SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 12, 2016 Da rade bez drukowania, jakoś bardziej mobilnie? Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted September 12, 2016 Da rade bez drukowania, jakoś bardziej mobilnie? Niestety bez drukowania nie da rady. Papier musi byc. Share this post Link to post Share on other sites
SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 12, 2016 Pobrałem aplikacje eokon i tam wszystko mam, myślę że starczy PS. Już opłacone Share this post Link to post Share on other sites
pajhivo 55 Report post Posted September 12, 2016 Niestety bez drukowania nie da rady. Papier musi byc. To jest właśnie bardzo ciekawa kwestia i mam wrażenie że dużo zależy od samego kontrolującego. Ja z e-okonia korzystam dość często i zwykle w miejscach gdzie nie mam żadnych szans na wydrukowanie czegokolwiek. W telefonie (na mailu) mam zapisane potwierdzenie przelewu w każdej chwili mogę otworzyć stronkę i pokazać wykupione zezwolenie. Zawsze mogą sobie spisać dane i sprawdzić czy mają przelew na koncie. Zwykle akceptują moje wyjaśnienia, ze trzy razy spisali sobie moje dane do sprawdzenia. W W-wie nigdy kontroli nie miałem więc nie wiem jak tutejsi kontrolerzy podchodzą do tematu. Krzyś D. Share this post Link to post Share on other sites
SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 12, 2016 O której w końcu zbiórka w biurze bo są dwie inne godziny Share this post Link to post Share on other sites
dzepetto 135 Report post Posted September 12, 2016 Po co sobie dokładac nerwow? Myslę, ze stolica i najwieksza polska rzeka powinny miec swoją odsłonę na SF. Nie wypada inaczej. Gdzie jak nie tam? I niech sie nażrą tam na Twardej za te dwie dychy. I niech piją zdrowie frajerow. Szybciej watroby zniszczą z pozytkiem dla wszystkich. Remku, bez tej kiełbasy tez bedzie super. Mnie bardziej przeraza 10 godzin łowienia. Bardzo duzo jak na zawody. Share this post Link to post Share on other sites
SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 12, 2016 Potrzebne mi wydrukowane potwierdzenie z konta bankowego? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 12, 2016 Remku, bez tej kiełbasy tez bedzie super. Mnie bardziej przeraza 10 godzin łowienia. Bardzo duzo jak na zawody. Zawody SFP proponuję traktować na lajcie. To propozycja dla tych co chcą pojeździć. Natomiast nie trzeba non-stop łowić. Warto odpocząć, wypić lemoniadę nad brzegiem Wisły itd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 12, 2016 <p><strong><u>PLAN IMPREZY</u></strong></p><ul class="bbc"><li>07:00 Zbiórka Biuro Zawodów - rejestracja i wydawanie kart startowych (na podstawie ważnej karty wędkarskiej) - namiot bura zawodów - Biuro Zawodów zlokalizowano na terenie <a class="bbc_url" href="http://www.miamiwars.pl/" title="Zewnętrzny odnośnik">http://www.miamiwars.pl/.</a></li><li>07:45 Odprawa - plac przy biurze zawodów.</li><li>08:00 Start zawodów - na sygnał sędziego (start dźwiękowy) - wszyscy razem startujemy z jednego miejsca, na sygnał sędziego - niedozwolone wcześniejsze opuszczenie terenu.</li><li>18:00 Zamykamy zbieranie kart startowych (nie przyjmujemy spóźnialskich) - zdajemy karty w biurze zawodów (karty upoważniają do losowania nagród).</li><li>18:00 Przerwa.</li><li>19:00 Ogłoszenie wyników i rozdanie nagród.</li><li>Integracja uczestników Street Fishing Extreme 2016 – Warszawa w Miami Wars.</li></ul> Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted September 12, 2016 (edited) @dzepetto 10 h to pikuś w porównaniu do Wrocławskich 24h :) tam było ciekawie. 10 h to czas zawodów ale tu liczy sie dobra zabawa wymiana doswiadczeń nowe znajomosci. Spokojnie mozna sobie pojsc na obiadek czy zatrzymac sie na wspomnianą lemoniadę - miejsc ku temu nad brzegiem bez liku zarowno po lewej jak i tej właściwej stronie rzeki ;) Edited September 12, 2016 by Bandit Share this post Link to post Share on other sites
dzepetto 135 Report post Posted September 12, 2016 Absulutnie na lajcie podchodzę. W Poznaniu było upalnie i po tych kilku godzinach juz się chciało spac w drodze powrotnej, choc nie było daleko. Wrocław niestety musiałem odpuscic, ale bez snu sobie nie wyobrazam- przynajmniej kierowca musi się zdrzemnąc. Zeby byc w Warszawie na 7 to o 3 juz musimy jechać. Wrócimy zapewne o północy. A to juz daje ponad 21 godzin na nogach.Nie narzekam, nie marudzę. Dokładam na przyszłosc mały głos do rozważenia :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 13, 2016 No właśnie po Krakowie (bo były głosy) przedłużyliśmy zawody (ze względu na rozległość łowisk) :) Odpoczywajciebpodczas. Warto. Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 13, 2016 nie wiem ile bym był na rybach zawsze odpocznę :D :D może nie fizycznie ale psychicznie napewno Share this post Link to post Share on other sites
tr33 119 Report post Posted September 13, 2016 Cześć! W związku ze stanowiskiem tfu... stołecznego okręgu pzw, który zamiast wspierać inicjatywy zachęcające do wędkowania na swoich wodach, tym bardziej promujące idee "złap i wypuść", proszę o informację dotyczącą jaką wodę mam zaznaczyć przy zakupie zezwolenia. Dzięki za informację! (A dla Pana Prezesa i Wiceprezesa OM PZW mam przesłanie: Ch.. Wam w d..ę!!!). TR Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 13, 2016 @tr33, mapa jest tu http://ompzw.pl/mapa-wod-okregu-mazowieckiego - Wisła nr 3, - Kanał Żerański. Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 13, 2016 Odpoczywajciebpodczas. Warto. a co do odpoczywania, to zarówno na Kępie Potockiej jak i Moczydle jest jakiś grill bar lub pizzeria. Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 13, 2016 A nad Wisłą sezonowe namioty z craftowymi piwami... Ale to raczej po zawodach Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 13, 2016 A nad Wisłą sezonowe namioty z craftowymi piwami... Ale to raczej po zawodach oczywista oczywistość, że są i że po zawodach. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 13, 2016 Bo podczas zawodów pamiętajcie - lemoniada Share this post Link to post Share on other sites
Spinbob 48 Report post Posted September 13, 2016 (edited) Tysiąc powodów. Taka impreza to zajebista promocja wędkarstwa o jakiej OM może tylko marzyć w mokrych snach. Choćby dlatego. Om marzy o tych 20 pln od kazdego Jaki okręg pzw, takie marzenia ;) Dziadostwo do kwadratu i zerowe pojęcie o współczesnym wędkarstwie. Najchętniej zachowaliby sobie monopol na organizowanie zawodów i to w tradycyjnym wydaniu: "w tube rybie i do wagi". Edited September 13, 2016 by Spinbob Share this post Link to post Share on other sites
pampi 105 Report post Posted September 13, 2016 A brodzić mozna ? Co z jeżdżeniem miedzy miejscówkami swoim rowerem ? Bo jakoś nie moge sie doszukać nigdzie info na ten temat ? Share this post Link to post Share on other sites
tr33 119 Report post Posted September 13, 2016 Czy jest jakiś inny sposób wykupienia pozwolenia niż za pomocą: http://eokon.pl/inde...pZezwolenOnline Nie wiem, czy to ja jestem tak ograniczony ale w żaden sposób nie mogę wykupić pozwolenia za 20 zł, choć wpisuje wszelkie dane i wyraźnie zaznaczam, iż jestem zrzeszony w PZW. Porażka jakaś... Share this post Link to post Share on other sites
pajhivo 55 Report post Posted September 13, 2016 Tr33 - zarejestrowałeś się i zalogowałeś poprawnie podając wszystkie wymagane dane? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted September 13, 2016 W ostatecznosci moze wystarczy przelew i wydruk. W tytule wpisac okres za jaki wykupujemy oplate i ew nr karty wedkarskiej. W czesci okregow tak wlasnie dokonuje sie oplat okresowych. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 13, 2016 A brodzić mozna ? Co z jeżdżeniem miedzy miejscówkami swoim rowerem ? Bo jakoś nie moge sie doszukać nigdzie info na ten temat ? Brodzić można. Pływać nie można. Własnymi rowerami - jak najbardziej można ... natomiast planujemy wykorzystanie Veturilo w jednym z zadań. Natomiast nawet ze swoim rowerem zadanie to da się zrobić :) Share this post Link to post Share on other sites