Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
godski

DAIWA Z 2020HL/ 2020HSL

Recommended Posts

[center][size=5]DAIWA Z 2020HL/ 2020HSL[/size][/center]

[b]Pełna nazwa multiplikatora:[/b] DAIWA Z 2020HL/ 2020HSL
[b]Producent:[/b] Daiwa
[b]Model:[/b] Z
[b]Seria:[/b] 2020HL
[b]Typ:[/b] L
[b]Klasa:[/b] H
[b]Masa [g]:[/b] 265
[b]Typ hamulca:[/b] Inny
[b]Przełożenie:[/b] 6,4:1
[b]Liczba łożysk:[/b] 13
[b]Moc hamulca [kg]:[/b] 6 kg
[b]Szpulka - pojemność:[/b] 125 m/033
[b]Szpulka - masa [g]:[/b] 17
[b]Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]:[/b]
[b]Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]:[/b]
[b]Szpulka - szerokość [mm]:[/b]
[b]Szpulka - typ:[/b] Ażurowana
[b]Dokumentacja:[/b] Inne
[b]Narzędzia:[/b] N
[b]Akcesoria:[/b] Brak
[b]Kraj produkcji:[/b] Japonia
[b]Opis:[/b]

Duży , ciężki i mocny. Polecam.
Niestety, już nieprodukowany.

[b]Schemat multiplikatora:[/b] [url=http://jerkbait.pl/uploads/15c9f3f04296d502b15013f94cccc105.jpg]SCHEMAT MULTIPLIKATORA[/url]

[center][b]Zdjęcia multiplikatora[/b][/center]
[center][/center]

[url=http://jerkbait.pl/page/index.php/multiplikatory.html/_/daiwa-z-2020hl-2020hsl-r128]Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis[/url]

Na yahoo jp czasami się zdarzają staruszki, ale przeważnie strasznie sponiewierane.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Ten nowy ma w nazwie LIMITED.

Ten stary JEST Limited, bo po prostu bardzo trudno z dostepnoscia.

W takim razie bardzo się cieszę , bo nie wiedziałem , że mam wersję Limited ;) .

Ja trafiłem w prawie że idealnym stanie Zetkę za 1300zł :) W sobotę będę rozbierał i smarował także wstawię foto 

Ja trafiłem w prawie że idealnym stanie Zetkę za 1300zł :) W sobotę będę rozbierał i smarował także wstawię foto 

W PL ????

Ja trafiłem w prawie że idealnym stanie Zetkę za 1300zł :) W sobotę będę rozbierał i smarował także wstawię foto

Jeśli byś kiedyś sprzedawał daj znać :-) Edited by brig

Na buyee.jp i o dziwo cło mnie ominęło :) Przyznam szczerze że kupowałem w ciemno bo nie mogłem znaleźć tłumaczenia dla "Gorigori" i obawiałem się że daiwa może ząbkować ;) Na szczęście tylko któreś z łożysk szumi i może to miało oznaczać "Gorigori". Łożysko wymienię i będzie git :)

Na buyee.jp i o dziwo cło mnie ominęło :) Przyznam szczerze że kupowałem w ciemno bo nie mogłem znaleźć tłumaczenia dla "Gorigori" i obawiałem się że daiwa może ząbkować ;) Na szczęście tylko któreś z łożysk szumi i może to miało oznaczać "Gorigori". Łożysko wymienię i będzie git :)

To fart miałeś. Mnie z fromjapan vat nie minął. Teraz kotwice za 6000 jenów też są w urzędzie :(  :(  :angry:

Jaką wysyłkę wybrałeś? Bez ubezpieczenia i sprawdzenia za 0 JPY czy ubezpieczoną i sprawdzoną za 500 ?

Nie pamiętam jaką przesyłkę wybrałem ale kosztowała mnie coś koło 100-120zł także obstawiam że była ubezpieczona :)

• Create New...