Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Street Fishing Extreme WARSZAWA 17.09.2016 - ZAPISY

Recommended Posts

bede około południa 17ego w warszawie po przejechanych 2000km do Polski, więc raczej start i ganianie autobusami odpadają :) a tak bym wpadł na trochę i coś pożytecznego zrobił, bo ostatnio mnie omijaly wszystkie imprezy jb.

Wezmę Ci stolik turystyczny i krzesełko a Ty będziesz smarował młynki w gratisie uczestnikom ;) To będzie pożyteczne :)

bede około południa 17ego w warszawie po przejechanych 2000km do Polski, więc raczej start i ganianie autobusami odpadają :) a tak bym wpadł na trochę i coś pożytecznego zrobił, bo ostatnio mnie omijaly wszystkie imprezy jb.

Ja z ochotą skorzystam z Twoich rad :-) 

Wezmę Ci stolik turystyczny i krzesełko a Ty będziesz smarował młynki w gratisie uczestnikom ;) To będzie pożyteczne :)

to i kierowcę załatwić trzeba jak stolik ma być

Dzisiaj rozpracowywałem rowery miejskie. Prościzna do kwadratu. Nie ma wymówek zatem :) Łowiska fajnie można objechać, są możliwości.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Wprowadziliśmy aktualizację mapy. Teraz jest QRCode (również na kartach startowych). W każdym momencie możecie zeskanować go za pomocą aplikacji w telefonie i przeglądać naszą mapę.

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/quick-scan-qr-code-reader/id483336864?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.mobileapp.qrcode.banner&hl=pl

Proszę dajcie znać czy działa na Waszych telefonach.

QR_WARSZAWA.png

Kolejna aktualizacja. Na mapę nanieśliśmy najbliższe naszemu terenowi rozgrywania zawodów stacje rowerów Veturilo.

Przy okazji stacja Veturilo jest 5m od Biura Zawodów. Dzisiaj o 9:00 było tam prawie 30 rowerów! :)

Poproszę jeszcze o QRCode dla telefonów z windowsem!

Może ktoś pomóc w tej kwestii. Kod pewnie się nie będzie różnił. Chodzi o aplikację na Windows. Jaką używacie?

Aplikacja na windowsphone

https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/qr-code-reader/9wzdncrfj1s9

Może ktoś pomóc w tej kwestii. Kod pewnie się nie będzie różnił. Chodzi o aplikację na Windows. Jaką używacie?

Proszę bardzo

BTW. zauważyliście, że w tym roku Wisła na odcinku Most Poniatowskiego - Most Gdański zrobiła się jakaś okoniowa???

Przez weekend złowiłem na UL i małe wobki więcej okoni niż przez ostatnie kilka lat na Wiśle ...  ;) większość gluty, ale traifło się też kilka  "punktowych". 

BTW. zauważyliście, że w tym roku Wisła na odcinku Most Poniatowskiego - Most Gdański zrobiła się jakaś okoniowa???

Przez weekend złowiłem na UL i małe wobki więcej okoni niż przez ostatnie kilka lat na Wiśle ...  ;) większość gluty, ale traifło się też kilka  "punktowych". 

Pisałem o tym wcześniej. Mam podobne spostrzeżenia.

W ostatnich latach okonie siadały mi naprawdę rzadko. W tym roku praktycznie nie chodziłem z UL na rzecz bolków, ale  w weekend w sumie łowiłem ponad 10h i siadło kilkadziesiąt okoni... właściwie każdy namierzony dołek dawał okonia. Zabawa przednia tylko jakby okonie wyparły klenie... a może to tylko moje odczucie.

Koledzy mam pytanie...jedzie ktoś na zawody do stolicy z okolic Katowic,Bielska własnym transportem i chce mnie zabrać ;) ???

Bardzo proszę o info na priv.

na treningach rybki aż się rwą do zabawy a na SFE jak u mnie prawie nic

[attachment=345933:20160909_112835.jpg]

Bydgoszcz - SFP zwolnione z opłat PZW i Partnerstwo

Poznań - SFP zwolnione z opłat PZW i Partnerstwo

Wrocław - SFP zwolnione z opłat PZW

Kraków - SFP zwolnione z opłat i bardzo duże wsparcie PZW (Robert jeszcze raz dziękuję)

Warszawa .....

SC16090509241.jpg

W związku z powyższym przyjezdnych prosimy o wykupienie okresowej składki jednodniowej. 

I po temacie Wawa  się wyłamała :angry:

zastanawiam się czy jechać :huh:

Edited by biker1

Hej.

To według tego "śmiesznego" pisma nie możemy zorganizować zawodów ponieważ nie zgłosiliśmy tego faktu w PZW w marcu :wacko: .

Aż mocniejsza wypowiedż się ciśnie na usta ale nie wypada tak wcześnie rano.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...