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalkaa 7.10 nocnym do karlskrony płynie ponowna forumowa wyprawa na Boren Share this post Link to post Share on other sites
kostom63 666 Report post Posted September 13, 2017 Cześć, a my dopiero 14.10 nocnym z Karlskrony w tym roku się zdecydowaliśmy Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted September 14, 2017 Prognozy dla Bałtyku na weekend od 4 do 9 B. Share this post Link to post Share on other sites
MANK 1 Report post Posted September 14, 2017 https://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/ortsprognoser/q/Karlskrona/2701713#tab=0,chart=1 dla zainteresowanych pogodą ;-) Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted September 14, 2017 Prognozy dla Bałtyku na weekend od 4 do 9 B. A my jutro do Karlskrony, już opóźnili wypłynięcie z powodu prognoz Share this post Link to post Share on other sites
skorupa13 124 Report post Posted September 14, 2017 Opóźnili wypłynięcie a godzinę przypłynięcia podają tą samą. Szybszy prom czy płynie z wiatrem ? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 14, 2017 Opóźnili wypłynięcie a godzinę przypłynięcia podają tą samą. Szybszy prom czy płynie z wiatrem ? ;) Szybciej płynie Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 14, 2017 (edited) Dzisiaj odebrałem Cannibale 15 więc zakończyłem pakowanie przynęt na Św Annę :) Nakazywałem sobie ograniczenie ilości przynęt ... nie wyszło jak zwykle :( Teraz pora na pozostały sprzęt ... chłopaki zeklną mnie jak zwykle :( :P :D Edited September 14, 2017 by BOB1 Share this post Link to post Share on other sites
Pułkownik 12 Report post Posted September 14, 2017 Dzisiaj odebrałem Cannibale 15 więc zakończyłem pakowanie przynęt na Św Annę :) Nakazywałem sobie ograniczenie ilości przynęt ... nie wyszło jak zwykle :( Teraz pora na pozostały sprzęt ... chłopaki zeklną mnie jak zwykle :( :P :D BOB, nie przeklną Cię bo oni zapewne na tą samą nieuleczalną zarazę chorują... :P Zawsze tak jest, obiecujemy sobie że tylko to i nic więcej, a wychodzi jak zawsze... jeszcze to i tamto i to też się przyda... :D :D :D Jeszcze ze sklepu wędkarskiego nie udało mi się wyjść na pusto... choćby mała gumka ale zawsze coś w garści... Share this post Link to post Share on other sites
Martin77 132 Report post Posted September 14, 2017 Panowie...ubaw z Wami po pachy Share this post Link to post Share on other sites
DanekM 616 Report post Posted September 14, 2017 Mam tą samą chorobę. Gratów coraz więcej a i tak gorączkowe dokupywanie trwa ;) Share this post Link to post Share on other sites
Alaryk 426 Report post Posted September 14, 2017 Dzisiaj odebrałem Cannibale 15 więc zakończyłem pakowanie przynęt na Św Annę :) Nakazywałem sobie ograniczenie ilości przynęt ... nie wyszło jak zwykle :( Teraz pora na pozostały sprzęt ... chłopaki zeklną mnie jak zwykle :( :P :D Jak tylko to co na zdjęciu to chyba skromnie ;) . Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 14, 2017 Uwierz, to jest wierzchnia warstwa w głębokich pudełkach ;) ...a jeszcze są niezbrojone zapasy :P :D Share this post Link to post Share on other sites
SID 2,516 Report post Posted September 14, 2017 Bob otwiera hurtownie w obcym kraju.;) Ps.super zestaw na "piękne Szwedki" :P Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 14, 2017 Mając wieloletnie doświadczenie, mówię na nie ... Szpetki :P :D Share this post Link to post Share on other sites
wuran 1,418 Report post Posted September 14, 2017 toż to pudełko tylko na pierwszy dzień łowienia, samolotem lecisz że tak mało przynęt bierzesz? Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted September 14, 2017 toż to pudełko tylko na pierwszy dzień łowienia, samolotem lecisz że tak mało przynęt bierzesz? szafę wysyła kurierem :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted September 14, 2017 nooo, czyli Ok, To na prawdę koleżeńskie forum wędkarskie :D Share this post Link to post Share on other sites
SID 2,516 Report post Posted September 14, 2017 Mając wieloletnie doświadczenie, mówię na nie ... Szpetki :P :D Sądzę że jest to oficjalna wersja dla żony.;) Share this post Link to post Share on other sites
Alaryk 426 Report post Posted September 14, 2017 (edited) Uwierz, to jest wierzchnia warstwa w głębokich pudełkach ;) ...a jeszcze są niezbrojone zapasy :P :D Wierzę :D U mnie to samo :P Edited September 14, 2017 by Alaryk Share this post Link to post Share on other sites