Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
guciolucky

Nasz forumowicz Krystian z przepięknym Boleniem....gratulacje

Recommended Posts

Gratuluję Bolenia !! Z przyjemnością oglądałem Twoje kolejne zdjęcia z rybami i po cichu kibicowałem takiemu sukcesowi  ;)

Fajnie mieć świadomość, że On pływa i my też mamy szansę  :D

Pozdrawiam !

Teraz to już tylko wywiady, autografy, wizyty w szkołach i zakładach pracy...

Ciężki jest los "boleniowego celebryty" ;)

Gratulację :clappinghands:

Piękna ryba,- piękne ukoronowanie Twojej "boleniozy".

Szczere gratulacje za wytrwałość w lataniu za bolkami i trafienie tego dnia  w którym kunszt przecina się ze szczęśliwym trafem  :)

Nie każdemu nawet dobremu i zakręconemu miłośnikowi boleni się to trafia, ale za to trzeba odpierdzieć ileś tam 60-70-80 żeby nie dostać małpiego rozumu przy takim okazie i to na dodatek letnim  ;)

Brawo!!!!!

Szok! Najszczersze gratulacje Krystianie!

Gratulacje za tego moby dicka.
Chyba jakis specjalny custom status/tylul na jb.pl bohaterowi watku by sie przydal. ;)

Brawo!!!Brawo!!!Brawo!!!
Gratuluję opanowania bo często widząc takie kolosy na końcu zestawu potrafi coś nie zagrać. Super Ryba!!!

Witam.

Gapię się w ten monitor już od trzech chyba godzin i cóż napisać kiedy w głowie myśli się kłębią?

Chciałoby się wszystkim na raz i każdemu z osobna podziękować za każde miłe słowo skierowane w moim kierunku,każdy telefon,sms czy wiadomość na CZ.

Chciałoby się,jednak jest to w tej chwili nie wykonalne więc przyjmijcie proszę ogólne i szczere DZIĘKUJĘ...

Ps.Dajcie mi proszę "chwilkę" na pozbieranie wszystkich fragmentów dnia wczorajszego do "kupy",a skrobnę coś więcej nt połowu.

Ps.O wszystkich dzięki,którym jestem dzisiaj w tym miejscu nie zapomniałem i nie zapomnę,to tak naprawdę Wasz sukces,ja swoją najcenniejszą nagrodę odebrałem wczoraj nad wodą,napawam się Nią....

Pozdrawiam serdecznie.

Był lajk posta, to teraz szczere Gratulacje i Brawa! Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek zobaczę takiego bolca na zdjęciach chociażby. A jednak są takie klocki i to u nas w wodach. Jeszcze raz Gratulacje! ;)

Krystian szczere gratulacje. Czekałem na ten moment od wielu lat i doczekałem się. I pomyśleć, że w Oderce pływają takie i pewnie jeszcze większe. Życzę szybkiego pobicia rekordu. A co do rekordu świata to znalazłem coś takiego:

http://wrec.igfa.org/WRecordsList.aspx?lc=AllTackle&cn=Asp

Toż to tam zgłoszony bolek to jest cienki bolek  :) .

Krystian szczere gratulacje. Czekałem na ten moment od wielu lat i doczekałem się. I pomyśleć, że w Oderce pływają takie i pewnie jeszcze większe. Życzę szybkiego pobicia rekordu. A co do rekordu świata to znalazłem coś takiego:

.na forum bywaly większe... ;)

.na forum bywaly większe... ;)

Może i bywały ale ten jest nasz , z naszej Oderki :D  . Graty Mistrzu , oj chyba nie jeden Krystiano płakał wczoraj ze szczęścia  ^_^ .

Krystian zasłużyłeś na to aby zapisać się w historii sportu wędkarskiego ZGŁOŚ GO . Niewielu znam tak etycznych i oddanych pasji spinningistów . A wielu znam :lol: .

Jeśli ktoś jest godzien żeby nazywać się łowcą największego udokumentowanego okazu , to właśnie jesteś nim TY i jak najbardziej powinieneś się tym chełpić .

Zasłużyłeś na 100% .

Krystian gratki oczywiście-piękna ryba.

Nie chciał bym zaśmiecać wątku, ani się przechwalać i podkreślam że nie o mnie chodzi,ale w zeszłym roku znajomy na NARWI złowił 108cm, niestety nie ma fotek,a bolek po zmierzeniu wrócił do wody,- mój serdeczny kolega był świadkiem połowu.

Więc piękna sztuka nadal jest do złowienia...

Krystianie jeszcze raz gratuluję,przede wszystkim wytrwałości w łowieniu boleni,a rybka PRZEPIĘKNA.

O ja je... ale torpeda, dołączam się do gratulacji ! Być może uda Ci się jeszcze raz mieć przyjemność spotkać się ze "starym" znajomym, tego Ci serdecznie życzę Krystian.

Krystianie nie będę dużo pisał :) Wielkie gratulacje i czekamy na Twoją opowieść! ;)

crazy-thumbs-up-movie-compilation.gif

giphy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...