biker1 1,222 Report post Posted September 11, 2016 OM nie może objąć patronatem 2 imprez. Już jedną objął i to całoroczną. RFE - Rybak Fishing EXTREME Wrocław też nie był patronatem SFE ale zniósł opłaty i za to wielkie dzięki dla OD Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 11, 2016 Wstyd na całą Polskę za bandę darmozjadów z OM PZW... Share this post Link to post Share on other sites
SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 11, 2016 Jestem z PZW Radom co teraz, gdzie trzeba przelać pieniążki jak to wykupić? Mozna na miejscu? Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 11, 2016 (edited) Jestem z PZW Radom co teraz, gdzie trzeba przelać pieniążki jak to wykupić? Mozna na miejscu? na decyzji OM ma podane dane i na ich stronie int. http://ompzw.eokon.pl/index.php?r=fisherProfile/index Edited September 11, 2016 by biker1 Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 11, 2016 I po temacie Wawa się wyłamała :angry: zastanawiam się czy jechać :huh: Czyli co będziesz z PZW? Daj spokój. W zamian damy kiełbasę z grilla. Ta informacja o 15.03.2016 to nie wiem jak ją traktować :) Uwaga! My zgłosiliśmy imprezę 16.03.2016!!! Sprawdziłem wszystkie regulaminy i nie ma informacji o jakiejś magicznej dacie 15.03.2016. Może ktoś z Was mnie oświeci gdzie taki jak ja, wędkarz z OM, z wykupionymi na full składkami ma to znaleźć? Natomiast ... proszę sprawdźcie sobie rownież to, że nasza impreza JEST wpisana w grafik zawodów PZW - strona OM :) Więc dajmy sobie spokój. Zapraszamy na imprezę. Niedogodność taka, że trzeba to 20pln dopłacić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 11, 2016 Jestem z PZW Radom co teraz, gdzie trzeba przelać pieniążki jak to wykupić? Mozna na miejscu? Nie ma czegoś takiego jak PZW Radom. Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 11, 2016 (edited) @Remek tu nie chodzi o kasę 20zł w tą czy 20zł w tą, tu chodzi o promowanie SF w miastach, przypuszczam że po każdej takiej imprezie w danym mieście przybędzie osób którym będzie pasował taki sposób wędkowania i spędzania czasu nad wodą. PZW tylko może zyskać, ale panowie z OM są innego zdania może twierdząc że związek bardzo dużo na tym straci. Ja będę na pewno bo zamierzam być na wszystkich edycjach w tym roku :D :D no i ta kiełbaska mnie przekonała :P 360km na spotkanie w wybornym towarzystwie i kiełbaska - bezcenne PZW tego nie zepsuje Edited September 11, 2016 by biker1 Share this post Link to post Share on other sites
jedin 1,021 Report post Posted September 11, 2016 Powinny być jakieś nagrody dla tych , którzy będą na wszystkich edycjach, np. zwolnienie z opłat z jednej edycji w przyszłym roku, my na Szczecin się szykujemy, pozdrowienia dla tych , którzy stawią czoła w Warszawie, , no i Piotrek daj czadu... Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 11, 2016 mi na e-okoń składka na jeden dzień wychodzi 70zł? Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 12, 2016 70 to dla niezrzeszonych chyba. Share this post Link to post Share on other sites
wuran 1,418 Report post Posted September 12, 2016 Remek. To może na przyszły rok zrezygnować z imprezy w Warszawie? Są inne miasta i okręgi bardziej zainteresowane propoagowaniem wędkarstwa i C&R. Na koniec cyklu SFP możesz wysłać pismo do ZG PZW z podziękowaniem dla ZO, które pomogły, ze wskazaniem czarnej owcy, ktora trochę odstaje od reszty. Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 12, 2016 Remek. To może na przyszły rok zrezygnować z imprezy w Warszawie? Są inne miasta i okręgi bardziej zainteresowane propoagowaniem wędkarstwa i C&R. Na koniec cyklu SFP możesz wysłać pismo do ZG PZW z podziękowaniem dla ZO, które pomogły, ze wskazaniem czarnej owcy, ktora trochę odstaje od reszty. ZG PZW i OM PZW to ten sam budynek... poczytaj o pikietach Wędkarzy na Twardej 42. Co do innych miast jestem za. Share this post Link to post Share on other sites
sajdol1 839 Report post Posted September 12, 2016 mi na e-okoń składka na jeden dzień wychodzi 70zł? Ten system nie działa do końca poprawnie. Tez mieliśmy taki problem na początku roku. System nie widział zniżek dla zrzeszonych pomimo wpisywania naszych danych. W końcu opłacaliśmy na poczcie. Słyszałem, że system "zaskakuje" czasami za 10 a czasami za 15 razem. Nam się nie udało :( Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 12, 2016 (edited) pojadę do siedziby PZW we Wrocławiu i tam sobie wykupię na jeden dzień i będzie po problemie ;) ok już mam system za każdym razem jak się logujesz pokazuje że jesteś nie zrzeszony trzeba za każdym razem zaznaczać teraz wyskoczyło mi 20 zł Edited September 12, 2016 by biker1 Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 12, 2016 Remek. To może na przyszły rok zrezygnować z imprezy w Warszawie? Są inne miasta i okręgi bardziej zainteresowane propoagowaniem wędkarstwa i C&R. Na koniec cyklu SFP możesz wysłać pismo do ZG PZW z podziękowaniem dla ZO, które pomogły, ze wskazaniem czarnej owcy, ktora trochę odstaje od reszty.My analizujemy wiele czynników przed 2017:- wsparcie PZW- wsparcie miasta- wsparcie sponsorów, partnerów- liczbę uczestników- warunki do przeprowadzenia takiej imprezy- zasobność i atrakcyjność wody- wsparcie w organizacji lokalnych wędkarzy - zdalnie bardzo ciężko organizuje się takie imprezyNa tej podstawie (i pewnie innych czynników) podejmiemy decyzje o wyborze miast. Share this post Link to post Share on other sites
pampi 105 Report post Posted September 12, 2016 Proszę o poprawę terminarzu zawodów. Na stronie www.streetfishing.pl są inne godziny rozpoczęcia a na forum inne. Share this post Link to post Share on other sites
kocmyrz 204 Report post Posted September 12, 2016 Hej,a niby dlaczego uczestnicy mieliby być zwolnieni ze składki? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 12, 2016 Tysiąc powodów. Taka impreza to zajebista promocja wędkarstwa o jakiej OM może tylko marzyć w mokrych snach. Choćby dlatego. Share this post Link to post Share on other sites
kocmyrz 204 Report post Posted September 12, 2016 Om marzy o tych 20 pln od kazdego Share this post Link to post Share on other sites
TrikWe 216 Report post Posted September 12, 2016 Panowie jedno jest pewne kontrole na wszystkich odcinak SFP mamy zapewnione przez cały dzień. Będzie największa frekwencja kontroli od lat, OM PZW już się o to postara. LOL Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 12, 2016 oby jeszcze rybacy po Królowej z siatami nie zaczęli pływać. Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 12, 2016 Panowie jedno jest pewne kontrole na wszystkich odcinak SFP mamy zapewnione przez cały dzień. Będzie największa frekwencja kontroli od lat, OM PZW już się o to postara. LOL Przecież Om nie stać na zapewnienie wodom ochrony w postaci zwiększenia etatów PSR... ;-) Share this post Link to post Share on other sites
SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 12, 2016 Nadal nie wiem jak i gdzie to 20 zł oplacic Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted September 12, 2016 Nadal nie wiem jak i gdzie to 20 zł oplacic http://eokon.pl/index.php?r=fisherProfile/dlaWedkarzaZakupZezwolenOnline Share this post Link to post Share on other sites
SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 12, 2016 http://eokon.pl/index.php?r=fisherProfile/dlaWedkarzaZakupZezwolenOnline Share this post Link to post Share on other sites