Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted July 12, 2016 (edited) Krystian jeszcze raz wielkie gratulacje :) . I czekamy spokojnie , ale z niecierpliwością na więcej szczegółów tej niesamowitej przygody wędkarskiej :) Niesamowitej dla większości z nas :D . Edited July 15, 2016 by bartsiedlce Share this post Link to post Share on other sites
tlok 127 Report post Posted July 12, 2016 Gratulacje ! Piekna ryba . Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted July 12, 2016 Może i bywały ale ten jest nasz , z naszej Oderki :D . Graty Mistrzu , oj chyba nie jeden Krystiano płakał wczoraj ze szczęścia ^_^ . Krystian zasłużyłeś na to aby zapisać się w historii sportu wędkarskiego ZGŁOŚ GO . Niewielu znam tak etycznych i oddanych pasji spinningistów . A wielu znam :lol: . Jeśli ktoś jest godzien żeby nazywać się łowcą największego udokumentowanego okazu , to właśnie jesteś nim TY i jak najbardziej powinieneś się tym chełpić . Zasłużyłeś na 100% . ...wedkarzyk1,na forum bywały większe od tego z linku..Krystiana jest na samym szczycie. Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted July 12, 2016 gratulacje świetnej ryby, sądzę że zasłużona, nie przypadkiem Ty ją złowiłeś. Share this post Link to post Share on other sites
maicke82 4,759 Report post Posted July 12, 2016 (edited) Kolejnej metrówki w najbliższym 10-leciu chyba nie przeżyję ;) Gratuluje torpedy Krystian. pzdr Edited July 15, 2016 by bartsiedlce Share this post Link to post Share on other sites
analityk 549 Report post Posted July 12, 2016 Witam. Gapię się w ten monitor już od trzech chyba godzin i cóż napisać kiedy w głowie myśli się kłębią? Chciałoby się wszystkim na raz i każdemu z osobna podziękować za każde miłe słowo skierowane w moim kierunku,każdy telefon,sms czy wiadomość na CZ. Chciałoby się,jednak jest to w tej chwili nie wykonalne więc przyjmijcie proszę ogólne i szczere DZIĘKUJĘ... Ps.Dajcie mi proszę "chwilkę" na pozbieranie wszystkich fragmentów dnia wczorajszego do "kupy",a skrobnę coś więcej nt połowu. Ps.O wszystkich dzięki,którym jestem dzisiaj w tym miejscu nie zapomniałem i nie zapomnę,to tak naprawdę Wasz sukces,ja swoją najcenniejszą nagrodę odebrałem wczoraj nad wodą,napawam się Nią.... Pozdrawiam serdecznie. Nie znamy się ale o ile się nie mylę kiedyś odpowiadałeś mi kilkoma zdaniami pytany o tegoż panika. Dzięki - coś już mi jego zagryzło ale i były takie sytuacje kiedy bolki go olewały (przynajmniej kiedy ja byłem sterującym końcem wędki) Gratki i szacun (wielkie jak ten bolek) ale proszę nie pisz przy tej okazji poematów o rybności Odry itp. (nie potrzebujemy to więcej przyjezdnych mięsiarzy – mamy dosyć swoich). I tak obecnie ta rzeka darzy regularnie tylko mistrzów - reszta (łącznie ze mną) to głównie ogryza paznokcie bo łatwo nie jest. Dobrze że takie rybki padają od czasu do czasu bo podnoszą motywację (oj pójdę jutro na ryby J) Życzę koledze aby wytrzymał sytuację i (potem) nadal znajdował satysfakcję w codziennym łowieniu 50-60taków (nic nie wskazuje na to aby nagle średnia wrocławskiego bolka miała pójść w górę). Gratki raz jeszcze. Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted July 12, 2016 Bardzo fajnie .Ryba kosmos .Krystian szczerze zazdraszczam :D Share this post Link to post Share on other sites
marckus 376 Report post Posted July 12, 2016 Co tu pisać: gratulacje, gratuluję, pięknie, super, świetnie itp., itd., w sumie brak słów, !! Pozazdrościć wrażeń i wieloryba :D Ręce same składają się do oklasków :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: Share this post Link to post Share on other sites
K-Pon 1,271 Report post Posted July 12, 2016 Krystian chylę czoła. Piękna ryba. Wierzę, że Twój rekord zostanie pobity więc ciesz się ile wlezie :p Na Wiśle widziałem raz bolenia z 9 z przodu, tak że może i u Nas trafi się "z metra cięty" Bolek :) Twórcy przynęty Spinnerman oczywiście również gratuluję. Krystian pokazał na co stać ten kawałek drewna, stali i kilku warstw lakieru :) Share this post Link to post Share on other sites
Banjo 2,621 Report post Posted July 12, 2016 ...wedkarzyk1,na forum bywały większe od tego z linku..Krystiana jest na samym szczycie. Patu, zgadza się to nie jest rekordowa ryba jak na nasze warunki, ale popatrz jak długo tam wisi. Tym bardziej Krystian powinien zgłosić jako rekord. Myślę, że niedługo i tak zostanie jeszcze nie jeden raz pobity przez Krystiana. Share this post Link to post Share on other sites
FRS1985 1,525 Report post Posted July 12, 2016 (edited) Ryba Tutaj przedstawiona to przpiekna i niezwykle zjawiskowa rzecz dlatego jeszcze raz gratulejszyn. Edited July 15, 2016 by bartsiedlce Share this post Link to post Share on other sites
chojny83 1,472 Report post Posted July 13, 2016 (edited) Tak, należą się gratulacje. Ryba jest potężna i miejmy nadzieje, że ma się całkiem dobrze i jeszcze trochę podrośnie. Czy jest największym boleniem w Polsce? Zgłoszonym zapewne będzie ale są dużo większe. Także Krystian, rybę zgłoś i czekamy na większą. Niech Ci wynagrodzi, żeś taki dobry człowiek. Jeszcze raz gratuluję i życzę dalszych sukcesów! Edited July 15, 2016 by bartsiedlce Share this post Link to post Share on other sites
laredo 17 Report post Posted July 13, 2016 Ryba robi wrażenie. Hol zapewne był pełen emocji. Ja również szczerze gratuluję. Brawo Ty. Share this post Link to post Share on other sites
RedJin 250 Report post Posted July 13, 2016 Wielkie gratulacje dla łowcy ! Łokcia przy braniu nie złamał? :-) jako prenumerat WŚ z niecierpliwością czekam ogłoszenia pobicia rekordu. Jeszcze raz gratulacje. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Hubertus 2,445 Report post Posted July 13, 2016 w taki sposób umierają legendy..... Gratulacje dla łowcy za mega rybona Share this post Link to post Share on other sites
siwypike 1,044 Report post Posted July 13, 2016 Człowiek na wakacjach z rodziną a tu takie wydarzenie. Szczere gratulacje Krystian. Piekny boleń. Życzę kolejnych rekordów i spełnienia nowych wędkarskich marzeń. ;) Napisz kilka zdań o okolicznościach połowu. Pozdrawiam serdecznie:) Share this post Link to post Share on other sites
Szymon82 1,585 Report post Posted July 13, 2016 w taki sposób umierają legendy..... Gratulacje dla łowcy za mega rybona Jakie legendy Hubert , mówiłem Ci o takich , na forum też wspominałem, ale spece wiedzieli lepiej ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted July 13, 2016 Jakie legendy Hubert , mówiłem Ci o takich , na forum też wspominałem, ale spece wiedzieli lepiej ;) Dokładnie, nie ma boleni metrowych :lol: :lol: :lol: . Share this post Link to post Share on other sites
etherni 2,336 Report post Posted July 13, 2016 (edited) Wielkie gratulacje, kawał klocka. Mój pierwszy i jak dotąd jedyny miał 76, i wydawał się duży w skali tego , co się łowi w Krakowie. Edited July 15, 2016 by bartsiedlce Share this post Link to post Share on other sites
nito82 211 Report post Posted July 13, 2016 Krystian gratulacje! Jakoś przegapiłem temat i dopiero dzisiaj mi Sebo powiedział. A ja się zastanawiałem gdzie Ty jesteś jak Cie nie ma na standardowej miejscówce;) Share this post Link to post Share on other sites
Slavobeer 1,402 Report post Posted July 15, 2016 Krystian, GRATULUJĘ !!! PRZEPIEKNEJ !!! WYPRACOWANEJ !!! WYMARZONEJ !!! rybki :) Ogromnie się cieszę, że to ryba z Odry :) Do zobaczenia nad rzeką ! Slavo Share this post Link to post Share on other sites
Ratatata 30 Report post Posted July 15, 2016 O żesz..... jest piękny, Kolego zazdroszczę tych potów, jest się czym pochwalić, pamiątka na lata. Share this post Link to post Share on other sites
Rafalus 22 Report post Posted July 15, 2016 Gratuluję wspaniałego sukcesu! Taka ryba to żywy pomnik przyrody, piękne stworzenie... tym bardziej się cieszę, że trafiła się Tobie i darowano jej życie. Nie pozostaje nic innego tylko życzyć kolejnych PB w bolusiu :_). Przynajmniej wiadomo, że bolki trafią w prawdziwie dobre ręce :-) Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted July 15, 2016 Jedno zdanie do ewentualnie oburzonych. Zgodnie z sugestiami usunąłem wszelkie dyskusje niezwiązane z rybą Krystiana, przepychanki i tym podobne wpisy. To jest wątek dla Krystiana, wyłącznie. Wielkie GRATY Krystian. :D Share this post Link to post Share on other sites
Logistyk 6 Report post Posted July 15, 2016 Zalogowałem się po długiej przerwie, żeby zobaczyć tego kabana! Szacun!! Share this post Link to post Share on other sites