psulek 1,663 Report post Posted November 2, 2016 Dzisiaj kolega poinformował mnie, że podobno od przyszłego roku ma być zakaz trollingu w OM PZW. Ewentualnie rozpatrywana jest opcja z zaporową opłatą za tą metodą (~ 1000-1500 PLN). Czy ktoś coś słyszał na ten temat. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted November 2, 2016 Dzisiaj kolega poinformował mnie, że podobno od przyszłego roku ma być zakaz trollingu w OM PZW. Ewentualnie rozpatrywana jest opcja z zaporową opłatą za tą metodą (~ 1000-1500 PLN). Czy ktoś coś słyszał na ten temat. To dobrze, czy zle ? Share this post Link to post Share on other sites
miramar69 4,069 Report post Posted November 2, 2016 (edited) Kolejny raz mamy do czynienia z podziałem, tym razem na: biednych i bogatych :rolleyes: . Poza tym Kwok spokojnie już zastąpił tą metodę z większym powodzeniem , więc nic to nie zmieni , a Sumy nadal będą tłuczone. Nie tędy droga :( . Edited November 2, 2016 by miramar69 Share this post Link to post Share on other sites
marcin186 615 Report post Posted November 2, 2016 Psulek zajrzyj do tematu " Okręg Mazowiecki mity, a rzeczywistość " jest tam o tym zakazie dyskusja. Share this post Link to post Share on other sites