Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

@Falcon - znajdź na wstawionych zdjęciach przynajmniej trzy powody dla których zaraz zaczną Cię je.....ć :rolleyes:

ja znalazłem tylko dwa :huh:

ja znalazłem tylko dwa :huh:

Ja tylko jeden, chyba percepcja mi siada :P .

Jednak nie, znalazłem i drugi :D .

Trzeci też :D :D :D

Edited by Alaryk

żeby było jasne - garbusy świetne, szczupaki bardzo fajne. poza tym na klimat skandynawski zawsze się przyjemnie spogląda :-)

ja się cieszę, że kolega Falcon te zdjęcia wrzucił i mam nadzieję, że nie bierze tego do siebie. nie od każdego możemy wymagać znajomości całego forum. nie zmienia to faktu, że edukować trzeba.

żeby było jasne - garbusy świetne, szczupaki bardzo fajne. poza tym na klimat skandynawski zawsze się przyjemnie spogląda :-)

ja się cieszę, że kolega Falcon te zdjęcia wrzucił i mam nadzieję, że nie bierze tego do siebie. nie od każdego możemy wymagać znajomości całego forum. nie zmienia to faktu, że edukować trzeba.

I o to chodzi,  i o to chodzi ... :)

to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega?

Kolega @Falcon dostał na priv.

to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega?

Ja tam tylko grip widzę. Na okoniach się nie znam.

"Okoniu... dlaczego masz takie duuuże oczy?"

"Bo mi gościu szczękę prawie w dupę wciska...."

połamania Dareczku, zazdroszczę Ci - czy słusznie, to napiszesz po powrocie :)

Paweł, za życzenia nie dziękuję (żeby nie zapeszyć) :) I pewnie coś napiszę po powrocie, bez względu na wyniki :)

Wyjazd dość nietypowy - dlatego muszę sytuację opisać.

Kilka miesięcy temu na FB odnalazłem kolegę z młodości, który aktualnie mieszka w Nowej Zelandii. W 1982r. wyjechał wraz z rodziną (żona i dwóch synów jeden niemowlak, drugi 3 latek) na orbisowską wycieczkę autokarową do Grecji. Z wycieczki tej wszyscy (nawet kierowca i pilot) poprosili o azyl w Atenach. Z obozu przejściowego  trafili do Zimbabwe, a kiedy tam zaczęła się rewolucja, wyemigrowali do Australii, a potem do Nowej Zelandii.

Jako młodzi wędkarze marzyliśmy w latach 70siątych o wędkarskiej wyprawie do Szwecji (co w czasach PRLu było mało realne). Teraz przylatują na miesiąc do Polski, z czego na tydzień jedziemy na szkiery...

Nie wiem, czego będzie więcej, wspomnień, czy szczupaków?

Pozdrawiam,

Darek

Edited by Gadda

Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy?

No to niestety się nie spotkamy, płyniemy wieczorem.

To ja najpóźniej że Wszystkich. 6.10 z Karlskrony wieczornym. Storsjon.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Paweł, za życzenia nie dziękuję (żeby nie zapeszyć) :) I pewnie coś napiszę po powrocie, bez względu na wyniki :)

Wyjazd dość nietypowy - dlatego muszę sytuację opisać.

Kilka miesięcy temu na FB odnalazłem kolegę z młodości, który aktualnie mieszka w Nowej Zelandii. W 1982r. wyjechał wraz z rodziną (żona i dwóch synów jeden niemowlak, drugi 3 latek) na orbisowską wycieczkę autokarową do Grecji. Z wycieczki tej wszyscy (nawet kierowca i pilot) poprosili o azyl w Atenach. Z obozu przejściowego  trafili do Zimbabwe, a kiedy tam zaczęła się rewolucja, wyemigrowali do Australii, a potem do Nowej Zelandii.

Jako młodzi wędkarze marzyliśmy w latach 70siątych o wędkarskiej wyprawie do Szwecji (co w czasach PRLu było mało realne). Teraz przylatują na miesiąc do Polski, z czego na tydzień jedziemy na szkiery...

Nie wiem, czego będzie więcej, wspomnień, czy szczupaków?

Pozdrawiam,

Darek

Oj oj oj, mam obawy czy znajdziecie czas na łowienie ;)  postaraj się oddać chociaż 3 kontrolne rzuty z pomostu zaraz po przyjeździe :P

Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy?

Przed Wami poważna misja - sprawdzenie, czy wiosna na szkierach, to tylko wypadek przy pracy, czy też nastąpiła jakaś trwała katastrofa :-)

A co do kontrolnych rzutów z pomostu na Senoren - w czasie wichury trzymającej nas w domkach przez 2 dni jeden gość w samej bazie z brzegu wyjął 90+, więc warto ;-) 

Edited by croock

Gadda to udanego urlopu i połamania kija!

Raportuj koniecznie połowy, przytrzyma mnie to przy życiu

Postaram się.... Najtrudniejsze było skompletowanie sprzętu na dwóch, nie da się przecież wieźć wiązki kijów i worka przynęt przez 17 tys. kilometrów...

@Gadda to wy przez biegun południowy do SWE jedziecie, że 17 tysia wyszło?☺

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...