Michał. 1,126 Report post Posted September 12, 2017 Ja już widzę jeden :D Share this post Link to post Share on other sites
croock 289 Report post Posted September 12, 2017 @Falcon - znajdź na wstawionych zdjęciach przynajmniej trzy powody dla których zaraz zaczną Cię je.....ć :rolleyes: ja znalazłem tylko dwa :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Alaryk 426 Report post Posted September 12, 2017 (edited) ja znalazłem tylko dwa :huh: Ja tylko jeden, chyba percepcja mi siada :P . Jednak nie, znalazłem i drugi :D . Trzeci też :D :D :D Edited September 12, 2017 by Alaryk Share this post Link to post Share on other sites
croock 289 Report post Posted September 12, 2017 żeby było jasne - garbusy świetne, szczupaki bardzo fajne. poza tym na klimat skandynawski zawsze się przyjemnie spogląda :-) ja się cieszę, że kolega Falcon te zdjęcia wrzucił i mam nadzieję, że nie bierze tego do siebie. nie od każdego możemy wymagać znajomości całego forum. nie zmienia to faktu, że edukować trzeba. Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted September 12, 2017 żeby było jasne - garbusy świetne, szczupaki bardzo fajne. poza tym na klimat skandynawski zawsze się przyjemnie spogląda :-) ja się cieszę, że kolega Falcon te zdjęcia wrzucił i mam nadzieję, że nie bierze tego do siebie. nie od każdego możemy wymagać znajomości całego forum. nie zmienia to faktu, że edukować trzeba. I o to chodzi, i o to chodzi ... :) Share this post Link to post Share on other sites
leeso 3 Report post Posted September 12, 2017 to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega? Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted September 12, 2017 to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega? Kolega @Falcon dostał na priv. Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiu 858 Report post Posted September 12, 2017 Aż strach wrzucić fotkę bo cię zjebie chłopaki za coś zawsze Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted September 12, 2017 to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega? Ja tam tylko grip widzę. Na okoniach się nie znam. Share this post Link to post Share on other sites
adasio 251 Report post Posted September 13, 2017 To co ? Nikt poza nami nie płynie w tą sobotę z Gdyni do Karlskrony? Ja płynę Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted September 13, 2017 "Okoniu... dlaczego masz takie duuuże oczy?" "Bo mi gościu szczękę prawie w dupę wciska...." Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 13, 2017 Ja płynę Płyniecie rano, czy wieczorem ? Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy? Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted September 13, 2017 połamania Dareczku, zazdroszczę Ci - czy słusznie, to napiszesz po powrocie :) Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 13, 2017 (edited) połamania Dareczku, zazdroszczę Ci - czy słusznie, to napiszesz po powrocie :) Paweł, za życzenia nie dziękuję (żeby nie zapeszyć) :) I pewnie coś napiszę po powrocie, bez względu na wyniki :) Wyjazd dość nietypowy - dlatego muszę sytuację opisać. Kilka miesięcy temu na FB odnalazłem kolegę z młodości, który aktualnie mieszka w Nowej Zelandii. W 1982r. wyjechał wraz z rodziną (żona i dwóch synów jeden niemowlak, drugi 3 latek) na orbisowską wycieczkę autokarową do Grecji. Z wycieczki tej wszyscy (nawet kierowca i pilot) poprosili o azyl w Atenach. Z obozu przejściowego trafili do Zimbabwe, a kiedy tam zaczęła się rewolucja, wyemigrowali do Australii, a potem do Nowej Zelandii. Jako młodzi wędkarze marzyliśmy w latach 70siątych o wędkarskiej wyprawie do Szwecji (co w czasach PRLu było mało realne). Teraz przylatują na miesiąc do Polski, z czego na tydzień jedziemy na szkiery... Nie wiem, czego będzie więcej, wspomnień, czy szczupaków? Pozdrawiam, Darek Edited September 13, 2017 by Gadda Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted September 13, 2017 My ruszamy 22ego do Karlskrony. Prom wieczorny Share this post Link to post Share on other sites
adasio 251 Report post Posted September 13, 2017 Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy? No to niestety się nie spotkamy, płyniemy wieczorem. Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 13, 2017 No to niestety się nie spotkamy, płyniemy wieczorem. A cel wyprawy? Share this post Link to post Share on other sites
Brylu 60 Report post Posted September 13, 2017 To ja najpóźniej że Wszystkich. 6.10 z Karlskrony wieczornym. Storsjon. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
adasio 251 Report post Posted September 13, 2017 A cel wyprawy? Jezioro w południowej Szwecji Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted September 13, 2017 Paweł, za życzenia nie dziękuję (żeby nie zapeszyć) :) I pewnie coś napiszę po powrocie, bez względu na wyniki :) Wyjazd dość nietypowy - dlatego muszę sytuację opisać. Kilka miesięcy temu na FB odnalazłem kolegę z młodości, który aktualnie mieszka w Nowej Zelandii. W 1982r. wyjechał wraz z rodziną (żona i dwóch synów jeden niemowlak, drugi 3 latek) na orbisowską wycieczkę autokarową do Grecji. Z wycieczki tej wszyscy (nawet kierowca i pilot) poprosili o azyl w Atenach. Z obozu przejściowego trafili do Zimbabwe, a kiedy tam zaczęła się rewolucja, wyemigrowali do Australii, a potem do Nowej Zelandii. Jako młodzi wędkarze marzyliśmy w latach 70siątych o wędkarskiej wyprawie do Szwecji (co w czasach PRLu było mało realne). Teraz przylatują na miesiąc do Polski, z czego na tydzień jedziemy na szkiery... Nie wiem, czego będzie więcej, wspomnień, czy szczupaków? Pozdrawiam, Darek Oj oj oj, mam obawy czy znajdziecie czas na łowienie ;) postaraj się oddać chociaż 3 kontrolne rzuty z pomostu zaraz po przyjeździe :P Share this post Link to post Share on other sites
croock 289 Report post Posted September 13, 2017 (edited) Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy? Przed Wami poważna misja - sprawdzenie, czy wiosna na szkierach, to tylko wypadek przy pracy, czy też nastąpiła jakaś trwała katastrofa :-) A co do kontrolnych rzutów z pomostu na Senoren - w czasie wichury trzymającej nas w domkach przez 2 dni jeden gość w samej bazie z brzegu wyjął 90+, więc warto ;-) Edited September 13, 2017 by croock Share this post Link to post Share on other sites
Brylu 60 Report post Posted September 13, 2017 Tak, to koło Edsbruk [emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
szumix 12 Report post Posted September 13, 2017 Gadda to udanego urlopu i połamania kija! Raportuj koniecznie połowy, przytrzyma mnie to przy życiu Share this post Link to post Share on other sites
HighRider 612 Report post Posted September 13, 2017 Gadda to udanego urlopu i połamania kija! Raportuj koniecznie połowy, przytrzyma mnie to przy życiu Postaram się.... Najtrudniejsze było skompletowanie sprzętu na dwóch, nie da się przecież wieźć wiązki kijów i worka przynęt przez 17 tys. kilometrów... Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted September 13, 2017 @Gadda to wy przez biegun południowy do SWE jedziecie, że 17 tysia wyszło?☺ Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites