Alexspin 4,667 Report post Posted July 11, 2016 Ależ Panowie, on ma ponad metr, bo dolna szczęka wyraźnie wystaje poza miarkę, tak ze 3cm! :) Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wideł 2,100 Report post Posted July 11, 2016 Piękna ryba ! Gratulacje !Mojemu też brakowało parę milimetrów do metra :) Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 2,715 Report post Posted July 11, 2016 Temu chyba nie brakuje - pysk wystaje poza miarkę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted July 11, 2016 (edited) To żeś chłopie pozamiatał w temacie :) Raz w życiu widziałem nad Wisłą zdechłego bolka 107cm, piękne monstrum także są. Gratulacje! Edited July 11, 2016 by Tomek1988 Share this post Link to post Share on other sites
malcz 1,807 Report post Posted July 11, 2016 Stówkę to on ma lekko. B) Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted July 11, 2016 Dzisiaj złowiłem metrowego bolenia i nic już nie będzie takie same (w moim wędkarstwie).... B) DSCN2370.JPG Graty z wyspy gdzie boleni nie ma ;) Piękne ryby łowisz i robisz to z prawdziwą pasją . Skromny prezencik wyślę z tej okazji , skoro metr przekroczony to się przyda zapewne :rockon: Za mała Twoja miara na takie kabany B) priv [attachment=333390:berkley mat..jpg][attachment=333391:berkley mat.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
tombrajder 319 Report post Posted July 11, 2016 Gratulacje dla Łowcy i Twórcy Przynęty! Świetny z Was duet. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted July 11, 2016 Pozamiatane w sezonie 2016 :) Gratulacje Krystian! Share this post Link to post Share on other sites
Person 134 Report post Posted July 11, 2016 Pozamiata to tutaj za chwilę czujny 24h/dobę @bartsiedlce za 3 strony gratulacji :) Share this post Link to post Share on other sites
TomekSudety 1,613 Report post Posted July 11, 2016 Grubo jak nie wiem, temat do zamknięcia. ;) Gratulacje. Marzenie spełnione... i co tu dalej robić ? Share this post Link to post Share on other sites
iNSaNeMaN 1,159 Report post Posted July 11, 2016 Moje gratulacje! Życzę większego :) Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted July 11, 2016 Pozamiata to tutaj za chwilę czujny 24h/dobę @bartsiedlce za 3 strony gratulacji :) A właśnie, że nie :P Krystian, serdecznie gratuluję, wysoko zawiesiłeś poprzeczkę. Share this post Link to post Share on other sites
Sebo 3,731 Report post Posted July 11, 2016 Krystian wielki szacun. Ryba wypracowana i w Twoim przypadku konsekwencja jak i cierpliwość przyniosła taki a nie inny wynik. Teraz aż mi głupio z Tob wędkować :P nie jestem godzien. Temat wydzieliłem. Można gratulować do woli :) Sebo Share this post Link to post Share on other sites
Minibam 16 Report post Posted July 11, 2016 No bracie zapisałeś się na kartach historii. Najbardziej nadużywane słowo w sporcie; NIEWIARYGODNE . Share this post Link to post Share on other sites
FRS1985 1,525 Report post Posted July 11, 2016 (edited) Ciekawi mnie waga ryby w tej dlugosci ,jesli mi zdrowie pozwoli po powrocie do kraju z pewnoscia odswierzymy watek w temacie bolenie 100 + ) , serdeczne gratulacje. Edited July 15, 2016 by bartsiedlce Share this post Link to post Share on other sites
jerrys 27 Report post Posted July 11, 2016 Gratulacje piękna ogromna ryba. Wędkarz ,się śmieje ,ryba się śmieje a nie którym szczena opada . Za taką rybą to,się trzeba nachodzić. Share this post Link to post Share on other sites
marcin186 615 Report post Posted July 11, 2016 Gratulacje dla łowcy, piękny boleń. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted July 11, 2016 Szczere gratulacje Krystian. Co to jest ten Panic od Adama? Nadaje się na zaporówki? Share this post Link to post Share on other sites
mirko filipovic 594 Report post Posted July 11, 2016 Takie wydarzenie to i trza słać gratulacje . Piękny byk Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted July 11, 2016 (edited) Cieszę się bardzo i niezmiernie że to właśnie Ty Krystian złowiłeś taki piękny okaz... Wiem ile Ciebie kosztowało wypracowanie sobie metody , miejscówki aby osiągnąć tak cudowny wynik ... Chylę nisko czoło , szczerze gratulując !!! BRAWO !!! Ps. Zdaje się że to nie będzie ostatnie Twoje słowo w wątku boleniowym ;) Edited July 11, 2016 by Karol Krause Share this post Link to post Share on other sites
Paweł R. 2,512 Report post Posted July 11, 2016 (edited) Ciekawe co się wypowiedzą spece od boleni z tego forum którzy twierdzą, że na taka przynętę nie da się złowić takich okazów :D Szczerze gratuluje rekordu i życzę jeszcze większego . Edited July 11, 2016 by Paweł R. Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted July 11, 2016 Bank został rozbity! !!!!! Szczere gratulacje dla łowcy oraz twórcy tej niesamowitej przynęty! Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 11, 2016 Pozamiatane to jest na dobrych kilka lat. Jak sie widzi cos takiego to z jednej strony chce sie lowic dalej bo wszystko jest mozliwe, z drugiej ciezko znalezc motywacje bo poprzeczka poszla mega wysoko. Dla mnie to najwieksze wydazenie na tym forum od kiedy sie tu znalazlem. Share this post Link to post Share on other sites
kaczor 523 Report post Posted July 11, 2016 Gratulacje,piękna ryba... Share this post Link to post Share on other sites
Gofer2005 1,075 Report post Posted July 11, 2016 Gratulacje, po wnikliwej diagnozie oceniam na 101cm :) Share this post Link to post Share on other sites