Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
godski

Nicea

Recommended Posts

A najgorsze, że zaraz wpadną (tfu, tfu...) na jeszcze prostsze sposoby... tak samo skuteczne albo bardziej krzyk.gif

Panowie, proszę tylko bez wstawek politycznych. 

W zeszłym roku sam oglądałem pokaz fajerwerków, tyle że w Paryżu. Ludzi ogrom, zabezpieczeń brak, samochody jeździły pośród tłumu pieszych. Z resztą dużo dziwnych akcji się tam wtedy działo... 

Tak właśnie to trochę wygląda, jak by Francuzi mieli problem z wyciąganiem wniosków z poprzednich tragedii. Bombiarza trudno znaleźć, ale możliwość wjechania w ludzi takim dużym obiektem niespecjalnie dobrze świadczy o francuskich zabezpieczeniach.

Edited by Pluszszcz

Pilot samolotu, wysoki blondyn o niebieskich oczach, obywatel belgijski. Sprzedawczyni w supermarkecie, uprzejma i sympatyczna Francuzka. Kierowca autobusu, sympatyczny wąsaty Holender. I bądź tu człowieku mądry, któremu z tych Muzułmanów strzeli do głowy...A jakiekolwiek próby wyizolowania ich ze społeczeństwa są niemożliwe. Po to właśnie stali się pełnoprawnymi obywatelami. Czy ktoś wcześniej tego nie przewidział i czy ludzie którzy doprowadzili do takiego stanu rzeczy byli głupi i naiwni. Naiwni są ci, którzy w to wierzą. Ale jest iskierka nadziei. Dzisiejszej nocy podświetlają  we francuskich barwach Pałac Kultury i Nauki. Warszawa przyłącza się do walki ze światowym terroryzmem. Na pewno zwycięskiej.   

Edited by Maciej W.

. Dzisiejszej nocy podświetlają  we francuskich barwach Pałac Kultury i Nauki. Warszawa przyłącza się do walki ze światowym terroryzmem. Na pewno zwycięskiej.   

Tylko dlaczego ja, podatnik, mam płacić rachunek za prąd?

Na BBC  , uchwyciłem moment :rolleyes:  Mam nadzieję , że w Polsce nigdy nie będzie dla tego ścierwa miejsca . Bogate kraje zachodnie mam w dupie . Dla nierozumiejących mojego podejścia do sprawy mogę powiedziec jedynie , że emigracja to skomplikowana sprawa :)

[attachment=334277:WP_20160715_13_00_56_Pro.jpg]

Muszę powiedzieć że ten wątek, jak również kilka poprzednich zamkniętych, jest dobrą ilustracją powiedzenia ze wielu kolegów straciło dobrą okazję żeby milczeć. Niektóre wypowiedzi w nim zawarte są kompromitujące, niesmaczne i niestety w fatalnym świetle stawiające ich autorów.

Między innymi dlatego od lat proszę o powstrzymanie się od 'uzewnętrzniania' na tematy bieżące bo mam nieodparte wrażenie że służy to wyłącznie pogłębianiu podziałów i kreowaniu osobistych niechęci.

Mam też wrażenie że kilka osób nadużywa cierpliwości i regulaminu tego miejsca wnosząc mierną wartość w merytoryczne działy forum i koncentrując swoją aktywność permanentnie w dziale Cafe po to by prowadzić tu rodzaj jakiejś agitacji czy manifestacji swojego światopoglądu.

Przypominam iż jerkbait jest portalem wędkarskim którego ideą jest jednoczenie użytkowników wokół tego szlachetnego zajęcia, promowanie nowoczesnego wędkarstwa świadomego i odpowiedzialnego ekologicznie, fotografii wędkarskiej itp - oraz integracja użytkowników wokół tych wspólnych wartości.

Na tym forum jesteśmy wędkarzami i kolegami po kiju. Tylko tyle i aż tyle. Proszę o uszanowanie tego założenia i zaprzestanie rozbijania tej społeczności od wewnątrz swoimi potrzebami ujawniania całemu światu po której stronie ideologicznej barykady kto się znajduje - jerkbait jest miejscem neutralnym światopoglądowo, otwartym dla wszystkich etycznych wędkarzy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...