Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
guciolucky

Nasz forumowicz Krystian z przepięknym Boleniem....gratulacje

Recommended Posts

Krystian,nie daj się prosić i wrzuć fotkę z centralnym kadrem dla ukazania wielkości tego boleniowego monstrum :)

Szczere gratulacje Krystian. Co to jest ten Panic od Adama? Nadaje się na zaporówki?

Nadaje sie ale lowi w specyficznych warunkach. W tym roku na panica mam zlowione 3 ryby. Edited by Krisu23

Piękny boleń, ja czekam na swoje 80+.... a tu takie bydle :)

Gratulacje Krystian

A ja mysle ze 99 procent nie zobaczy. Tak na prawde to z tego co pamietam na dlugosc to rekord swiata. Z tych udokumentowanych oczywiscie.

Gdzie to można sprawdzić i gdzie zgłosić?? Muszę wesprzeć Krystiana bo roztrzesiony chłopak do teraz jest.

Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus

witam,jako że to mój pierwszy post na tym forum cieszę się jeszcze bardziej bo temat zacny,a na pewno rzadki w końcu taka ryba to ewenement,gratulacje dla kolegi za pięknego bolenia,można zamieścić fotkę przynęty na jaką się skusił

Gdzie to można sprawdzić i gdzie zgłosić?? Muszę wesprzeć Krystiana bo roztrzesiony chłopak do teraz jest.

Sebi,weź Krystiana na piwo i zbij te ciśnienie. Przy okazji postaw jedno ode mnie i przybij mu piątkę za ten mega wyczyn!

Nie wiem gdzie chcecie zgłaszać, jak do WŚ to podaję link;

https://wedkarskiswiat.pl/rekordy-polski,t,86

Można też napisać do Marka

Marek Szymański – z-ca redaktora naczelnego 
e-mail:m.szymanski@wedkarskiswiat.pl

Edited by janusz.walaszewski

Pewnie nie jedno wypijemy z tej okazji. Teraz to chłopak nawet o piwie nie myśli.....

Temat w toku . Krystian nie chciał zgłaszać, ale jak się takie ryby publikuje to "społeczeństwo" nie pozwoli na milczenie.

Gratulacje, po wnikliwej diagnozie oceniam na 101cm :)

Nawet z 103 dało by się wyciągnąć, oprócz szczęki jeszcze górna płetwa może być lepiej ułożona :)

GRATULACJE!!!

Pewnie zdjęcie centralne i więcej szczegółów co chłopacy dopytują, już zarezerwowane dla mediów ;) ale warto będzie poczekać...

I dobrze bo az sie prosi nowy rekord Polski. Ja bym jedzcze zglosil do miedzynarodowych nie pamietam jak sie nazywa federacja ale jest cos takiego. Edited by Krisu23

Boleń marzeń :) gratuluję ryby życia ;)

ps. warto byłoby nieco obrobić zdjęcia, nie mówię o fotoszopach tylko kosmetycznych poprawkach typu cienie, skadrowanie, może troszkę HDR, ewentualne wyostrzenie ;)

Ten kto złowił tak duże ryby wie jakie są wtedy emocje. My z Krystianem nie jeździmy tam dla fot .... więcej fot będzie po ustaleniach co do rekordu. Bądźcie Cierpliwi . A fotki fajne warto czekać.

:clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:  :) .

Krystian!!!!!!!!!Jesteś Wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brak słów!!!!!Niech więcej nikt nie mówi, że nie ma metrowych boleni. Krystian to udowodnił :) .

Smarujemy TP jesienią i w nowym sezonie 105 :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...