Rafal.Bednarkiewicz 480 Report post Posted September 15, 2016 Zazdroszczę bo miało być pięknie ale przesunął mi się wylot i nie dam rady się stawić :( Życzę Wam udanej zabawy :) Share this post Link to post Share on other sites
Frogerset 531 Report post Posted September 15, 2016 Mam wolne miejsca w aucie z Bydgoszczy do Wawy i nazad. Chętnych zapraszam. Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 15, 2016 Dal przyjezdnych kilka ważnych informacji odnośnie parkingu dla samochodów - najbliżej będzie Wam zaparkować w okolicach ul. Górnośląskiej, Zagórnej. Miejsca pewnie będą, jednak ograniczone. Najwięcej wolnego będzie pod halą Torwar - jest z 10min piechotką do biura SFE, ale za to pewne miejsce z rana jak śmietana. Nie płacimy w sobotę za parking w strefach płatnych w Warszawie.Do zobaczyska niedługo! Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 15, 2016 Przecież nie jestem zrzeszony Stary niestety nie słyszałem i nie mam informacji o innej opcji... Niestety OMPZW ma jedną taryfę dla niezrzeszonych. A szkoda. Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 16, 2016 Niezrzeszeni płacą jak za dzień na wypasionej komercji. Ot taki mały ekonomiczny chwyt poniżej pasa by przekonać ludzi, że warto jest wstąpić w szeregi PZW... Share this post Link to post Share on other sites
tr33 119 Report post Posted September 16, 2016 Niedawno wróciłem z dobowego dyżuru. Właśnie kończę się pakować i za pół godziny ruszam samochodem do Wrocławia. O 12:30 startuję z Polskim Busem do Warszawy, gdzie dotrę wieczorem. Potem krótki odpoczynek i rankiem będę w Waszym towarzystwie poznawał piękno wód - i nie tylko -naszej stolicy. Liczę na niezapomniane wrażenia! :) Po których wsiądę o 23:00 do powrotnego autobusu, który wypluje mnie gdzieś ok 4:30, w sam raz by wsiąść do auta i zdążyć na 7:00 w niedzielę na kolejną dobę w pracy. Czego się nie robi dla tych chwil z Wami! :D I tylko czasem się dziwię, jak moja żona i dzieci to wytrzymują... ;) Do zobaczenia wkrótce! Ps. drżyjcie okonie! Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 16, 2016 Dal przyjezdnych kilka ważnych informacji odnośnie parkingu dla samochodów - najbliżej będzie Wam zaparkować w okolicach ul. Górnośląskiej, Zagórnej. Miejsca pewnie będą, jednak ograniczone. Najwięcej wolnego będzie pod halą Torwar - jest z 10min piechotką do biura SFE, ale za to pewne miejsce z rana jak śmietana. Nie płacimy w sobotę za parking w strefach płatnych w Warszawie.Do zobaczyska niedługo! Duży parking przy torwarze. Nie wiem czy już kładka otwartaCoś za dużo kombinujecie. Po zalogowaniu mam takie okno:P9153027.JPG Musicie oczywiście zaznaczyć że jesteście zrzeszeni w PZW. Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 16, 2016 (edited) Wpadłem po agrafki do Multifishing a tam ruch na dziale spinningowym jak nigdy. Warszawa się zbroi na SFE. Edited September 16, 2016 by w6i6e6 Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 16, 2016 Hehe Wawka nie sprzeda tanio skóry;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 16, 2016 To akurat pewne. W Wawie nic nie jest tanie :lol: zza regału z wobkami usłyszałem, że "biorą na 7-mio centymetrowe"... Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 16, 2016 Wundervaffe nie będzie... :( Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 16, 2016 Wundervaffe nie będzie... :( Żeby wyrównać szanse hehe Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 16, 2016 No Panowie, zrobiłem szybki rekonesans dzisiaj i zapowiada się fajnie, ryba reaguje i to całkiem dobrze. Stabilna pogoda. A poza tym super atmosferka się szykuje;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 16, 2016 będziemy walczyć :D Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 16, 2016 będziemy walczyć :D W to nie wątpię;-) o której startujesz z Wrocławia? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 16, 2016 do 21 pracuję chyba tak koło 24 albo 1 wystartuję a na miejscu się kimnę troszkę ;) Share this post Link to post Share on other sites
TrikWe 216 Report post Posted September 16, 2016 Panowie połamania i do zobaczenia nad wodą :) Share this post Link to post Share on other sites
jacekp29 4,262 Report post Posted September 16, 2016 Przepraszam ale nie dam rady mimo szczerych chęci . Zostaje z moim Jankiem :) Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 16, 2016 Przepraszam ale nie dam rady mimo szczerych chęci . Zostaje z moim Jankiem :) Szkoda, ale jasne - są rzeczy ważniejsze. Bądż z nami duchem. I połamania! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 16, 2016 i znów problem co zabrać ;) [attachment=347681:20160916_222559.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
pajhivo 55 Report post Posted September 16, 2016 Wszystko :) Ja się zastanawiam czy przyczepki rowerowej nie wziąć na wożenie gratów ;) Share this post Link to post Share on other sites
MarcinZet 1,479 Report post Posted September 16, 2016 i znów problem co zabrać ;) 20160916_222559.jpg Jak dla mnie środkowe pudełeczko wygląda całkiem w sam raz;-) Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 16, 2016 Jak dla mnie środkowe pudełeczko wygląda całkiem w sam raz;-) i właśnie środkowe jedzie :D :D i 3 małe pudełeczka już spakowane Share this post Link to post Share on other sites
dekosz 613 Report post Posted September 16, 2016 Czy ktoś jutro będzie miał może ze sobą daiwe T3 air lub aldebarana z availem i dałby pomacac, rzucić ? Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 16, 2016 na SFE ostatnio z castem to tylko ja ganiam :angry: Share this post Link to post Share on other sites