Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Street Fishing Extreme WARSZAWA 17.09.2016 - ZAPISY

Recommended Posts

Czy jest jakiś inny sposób wykupienia pozwolenia niż za pomocą: http://eokon.pl/inde...pZezwolenOnline Nie wiem, czy to ja jestem tak ograniczony ale w żaden sposób nie mogę wykupić pozwolenia za 20 zł, choć wpisuje wszelkie dane i wyraźnie zaznaczam, iż jestem zrzeszony w PZW. Porażka jakaś...

A tak przy okazji ... kto stoi za tą stroną? PZW? Kto ... bo nie mogę odszukać firmy, która za tym stoi.

zakup pozwolenia na eokon.pl udał się, intuicyjne toto nie jest. Nie wiem po co im pola z datą urodzenia itp, chyba że to dla niezrzeszonych, ja zostawiłem cześć pół pustych. w polu "wybierz miejsce" wpisałem Okręg Mazowiecki PZW.

Proszę tylko o podanie czy coś wpisać do rejestru połowu przed rozpoczęciem łowienia, bo eokon.pl dał dwa rejestry jeden jest przy zezwoleniu bez miejsca na nazwy łowiska a drugi z miejscem na wpisanie łowiska. Który jest prawidłowy? który trzeba mieć i czy w trym drugim wpisywać łowisko

zakup pozwolenia na eokon.pl udał się, intuicyjne toto nie jest. Nie wiem po co im pola z datą urodzenia itp, chyba że to dla niezrzeszonych, ja zostawiłem cześć pół pustych. w polu "wybierz miejsce" wpisałem Okręg Mazowiecki PZW.

Proszę tylko o podanie czy coś wpisać do rejestru połowu przed rozpoczęciem łowienia, bo eokon.pl dał dwa rejestry jeden jest przy zezwoleniu bez miejsca na nazwy łowiska a drugi z miejscem na wpisanie łowiska. Który jest prawidłowy? który trzeba mieć i czy w trym drugim wpisywać łowisko

ja bym wziął dwa, co do głowy kontrolującym przyjdzie to nie zgadniesz.

Edited by RulleZ

Uwaga!
Ostatnie dni by dołączyć do naszej imprezy. Mam dla Was OFERTĘ SPECJALNĄ - kto pierwszy ten lepszy. To oferta specjalna dla forumowiczów jerkbait.pl. Znajdziecie ją dzisiaj w Waszych prywatnych wiadomościach!

SFE_2016_WWA.jpg

Moje marzenie ... ale brakuje troszeczkę ... niewiele :) Liczę, że w ostatnich dniach przekroczymy.

Mnie raczej nie będzie. Chyba że towarzysko wpadnę. Ale... W piątek wracam z Legnicy do domu. Ze dwie osoby mogę zabrać. Godzina do potwierdzenia. Chętni?

Czy podczas zawodów będzie można korzystać z tramwajów wodnych? Widziałem ostatnio przystanek w porcie czerniakowskim, myślę że to dobry pomysł aby dostać się na kanał i jakaś inna alternatywa zamiast roweru...  

Edited by TrikWe

Czy podczas zawodów będzie można korzystać z tramwajów wodnych? Widziałem ostatnio przystanek w porcie czerniakowskim, myślę że to dobry pomysł aby dostać się na kanał i jakaś inna alternatywa zamiast roweru...  

Oczywiście! Jak najbardziej!

idąc dalej tropem tramwajów wodnych... a łowić z nich będzie można?

Nie

idąc dalej tropem tramwajów wodnych... a łowić z nich będzie można?

troling :D

czy tylko ja mam problem z kupnem pozwolenia jednodniowego ? na stronie eokon.pl po zarejestrowaniu wybralem opcje okreg om pzw i moglem kupic tylko opcje z trollingiem za 70 zl.

czy tylko ja mam problem z kupnem pozwolenia jednodniowego ? na stronie eokon.pl po zarejestrowaniu wybralem opcje okreg om pzw i moglem kupic tylko opcje z trollingiem za 70 zl.

ciskaj przycisk zrzeszony w PZW mi za 7 razem zaskoczył i wyszło mi za 20zł :D

Wisła opada w oczach a na wysokości Starówki płyną kępy brązowego śmierdzącego syfu...

Ile kosztuje dniówka dla niezrzeszonych? Nie mogę znaleźć, a na eokonku to tylko 'nizinne i górskie z trollingiem' za 70 zł mi proponuje. No chyba, że nie ma innej opcji...?

Ile kosztuje dniówka dla niezrzeszonych? Nie mogę znaleźć, a na eokonku to tylko 'nizinne i górskie z trollingiem' za 70 zł mi proponuje. No chyba, że nie ma innej opcji...?

Na stronie http://ompzw.pl/skladki_2016_r_,268.html też nie ma wpisanej kwoty. Dziwne to jest. Chyba trzeba zadzwonić i dopytać.

Krzyś D.

Coś za dużo kombinujecie. Po zalogowaniu mam takie okno:

[attachment=347392:P9153027.JPG]

Musicie oczywiście zaznaczyć że jesteście zrzeszeni w PZW.

Edited by godski

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...