Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
kubaaaan

Zestaw na sandacza do 600zl

Recommended Posts

Czesc planuje kupic jakis zestaw na sandacza do lekkiego/sredniego lowienia 8/18g +3/4 cale guma. Myslalem o inazumie  22g i zauberze 3000 co myslicie?

Myślimy że mod cie opierdoli,każe szukać na forum i zamknie temat. Będzie miał rację.

Tematów o wędkach na sandacze i kołowrotkach jest mnóstwo na tym forum. Spróbuj poszukać przez wyszukiwarkę JB. Co do Twojego planowanego zestawu myślę, że to będzie dobry wybór. :)

Szukalem sporo na forum ale jest tyle informacji ze latwo sie pogubic chcialem sie dowiedziec o jakims konkretnym zestawie do tych 600zl.

Piszac konkretny nie mam na mysli wysokiej polki bo wiadomo nie ta cena...

Edited by kubaaaan

A może zamiast kolegę szkalować może byście mu pomogli? 600zł to budżet albo za mały albo za duży, ja proponowałbym kij Dragona MIllenium Super Fast 5-25. Co do kołowrotka możesz śmiało brać Shimano Catanę ( Jak uda Ci się dostać tą starą byłoby jeszcze lepiej) bądź Ryobi Zauberka. Słyszałem również,że Mikado wprowadziło jakieś fajne budżetowe kijki pod Zedy ale nie mam o nich bladego pojęcia. Warto również przyoszczędzić troszkę pieniędzy i kupić St.Croix Avida bądź jakiegoś Fenwick'a. Ceny kijków to jakieś 500-600zł a zakładam,że jakiś kołowrotek z plecionką już masz.

Bez Stelli nie złowisz sandacza.
A tak serio to poszukaj używanego MHX p844-2 i do tego używanego zaubera 3000 albo 4000 ,jak się dogadasz to uda się może za 600 lub trochę drożej.

Zauber 3000 nie będzie dobrym wyborem w zestawie do 600 zł na sandacza , tutaj lepszy będzie Red Arc , ale 4000 - 3000 to bardziej do zestawu na szczupaka do 650 , no chyba , że zestaw do 599 na bolenie - tutaj lepszy będzie 4000 tylko ,że Team Dragon .

Zauber 3000 nie będzie dobrym wyborem w zestawie do 600 zł na sandacza , tutaj lepszy będzie Red Arc , ale 4000 - 3000 to bardziej do zestawu na szczupaka do 650 , no chyba , że zestaw do 599 na bolenie - tutaj lepszy będzie 4000 tylko ,że Team Dragon .

Tak tak...ma kolega racje ;)

Mysle ze przyzwoity zestaw za te pieniądze , inazuma w swoich pieniądzach jest najlepszym wyborem a kołowrotek , ilu opiniotwórców tyle opini , ale na pewno jeden z lepszych modeli w tych pieniądzach .
Co do inazumy jak masz jak wozić to lyknij jednosklad.

Szukalem sporo na forum ale jest tyle informacji ze latwo sie pogubic chcialem sie dowiedziec o jakims konkretnym zestawie do tych 600zl.
Piszac konkretny nie mam na mysli wysokiej polki bo wiadomo nie ta cena...

Jest tego tyle że można się pogubić? To też coś dorzuć, ku chwale burdelu na forum!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...