patu 8,491 Report post Posted July 11, 2016 Krystian,nie daj się prosić i wrzuć fotkę z centralnym kadrem dla ukazania wielkości tego boleniowego monstrum :) Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 11, 2016 (edited) Szczere gratulacje Krystian. Co to jest ten Panic od Adama? Nadaje się na zaporówki? Nadaje sie ale lowi w specyficznych warunkach. W tym roku na panica mam zlowione 3 ryby. Edited July 11, 2016 by Krisu23 Share this post Link to post Share on other sites
paco321 695 Report post Posted July 11, 2016 Piękny boleń, ja czekam na swoje 80+.... a tu takie bydle :) Gratulacje Krystian Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted July 11, 2016 Gratulacje pięknej ryby . Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted July 11, 2016 A ja mysle ze 99 procent nie zobaczy. Tak na prawde to z tego co pamietam na dlugosc to rekord swiata. Z tych udokumentowanych oczywiscie. Gdzie to można sprawdzić i gdzie zgłosić?? Muszę wesprzeć Krystiana bo roztrzesiony chłopak do teraz jest. Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Share this post Link to post Share on other sites
wojtyna51 81 Report post Posted July 11, 2016 witam,jako że to mój pierwszy post na tym forum cieszę się jeszcze bardziej bo temat zacny,a na pewno rzadki w końcu taka ryba to ewenement,gratulacje dla kolegi za pięknego bolenia,można zamieścić fotkę przynęty na jaką się skusił Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted July 11, 2016 Gdzie to można sprawdzić i gdzie zgłosić?? Muszę wesprzeć Krystiana bo roztrzesiony chłopak do teraz jest. Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Sebi,weź Krystiana na piwo i zbij te ciśnienie. Przy okazji postaw jedno ode mnie i przybij mu piątkę za ten mega wyczyn! Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted July 11, 2016 (edited) Nie wiem gdzie chcecie zgłaszać, jak do WŚ to podaję link; https://wedkarskiswiat.pl/rekordy-polski,t,86 Można też napisać do Marka Marek Szymański – z-ca redaktora naczelnego e-mail:m.szymanski@wedkarskiswiat.pl Edited July 11, 2016 by janusz.walaszewski Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted July 11, 2016 Pewnie nie jedno wypijemy z tej okazji. Teraz to chłopak nawet o piwie nie myśli..... Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted July 11, 2016 Temat w toku . Krystian nie chciał zgłaszać, ale jak się takie ryby publikuje to "społeczeństwo" nie pozwoli na milczenie. Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Share this post Link to post Share on other sites
*Hektor* 3,067 Report post Posted July 11, 2016 Gratulacje, po wnikliwej diagnozie oceniam na 101cm :) Nawet z 103 dało by się wyciągnąć, oprócz szczęki jeszcze górna płetwa może być lepiej ułożona :) GRATULACJE!!! Pewnie zdjęcie centralne i więcej szczegółów co chłopacy dopytują, już zarezerwowane dla mediów ;) ale warto będzie poczekać... Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted July 11, 2016 :good: :good: :good: Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 11, 2016 (edited) I dobrze bo az sie prosi nowy rekord Polski. Ja bym jedzcze zglosil do miedzynarodowych nie pamietam jak sie nazywa federacja ale jest cos takiego. Edited July 11, 2016 by Krisu23 Share this post Link to post Share on other sites
Barthez204 102 Report post Posted July 11, 2016 Gratuluję panie!!! Wielki wyczyn. Jest czego zazdrościć Share this post Link to post Share on other sites
Pride 5,668 Report post Posted July 11, 2016 Boleń marzeń :) gratuluję ryby życia ;) ps. warto byłoby nieco obrobić zdjęcia, nie mówię o fotoszopach tylko kosmetycznych poprawkach typu cienie, skadrowanie, może troszkę HDR, ewentualne wyostrzenie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted July 11, 2016 Ten kto złowił tak duże ryby wie jakie są wtedy emocje. My z Krystianem nie jeździmy tam dla fot .... więcej fot będzie po ustaleniach co do rekordu. Bądźcie Cierpliwi . A fotki fajne warto czekać. Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Happy 890 Report post Posted July 11, 2016 Gratuluję Krystian! Marzenia się spełniają ;) Share this post Link to post Share on other sites
Michał. 1,126 Report post Posted July 11, 2016 piekny boleń gratulaje Share this post Link to post Share on other sites
Arwanii 59 Report post Posted July 11, 2016 Cudowna ryba ! Moje gratulacje Krystianie. Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted July 11, 2016 :clappinghands: :good: Share this post Link to post Share on other sites
mike 1,218 Report post Posted July 11, 2016 Gratuluję! Rapa marzenie! Poprzeczka poszybowała wysoko. Share this post Link to post Share on other sites
kornik1978 412 Report post Posted July 11, 2016 Piękny ,, klamot ,,- Gratuluję! :clappinghands: Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted July 11, 2016 :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :) . Krystian!!!!!!!!!Jesteś Wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brak słów!!!!!Niech więcej nikt nie mówi, że nie ma metrowych boleni. Krystian to udowodnił :) . Smarujemy TP jesienią i w nowym sezonie 105 :) . Share this post Link to post Share on other sites
Raptus 4 Report post Posted July 11, 2016 Opad szczęki i standing ovation. Brawo :) Share this post Link to post Share on other sites