Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Street Fishing Extreme WARSZAWA 17.09.2016 - ZAPISY

Recommended Posts

Dal przyjezdnych kilka ważnych informacji odnośnie parkingu dla samochodów - najbliżej będzie Wam zaparkować w okolicach ul. Górnośląskiej, Zagórnej. Miejsca pewnie będą, jednak ograniczone. Najwięcej wolnego będzie pod halą Torwar - jest z 10min piechotką do biura SFE, ale za to pewne miejsce z rana jak śmietana.

Nie płacimy w sobotę za parking w strefach płatnych w Warszawie.Do zobaczyska niedługo!

Przecież nie jestem zrzeszony

Stary niestety nie słyszałem i nie mam informacji o innej opcji... Niestety OMPZW ma jedną taryfę dla niezrzeszonych. A szkoda.

Niezrzeszeni płacą jak za dzień na wypasionej komercji. Ot taki mały ekonomiczny chwyt poniżej pasa by przekonać ludzi, że warto jest wstąpić w szeregi PZW...

Niedawno wróciłem z dobowego dyżuru. Właśnie kończę się pakować i za pół godziny ruszam samochodem do Wrocławia. O 12:30 startuję z Polskim Busem do Warszawy, gdzie dotrę wieczorem. Potem krótki odpoczynek i rankiem będę w Waszym towarzystwie poznawał piękno wód   - i nie tylko -naszej stolicy. Liczę na niezapomniane wrażenia! :)  Po których wsiądę o 23:00 do powrotnego autobusu, który wypluje mnie gdzieś ok 4:30, w sam raz by wsiąść do auta i zdążyć na 7:00 w niedzielę na kolejną dobę w pracy. Czego się nie robi dla tych chwil z Wami! :D I tylko czasem się dziwię, jak moja żona i dzieci to wytrzymują... ;) Do zobaczenia wkrótce! Ps. drżyjcie okonie!

Dal przyjezdnych kilka ważnych informacji odnośnie parkingu dla samochodów - najbliżej będzie Wam zaparkować w okolicach ul. Górnośląskiej, Zagórnej. Miejsca pewnie będą, jednak ograniczone. Najwięcej wolnego będzie pod halą Torwar - jest z 10min piechotką do biura SFE, ale za to pewne miejsce z rana jak śmietana.

Nie płacimy w sobotę za parking w strefach płatnych w Warszawie.Do zobaczyska niedługo!

Duży parking przy torwarze.
Nie wiem czy już kładka otwarta

Coś za dużo kombinujecie. Po zalogowaniu mam takie okno:

attachicon.gifP9153027.JPG

Musicie oczywiście zaznaczyć że jesteście zrzeszeni w PZW.

Wpadłem po agrafki do Multifishing a tam ruch na dziale spinningowym jak nigdy. Warszawa się zbroi na SFE. Edited by w6i6e6

Hehe Wawka nie sprzeda tanio skóry;-)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

To akurat pewne. W Wawie nic nie jest tanie  :lol:  zza regału z wobkami usłyszałem, że "biorą na 7-mio centymetrowe"...

Wundervaffe nie będzie... :(

Żeby wyrównać szanse hehe

No Panowie, zrobiłem szybki rekonesans dzisiaj i zapowiada się fajnie, ryba reaguje i to całkiem dobrze. Stabilna pogoda. A poza tym super atmosferka się szykuje;-)

będziemy walczyć :D

W to nie wątpię;-) o której startujesz z Wrocławia?

do 21 pracuję chyba tak koło 24 albo 1 wystartuję a na miejscu się kimnę troszkę ;)

Przepraszam ale nie dam rady mimo szczerych chęci . Zostaje z moim Jankiem :)

Szkoda, ale jasne - są rzeczy ważniejsze. Bądż z nami duchem. I połamania!

i znów problem co zabrać ;)

[attachment=347681:20160916_222559.jpg]

Jak dla mnie środkowe pudełeczko wygląda całkiem w sam raz;-)

i właśnie środkowe jedzie :D :D i 3 małe pudełeczka już spakowane

Czy ktoś jutro będzie miał może ze sobą daiwe T3 air lub aldebarana z availem i dałby pomacac, rzucić ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...