Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Street Fishing Extreme WARSZAWA 17.09.2016 - ZAPISY

Recommended Posts

Podczas zawodów należy posiadać ważną kartę wędkarską.

A co z osobami niezrzeszonymi? Czy mogę opłacić składkę dla niezrzeszonych i brać udział czy tylko wpaść towarzysko?

Pytanie techniczne - po zakupie biletu i wpłacie przelewem z bankowości internetowej (nie szybkie płatności oferowane na stronie) w jakim terminie dostaję jakieś potwierdzenie, że wpłata dotarła i proces rejestracji został ukończony?

Pytanie techniczne - po zakupie biletu i wpłacie przelewem z bankowości internetowej (nie szybkie płatności oferowane na stronie) w jakim terminie dostaję jakieś potwierdzenie, że wpłata dotarła i proces rejestracji został ukończony?

Do 5 dni. Natomiast często już następnego ...

[background=#fafafa]Podczas zawodów należy posiadać ważną kartę wędkarską.[/background]

[background=#fafafa]A co z osobami niezrzeszonymi? Czy mogę opłacić składkę dla niezrzeszonych i brać udział czy tylko wpaść towarzysko?[/background]

Ten temat wyjaśnimy oddzielnie.

Podróżowanie, wyzwania, łowienie i 5h nie idą ze sobą w parze.

To zależy jak się do tego podejdzie :) W tym tygodniu podamy szczegóły dot. rywalizacji.

Miałem na myśli to, że Wawa jest podróżniczo bardzo nieprzewidywalna i chyba każdy z nas zaliczył wypad na miejskie ryby gdzie kwadrans komunikacją zmieniło się w godzinny korek  :( nie pozostaje nic innego jak czekać na szczegółowy plan  :)

Polecamy rowery miejskie. Na prawdę to fantastyczny środek lokomocji w Wwie.

https://www.veturilo.waw.pl/

Jak dobrze pójdzie to ... nawet za to nie zapłacicie. Czas 0-20 minut jest za 0PLN.

No podając ten czas to już prawie zdradziłeś zakres łowisk  :D

Polecamy rowery miejskie. Na prawdę to fantastyczny środek lokomocji w Wwie.

https://www.veturilo.waw.pl/

Jak dobrze pójdzie to ... nawet za to nie zapłacicie. Czas 0-20 minut jest za 0PLN.

nie do końca, najpierw trzeba mieć konto i środki na nim,

No i dla przyjezdnych zakładanie konta tylko po to by móc jeden dzień skorzystać z rowerów może być kłopotem. Ale, ale skoro o rowerach miejskich mowa to może w ramach wyzwania zorganizować taki turniej, rower zamiast rumaka, spinning zamiast kopii... 

:ph34r:

konto nie jest problemem, trzeba tylko dać ludziom znać aby założyli i wpłacili po te 10 złotych przed przyjazdem. W miastach gdzie są rowery miejskie i ten sam operator (np. nextbike) jedno konto pozwala jeździć w różnych miastach

Cześć! Czy ktoś z Wrocławia i okolic wybiera się do Warszawy? Proszę o informację, gdyż szukam transportu. Póki co muszę jeszcze pokombinować w pracy, bo akurat jak na złość wypadło w tym samym czasie i praca i zawody... Proszę o info na priv. Dziękuję i pozdrawiam! TR

I jeszcze prośba do organizatorów: potrzebuję informację o ramach czasowych zawodów, gdyż próbuję sobie załatwić transport. Prawdopodobnie skorzystam z usług Polskiego Busa i muszę zrobić rezerwację godzinową. Jest to o tyle dla mnie ważne, że 18 września od 7:00 muszę być w pracy (mam autobus z Młocin o 17:00, 18:30 i 19:00). Im szybciej będę wiedział, tym szybciej się zapiszę. Dziękuję! TR

Dokładnie o tym myślimy by zrobić Warszawę od 8:00-18:00 ale damy znać w nadchodzącym tygodniu.

No i dla przyjezdnych zakładanie konta tylko po to by móc jeden dzień skorzystać z rowerów może być kłopotem. Ale, ale skoro o rowerach miejskich mowa to może w ramach wyzwania zorganizować taki turniej, rower zamiast rumaka, spinning zamiast kopii... 

:ph34r:

Ludzie ponoć góry przenoszą :) a Ty piszesz, że zakładanie konta może być problemem? ;) To street fishing extreme ... więc ... my tu mówimy o wyzwaniach a nie plaży :)

Rowerki ogarnięte, zapisany i przygotowany na Warszawę, podobno ma tam być największa frekwencja, w Bydgoszczy było około 140 osób, zobaczymy czy nas Warszawka pokona.

Powodzenia i do zobaczenia.

Rowerki ogarnięte, zapisany i przygotowany na Warszawę, podobno ma tam być największa frekwencja, w Bydgoszczy było około 140 osób, zobaczymy czy nas Warszawka pokona.

Powodzenia i do zobaczenia.

Waszej determinacji niewielu potrafi sprostać;-) Wielki szacun za Kraków Panowie! Super, że ogarniacie przygotowania.

Moim zdaniem zmiany godzin rozgrywania zawodów trzeba panie i panowie organizatorzy ustalić przed rozpoczęciem zapisów. Zawody są ogólnopolskie i np. ja przyjadę na nie 550km tylko dlatego, że mam jak to ogarnąć w jedną dobę. Wydłużenie ich o godzinę eliminuje mnie z możliwości wzięcia z nich udziału.
Osobiście jestem za tym żeby one trwały dłużej np wszystkie imprezy po 24h ale to trzeba ustalić przed uruchomieniem zapisów.

Moim zdaniem zmiany godzin rozgrywania zawodów trzeba panie i panowie organizatorzy ustalić przed rozpoczęciem zapisów. Zawody są ogólnopolskie i np. ja przyjadę na nie 550km tylko dlatego, że mam jak to ogarnąć w jedną dobę. Wydłużenie ich o godzinę eliminuje mnie z możliwości wzięcia z nich udziału.
Osobiście jestem za tym żeby one trwały dłużej np wszystkie imprezy po 24h ale to trzeba ustalić przed uruchomieniem zapisów.

Dziękujemy za wskazówki i rady. Weźmiemy je pod uwagę.

A tymczasem:

Teren rozgrywania zawodów został naniesiony na mapkę: http://jerkbait.pl/topic/78095-street-fishing-extreme-warszawa-17092016-zapisy/

Na ten obszar obowiązkowo musi być 10h :D

5 godzinna tura, na taki kawałek wody, to nieporozumienie.

Jeśli nie 10, to może chociaż 8 godzin zrobić?

Andrzej

Mam pytanie organizacyjne - czy będzie podział na sektory tj. wyłonienie grup, z których każda łowi na określonym obszarze? A może skoro mówicie o podróżowaniu punktowane bęzie to by każdy starał się zaliczyć jak największą liczbę łowisk  ;)  

Mam pytanie organizacyjne - czy będzie podział na sektory tj. wyłonienie grup, z których każda łowi na określonym obszarze? A może skoro mówicie o podróżowaniu punktowane bęzie to by każdy starał się zaliczyć jak największą liczbę łowisk ;)

Wszystkie wody będą otwarte podczas trwania zawodów, żadnych sektorów, grup itd. Co do zaliczania łowisk - coś w tym stylu, blisko:-) - pamiętajcie, że wędkarz SFP musi być wszechstronny!

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

A tak poza tym to SZACUN za ogarnięcie tak rozległego terenu zawódów. 

A tak poza tym to SZACUN za ogarnięcie tak rozległego terenu zawódów.

Kaźdy fragment wody w tym roku niesie inne możliwości, inne gatunki ryb, różne metody łowienia. Powinno być ciekawie:-) od bajorka do bystrzy na rafach, będzie duże zróżnicowanie.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...