Bander 565 Report post Posted August 19, 2016 Ja mam wrażenie że kolega sprowokował tą dyskusję z nudów i czystej ciekawości jaki będzie odzew ;) Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie @mack Share this post Link to post Share on other sites
MaverikZagan 442 Report post Posted August 19, 2016 O ile temat łowienia metodą żyłkową jest kontrowersyjny to tutaj takiego tematu nie powinno być, myślę że to prowokacja. Nie ma i miejmy nadzieje nigdy nie będzie dozwolone na górskich rzekach łowienie innymi metodami niż spiningowa i muchowa. Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted August 19, 2016 :doh: :doh: Jerkbait.pl jest prywatną inicjatywą grupy przyjaciół. Portalem niekomercyjnym, prowadzonym przez wędkarzy i dla wędkarzy. Redaktorzy wykonują swoją pracę w sposób społeczny i nieodpłatny. Portal pokrywa koszty funkcjonowania ze środków prywatnych oraz wpływów z reklam umieszczonych na stronach portalu.Naszym celem jest propagowanie nowoczesnego wędkarstwa w obszarze połowu ryb na przynęty sztuczne – ....... Share this post Link to post Share on other sites