Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Street Fishing Extreme WARSZAWA 17.09.2016 - ZAPISY

Recommended Posts

OM nie może objąć patronatem 2 imprez. Już jedną objął i to całoroczną. RFE - Rybak Fishing EXTREME

Wrocław też nie był patronatem SFE ale zniósł opłaty i za to wielkie dzięki dla OD 

Wstyd na całą Polskę za bandę darmozjadów z OM PZW...

I po temacie Wawa się wyłamała :angry:
zastanawiam się czy jechać :huh:

Czyli co będziesz z PZW? Daj spokój. W zamian damy kiełbasę z grilla.

Ta informacja o 15.03.2016 to nie wiem jak ją traktować :) Uwaga! My zgłosiliśmy imprezę 16.03.2016!!! Sprawdziłem wszystkie regulaminy i nie ma informacji o jakiejś magicznej dacie 15.03.2016. Może ktoś z Was mnie oświeci gdzie taki jak ja, wędkarz z OM, z wykupionymi na full składkami ma to znaleźć? Natomiast ... proszę sprawdźcie sobie rownież to, że nasza impreza JEST wpisana w grafik zawodów PZW - strona OM :) Więc dajmy sobie spokój.

Zapraszamy na imprezę. Niedogodność taka, że trzeba to 20pln dopłacić.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Jestem z PZW Radom co teraz, gdzie trzeba przelać pieniążki jak to wykupić? Mozna na miejscu?

Nie ma czegoś takiego jak PZW Radom.

@Remek tu nie chodzi o kasę 20zł w tą czy 20zł w tą, tu chodzi o promowanie SF w miastach, przypuszczam że po każdej takiej imprezie w danym mieście przybędzie osób którym będzie pasował taki sposób wędkowania i spędzania czasu nad wodą. PZW tylko może zyskać, ale panowie z OM są innego zdania może twierdząc że związek bardzo dużo na tym straci.

Ja będę na pewno bo zamierzam być na wszystkich edycjach w tym roku :D :D  no i ta kiełbaska mnie przekonała :P

360km na spotkanie w wybornym towarzystwie i kiełbaska - bezcenne

PZW tego nie zepsuje

Edited by biker1

Powinny być jakieś nagrody dla tych , którzy będą na wszystkich edycjach, np. zwolnienie z opłat z jednej edycji w przyszłym roku, my na Szczecin się szykujemy, pozdrowienia dla tych , którzy stawią czoła w Warszawie, , no i Piotrek daj czadu...

mi na e-okoń składka na jeden dzień wychodzi 70zł?

Remek. To może na przyszły rok zrezygnować z imprezy w Warszawie? Są inne miasta i okręgi bardziej zainteresowane propoagowaniem wędkarstwa i C&R. Na koniec cyklu SFP możesz wysłać pismo do ZG PZW z podziękowaniem dla ZO, które pomogły, ze wskazaniem czarnej owcy, ktora trochę odstaje od reszty.

Remek. To może na przyszły rok zrezygnować z imprezy w Warszawie? Są inne miasta i okręgi bardziej zainteresowane propoagowaniem wędkarstwa i C&R. Na koniec cyklu SFP możesz wysłać pismo do ZG PZW z podziękowaniem dla ZO, które pomogły, ze wskazaniem czarnej owcy, ktora trochę odstaje od reszty.

ZG PZW i OM PZW to ten sam budynek... poczytaj o pikietach Wędkarzy na Twardej 42.

Co do innych miast jestem za.

mi na e-okoń składka na jeden dzień wychodzi 70zł?

Ten system nie działa do końca poprawnie. Tez mieliśmy taki problem na początku roku. System nie widział zniżek dla zrzeszonych pomimo wpisywania naszych danych. W końcu opłacaliśmy na poczcie. Słyszałem, że system "zaskakuje" czasami za 10 a czasami za 15 razem. Nam się nie udało :(

pojadę do siedziby PZW we Wrocławiu i tam sobie wykupię na jeden dzień i będzie po problemie

;)

ok już mam system za każdym razem jak się logujesz pokazuje że jesteś nie zrzeszony trzeba za każdym razem zaznaczać

teraz wyskoczyło mi 20 zł

Edited by biker1

My analizujemy wiele czynników przed 2017:
- wsparcie PZW
- wsparcie miasta
- wsparcie sponsorów, partnerów
- liczbę uczestników
- warunki do przeprowadzenia takiej imprezy
- zasobność i atrakcyjność wody
- wsparcie w organizacji lokalnych wędkarzy - zdalnie bardzo ciężko organizuje się takie imprezy

Na tej podstawie (i pewnie innych czynników) podejmiemy decyzje o wyborze miast.

Proszę o poprawę terminarzu zawodów. Na stronie www.streetfishing.pl są inne godziny rozpoczęcia a na forum inne. 

Hej,a niby dlaczego uczestnicy mieliby być zwolnieni ze składki? Pozdrawiam 

Tysiąc powodów. Taka impreza to zajebista promocja wędkarstwa o jakiej OM może tylko marzyć w mokrych snach. Choćby dlatego.

Panowie jedno jest pewne kontrole na wszystkich odcinak SFP mamy zapewnione przez cały dzień. Będzie największa frekwencja kontroli od lat, OM PZW już się o to postara. LOL  

Panowie jedno jest pewne kontrole na wszystkich odcinak SFP mamy zapewnione przez cały dzień. Będzie największa frekwencja kontroli od lat, OM PZW już się o to postara. LOL

Przecież Om nie stać na zapewnienie wodom ochrony w postaci zwiększenia etatów PSR... ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...