sajdol1 839 Report post Posted September 2, 2016 bede około południa 17ego w warszawie po przejechanych 2000km do Polski, więc raczej start i ganianie autobusami odpadają :) a tak bym wpadł na trochę i coś pożytecznego zrobił, bo ostatnio mnie omijaly wszystkie imprezy jb. Wezmę Ci stolik turystyczny i krzesełko a Ty będziesz smarował młynki w gratisie uczestnikom ;) To będzie pożyteczne :) Share this post Link to post Share on other sites
tr33 119 Report post Posted September 2, 2016 bede około południa 17ego w warszawie po przejechanych 2000km do Polski, więc raczej start i ganianie autobusami odpadają :) a tak bym wpadł na trochę i coś pożytecznego zrobił, bo ostatnio mnie omijaly wszystkie imprezy jb. Ja z ochotą skorzystam z Twoich rad :-) Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted September 2, 2016 Wezmę Ci stolik turystyczny i krzesełko a Ty będziesz smarował młynki w gratisie uczestnikom ;) To będzie pożyteczne :) to i kierowcę załatwić trzeba jak stolik ma być Share this post Link to post Share on other sites
Rafał1 27 Report post Posted September 3, 2016 Czy ktoś może jedzie z Gorzowa Wielkopolskiego lub okolic do Warszawy? Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 3, 2016 Dzisiaj rozpracowywałem rowery miejskie. Prościzna do kwadratu. Nie ma wymówek zatem :) Łowiska fajnie można objechać, są możliwości. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 3, 2016 Wprowadziliśmy aktualizację mapy. Teraz jest QRCode (również na kartach startowych). W każdym momencie możecie zeskanować go za pomocą aplikacji w telefonie i przeglądać naszą mapę. iOS: https://itunes.apple.com/us/app/quick-scan-qr-code-reader/id483336864?mt=8Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.mobileapp.qrcode.banner&hl=pl Proszę dajcie znać czy działa na Waszych telefonach. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 3, 2016 Kolejna aktualizacja. Na mapę nanieśliśmy najbliższe naszemu terenowi rozgrywania zawodów stacje rowerów Veturilo. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted September 3, 2016 Rozmach jest. I dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 4, 2016 Przy okazji stacja Veturilo jest 5m od Biura Zawodów. Dzisiaj o 9:00 było tam prawie 30 rowerów! :) Share this post Link to post Share on other sites
tr33 119 Report post Posted September 4, 2016 Poproszę jeszcze o QRCode dla telefonów z windowsem! Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 5, 2016 Poproszę jeszcze o QRCode dla telefonów z windowsem! Może ktoś pomóc w tej kwestii. Kod pewnie się nie będzie różnił. Chodzi o aplikację na Windows. Jaką używacie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 5, 2016 Poproszę jeszcze o QRCode dla telefonów z windowsem! Aplikacja na windowsphone https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/qr-code-reader/9wzdncrfj1s9 Może ktoś pomóc w tej kwestii. Kod pewnie się nie będzie różnił. Chodzi o aplikację na Windows. Jaką używacie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Proszę bardzo Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 5, 2016 BTW. zauważyliście, że w tym roku Wisła na odcinku Most Poniatowskiego - Most Gdański zrobiła się jakaś okoniowa??? Przez weekend złowiłem na UL i małe wobki więcej okoni niż przez ostatnie kilka lat na Wiśle ... ;) większość gluty, ale traifło się też kilka "punktowych". Share this post Link to post Share on other sites
sajdol1 839 Report post Posted September 5, 2016 BTW. zauważyliście, że w tym roku Wisła na odcinku Most Poniatowskiego - Most Gdański zrobiła się jakaś okoniowa??? Przez weekend złowiłem na UL i małe wobki więcej okoni niż przez ostatnie kilka lat na Wiśle ... ;) większość gluty, ale traifło się też kilka "punktowych". Pisałem o tym wcześniej. Mam podobne spostrzeżenia. Share this post Link to post Share on other sites
w6i6e6 282 Report post Posted September 5, 2016 W ostatnich latach okonie siadały mi naprawdę rzadko. W tym roku praktycznie nie chodziłem z UL na rzecz bolków, ale w weekend w sumie łowiłem ponad 10h i siadło kilkadziesiąt okoni... właściwie każdy namierzony dołek dawał okonia. Zabawa przednia tylko jakby okonie wyparły klenie... a może to tylko moje odczucie. Share this post Link to post Share on other sites
kaczor 523 Report post Posted September 6, 2016 Koledzy mam pytanie...jedzie ktoś na zawody do stolicy z okolic Katowic,Bielska własnym transportem i chce mnie zabrać ;) ??? Bardzo proszę o info na priv. Share this post Link to post Share on other sites
SpinningMazowieckiTeam 18 Report post Posted September 7, 2016 (edited) Mam wolne miejsca w zafirze, jadę z Radomia więc kogoś na pakę mogę wziąść Edited September 7, 2016 by SpinningMazowieckiTeam Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 9, 2016 na treningach rybki aż się rwą do zabawy a na SFE jak u mnie prawie nic [attachment=345933:20160909_112835.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted September 11, 2016 Bydgoszcz - SFP zwolnione z opłat PZW i Partnerstwo Poznań - SFP zwolnione z opłat PZW i Partnerstwo Wrocław - SFP zwolnione z opłat PZW Kraków - SFP zwolnione z opłat i bardzo duże wsparcie PZW (Robert jeszcze raz dziękuję) Warszawa ..... W związku z powyższym przyjezdnych prosimy o wykupienie okresowej składki jednodniowej. Share this post Link to post Share on other sites
biker1 1,222 Report post Posted September 11, 2016 (edited) I po temacie Wawa się wyłamała :angry: zastanawiam się czy jechać :huh: Edited September 11, 2016 by biker1 Share this post Link to post Share on other sites
humba 7 Report post Posted September 11, 2016 Hej. To według tego "śmiesznego" pisma nie możemy zorganizować zawodów ponieważ nie zgłosiliśmy tego faktu w PZW w marcu :wacko: . Aż mocniejsza wypowiedż się ciśnie na usta ale nie wypada tak wcześnie rano. Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted September 11, 2016 oby się nie okazało, że więcej będzie kontrolujących zezwolenia jednodniowe niż uczestników... Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted September 11, 2016 Brawo OM. Stado baranów! Share this post Link to post Share on other sites
humba 7 Report post Posted September 11, 2016 Przyjedziemy a rzeka ogrodzona ;) Share this post Link to post Share on other sites
sajdol1 839 Report post Posted September 11, 2016 OM nie może objąć patronatem 2 imprez. Już jedną objął i to całoroczną. RFE - Rybak Fishing EXTREME Share this post Link to post Share on other sites