remek 10,499 Report post Posted September 13, 2016 Czy jest jakiś inny sposób wykupienia pozwolenia niż za pomocą: http://eokon.pl/inde...pZezwolenOnline Nie wiem, czy to ja jestem tak ograniczony ale w żaden sposób nie mogę wykupić pozwolenia za 20 zł, choć wpisuje wszelkie dane i wyraźnie zaznaczam, iż jestem zrzeszony w PZW. Porażka jakaś... A tak przy okazji ... kto stoi za tą stroną? PZW? Kto ... bo nie mogę odszukać firmy, która za tym stoi. Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 13, 2016 A tak przy okazji ... kto stoi za tą stroną? PZW? Kto ... bo nie mogę odszukać firmy, która za tym stoi. http://ompzw.eokon.pl/index.php?r=fisherProfile/showRegulations&id=80 po wyglądzie strony to chyba to samo. Share this post Link to post Share on other sites
wuran 1,418 Report post Posted September 13, 2016 zakup pozwolenia na eokon.pl udał się, intuicyjne toto nie jest. Nie wiem po co im pola z datą urodzenia itp, chyba że to dla niezrzeszonych, ja zostawiłem cześć pół pustych. w polu "wybierz miejsce" wpisałem Okręg Mazowiecki PZW. Proszę tylko o podanie czy coś wpisać do rejestru połowu przed rozpoczęciem łowienia, bo eokon.pl dał dwa rejestry jeden jest przy zezwoleniu bez miejsca na nazwy łowiska a drugi z miejscem na wpisanie łowiska. Który jest prawidłowy? który trzeba mieć i czy w trym drugim wpisywać łowisko Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 13, 2016 (edited) zakup pozwolenia na eokon.pl udał się, intuicyjne toto nie jest. Nie wiem po co im pola z datą urodzenia itp, chyba że to dla niezrzeszonych, ja zostawiłem cześć pół pustych. w polu "wybierz miejsce" wpisałem Okręg Mazowiecki PZW. Proszę tylko o podanie czy coś wpisać do rejestru połowu przed rozpoczęciem łowienia, bo eokon.pl dał dwa rejestry jeden jest przy zezwoleniu bez miejsca na nazwy łowiska a drugi z miejscem na wpisanie łowiska. Który jest prawidłowy? który trzeba mieć i czy w trym drugim wpisywać łowisko ja bym wziął dwa, co do głowy kontrolującym przyjdzie to nie zgadniesz. Edited September 13, 2016 by RulleZ Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 13, 2016 Uwaga!Ostatnie dni by dołączyć do naszej imprezy. Mam dla Was OFERTĘ SPECJALNĄ - kto pierwszy ten lepszy. To oferta specjalna dla forumowiczów jerkbait.pl. Znajdziecie ją dzisiaj w Waszych prywatnych wiadomościach! Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 13, 2016 Jest już 100 zapisanych? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 13, 2016 Moje marzenie ... ale brakuje troszeczkę ... niewiele :) Liczę, że w ostatnich dniach przekroczymy. Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 13, 2016 (edited) a już prawie Żona była zapisana na kod -100% :) Edited September 13, 2016 by RulleZ Share this post Link to post Share on other sites
Frogerset 531 Report post Posted September 13, 2016 Trzymam kciuki za setke. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 14, 2016 musi być 100 ale także i obecnych na miejscu :D Share this post Link to post Share on other sites
pablom 71 Report post Posted September 14, 2016 Mnie raczej nie będzie. Chyba że towarzysko wpadnę. Ale... W piątek wracam z Legnicy do domu. Ze dwie osoby mogę zabrać. Godzina do potwierdzenia. Chętni? Share this post Link to post Share on other sites
TrikWe 216 Report post Posted September 14, 2016 (edited) Czy podczas zawodów będzie można korzystać z tramwajów wodnych? Widziałem ostatnio przystanek w porcie czerniakowskim, myślę że to dobry pomysł aby dostać się na kanał i jakaś inna alternatywa zamiast roweru... Edited September 14, 2016 by TrikWe Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 14, 2016 Czy podczas zawodów będzie można korzystać z tramwajów wodnych? Widziałem ostatnio przystanek w porcie czerniakowskim, myślę że to dobry pomysł aby dostać się na kanał i jakaś inna alternatywa zamiast roweru... Oczywiście! Jak najbardziej! Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 14, 2016 idąc dalej tropem tramwajów wodnych... a łowić z nich będzie można? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 14, 2016 idąc dalej tropem tramwajów wodnych... a łowić z nich będzie można? Nie Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 14, 2016 idąc dalej tropem tramwajów wodnych... a łowić z nich będzie można? troling :D Share this post Link to post Share on other sites
Rafał1 27 Report post Posted September 14, 2016 czy tylko ja mam problem z kupnem pozwolenia jednodniowego ? na stronie eokon.pl po zarejestrowaniu wybralem opcje okreg om pzw i moglem kupic tylko opcje z trollingiem za 70 zl. Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 14, 2016 czy tylko ja mam problem z kupnem pozwolenia jednodniowego ? na stronie eokon.pl po zarejestrowaniu wybralem opcje okreg om pzw i moglem kupic tylko opcje z trollingiem za 70 zl. ciskaj przycisk zrzeszony w PZW mi za 7 razem zaskoczył i wyszło mi za 20zł :D Share this post Link to post Share on other sites
Rafał1 27 Report post Posted September 14, 2016 ok :) Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 14, 2016 Nie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 15, 2016 Wisła opada w oczach a na wysokości Starówki płyną kępy brązowego śmierdzącego syfu... Share this post Link to post Share on other sites
Mekamil 1,310 Report post Posted September 15, 2016 Ile kosztuje dniówka dla niezrzeszonych? Nie mogę znaleźć, a na eokonku to tylko 'nizinne i górskie z trollingiem' za 70 zł mi proponuje. No chyba, że nie ma innej opcji...? Share this post Link to post Share on other sites
pajhivo 55 Report post Posted September 15, 2016 Ile kosztuje dniówka dla niezrzeszonych? Nie mogę znaleźć, a na eokonku to tylko 'nizinne i górskie z trollingiem' za 70 zł mi proponuje. No chyba, że nie ma innej opcji...? Na stronie http://ompzw.pl/skladki_2016_r_,268.html też nie ma wpisanej kwoty. Dziwne to jest. Chyba trzeba zadzwonić i dopytać. Krzyś D. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted September 15, 2016 (edited) Coś za dużo kombinujecie. Po zalogowaniu mam takie okno: [attachment=347392:P9153027.JPG] Musicie oczywiście zaznaczyć że jesteście zrzeszeni w PZW. Edited September 15, 2016 by godski Share this post Link to post Share on other sites
Mekamil 1,310 Report post Posted September 15, 2016 Przecież nie jestem zrzeszony Share this post Link to post Share on other sites