Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
HighRider

Szwecja 2017

Recommended Posts

Witam, szykuje mi się wyjazd na szkier Monsteras, czy ktoś z Was ma jakieś informacje przydatne?? Słyszałem, że tam mega płytko jest i ciężko o dużego szczupaka, raczej okonie :( Jak ktoś tam był to proszę o napisanie, jak tam jest, czym łowić itd. Wyruszam chyba w pierwszej połowie czerwca. Dzięki i pzdr!

Widzę że są to generalnie ujścia rzek do których wchodzą łososiowate oraz rejony, w których i tak są ograniczenia w trollowaniu. 

Ja podobne pytanie, nocny prom 29 września z Gdyni do Karlskrony ?

Tapatalknięte z komórki Edited by Dano^

Ja podobne pytanie, nocny prom 29 września z Gdyni do Karlskrony ?

Tapatalknięte z komórki

Tak, ja :)

I ja płynę 29-go. Planuję sterroryzować załogę aby podrzucili mnie (i moich kolegów) bezpośrednio pod "żółty domek" na Św Annie :ph34r:  ;)  :D

I ja płynę 29-go. Planuję sterroryzować załogę aby podrzucili mnie (i moich kolegów) bezpośrednio pod "żółty domek" na Św Annie :ph34r: ;) :D

Do ciebie mam numer ;-)
Jakaś lekka integracja pewnie nastąpi ;-)
Z Dankiem się już kontaktuję ;/)

Tapatalknięte z komórki Edited by Dano^

Widzę że to może być ciężka noc... ;)

Ja prowadzę, więc u mnie na pewno skończy się na trzech piwach.
Ale moi dwaj koledzy za kołnierz nie wylewają :) Bob też "swój" zawodnik, a i pewnie sam nie jedzie :)
Aby kierowca rano jeden był na 100% sprawny, bo po pierwsze - tak bezpiecznie i rozsądnie, a po drugie - zdziwię się, jak nie będzie dmuchanka rano na zjeździe... Edited by Dano^

Wiadomo - ciężka bo długa i pewnie gadatliwa. Z alkoholem ja też spokojnie, bo dmuchanie jest wysoce prawdopodobne. Choć zauważyłem że częściej się dmucha jak opuszczamy prom po polskiej stronie kałuży... Niemniej- wiadomo.

Szwedzi ostatnio "trzepią" przy zjeździe z promu, dmuchanie, przegląd bagaży, pytanie gdzie, po co.  Widziałem też jak sprawdzali pakę busa kamerą termowizyjną.

Warto być miłym dla strażników.

Eeee tam, jak ostatnio wjezdzalem to sprawdzali nam papiery, jak zaczolem szukac dowodu czy tam paszportu po torbie, to gosc kiwnal reka zeby jechac i sobie glowy nie zawracac hehehe

Jak im czapka stanie. Ostatnio nawet nie stali na zjeździe z promu - nikogo nie było.

Tapatalknięte z komórki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...