guciolucky 11,111 Report post Posted July 10, 2016 (edited) Zdjęcia bolenia Krystiana do obejrzenia w wątku Bolenie 2016 pod tym linkiem: http://jerkbait.pl/topic/69331-bolenie-2016/?p=1937047 ---- Wielki i co ciekawe nie wygląda na starego Edited August 9, 2016 by Friko Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted July 10, 2016 Wielki i co ciekawe nie wygląda na starego Ponoć samica,ja nie wiem nie znam się. :) Dzięki Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted July 10, 2016 Krystian płeć nie ma znaczenia w tym wypadku :-) super ryba Share this post Link to post Share on other sites
riversider 132 Report post Posted July 10, 2016 Gdzie sie pochowały te kobyły... Share this post Link to post Share on other sites
Paweł R. 2,512 Report post Posted July 11, 2016 A jednak są jeszcze takie bolenie.. Share this post Link to post Share on other sites
Qcyk 6,326 Report post Posted July 11, 2016 Jeszcze raz Krystian gratulacje i szacunek. Piękna zdrowa ryba :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Share this post Link to post Share on other sites
malinabar 9,476 Report post Posted July 11, 2016 No i stało się ... Krystiano dostarczył niezaprzeczalny dowód na istnienie jednorożca :D . Gratulacje wielkie ! Więcej wrażeń prosimy . Share this post Link to post Share on other sites
Guest DAWIDspinn Report post Posted July 11, 2016 Niesamowite... :) Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted July 11, 2016 Dostarczył jeszcze ciekawszy dowód, mianowicie na to jak szybko można dojść do wyniku poprzez systematyczne łowienie bez wieloletniego doświadczenia, spokojnie obławiając pobliski odcinek rzeki. Jestem pewny, że to nie będzie ostatnia metrówka w wykonaniu Krystiana. Share this post Link to post Share on other sites
malcz 1,807 Report post Posted July 11, 2016 (edited) Dzisiaj złowiłem metrowego bolenia i nic już nie będzie takie same (w moim wędkarstwie).... B) Ryba zjadła Panica od Adama,prowadzonego w opadzie z podbiciem do powierzchni. No i jeszcze aby nie było wątpliwości. Niesamowita ryba Krystian - na prawdę szczere gratulacje. Przerzuciłeś tych ryb mnóstwo - należało Ci się :) Tym samym namacalnie rozwiałeś wszelkie co roczne wątpliwości w dyskusjach w wątku kiedy ryby nie biorą - Czy są metrowe bolenie? A przecież to nie jest największa ryba jaka pływa w Polsce :) Myślę że wielu z nas jest żądna jakiś szczegółów połowu, musisz nam wybaczyć ale przy takiej rybie ciekawość jest olbrzymia....więc będę pierwszy z pytaniami: Czy było to miejsce z serii Twoich standardowych gdzie łowiłeś wcześniejsze ryby 60-70cm? Czy miałeś tego bolka upatrzonego, pokazywał się taki klamot? I wreszcie jak zachowuje się taki boleń po braniu, wiem że to sprawa która zależy od wielu innych czynników, ale możesz coś skrobnąć na ten temat. Pozdrawiam i życzę aby nie było to Twoje ostatnie słowo w kwestii trzycyfrowych ryb. malcz Edited July 11, 2016 by malcz Share this post Link to post Share on other sites
riversider 132 Report post Posted July 11, 2016 Jako poszukiwacz boleniowej arki, przylaczam sie do pytan Kolegi Malcza. I z ciekawoscia zerkne na wobka ktoren bral udzial w tym niesamowitym polowie. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 11, 2016 Brawo Krystian, Niesamowita Ryba. Pare lat sie tu juz na tym forum krece (w sierpniu bedzie 11 lat) i pozwole sobie subiektywnie napisac : tak kosmicznej ryby jeszcze tu nie bylo. Dla mnie to OKAZ DEKADY :) I nie ograniczam sie do boleni. Mam nadzieje, ze te lepsze zdjecia - frontem do obiektywu, z pilka tenisowa w paszczy ;) itd itp to masz schowane i bedziesz nas nimi raczyl ;) Dolaczam sie grzecznie do pytan @malcza i czekam na troche szczegolow :) Gratulacje i slowa uznania Share this post Link to post Share on other sites
dreadknight 1,213 Report post Posted July 11, 2016 I ja szczerze gratuluję. Wygląda ze jest nowy Rekord Polski. A co najważniejsze ryba nie zostala zlowiona z przypadku i pływa dalej :-) Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 11, 2016 Miazga dawaj go do Ws na rekord Polski. Gratulacje Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted July 11, 2016 Przepiękny. Brawo Krystian!! Share this post Link to post Share on other sites
Tomek TJ 678 Report post Posted July 11, 2016 Należało się ;) Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted July 11, 2016 Brawo i wreszcie jest dowód, sam byłem świadkiem połowu bolenia 106 cm, na Odrze w okolicy Siekierek, ale nie wielu wierzyło ;) :P Share this post Link to post Share on other sites
Traq 813 Report post Posted July 11, 2016 Kosmiczna ryba i co ciekawe taki okaz odpasł się w rzece, a nie w zaporówce. Dołączam się do gratulacji i próśb o więcej zdjęć! Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted July 11, 2016 Niewiele czasu minęło i nasze urodzinowe życzenia dla Ciebie spełniły się :) . Mocno namieszałeś w naszym boleniowym światku ;) . Jeszcze raz , gratulacje. :) Share this post Link to post Share on other sites
Rlodz 410 Report post Posted July 11, 2016 Zaniemówiłem na ładnych parę minut :) Niesamowita ryba. Przebija wszystko, co do tej pory widziałem na jerku, i w ogóle gdziekolwiek. Pięknie po prostu. Wielkie gratulacje :) Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted July 11, 2016 aj te Krystiany wczoraj był ich dzień ... ;) :D jak masz więcej zdjęć wrzucaj, Gratulacje. Share this post Link to post Share on other sites
Artech 4,923 Report post Posted July 11, 2016 Samo "lubię to" tutaj nie wystarczy. Wspaniała ryba, wielkie gratulacje. I życzę szybkiego pobicia rekordu. Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 4,667 Report post Posted July 11, 2016 Cudo!!! Tylko pogratulować!!! Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted July 11, 2016 Kosmos! Brawo Krystian! :) ! Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
luk_80 682 Report post Posted July 11, 2016 Dla wielu metrowy Szczupak jest czymś wyjątkowym ale metrowy Boleń to już coś dużo więcej....Takie ryby to dinozaury. Myślę, że nasz forumowy kolega Janusz Wideł który dzierży rekord polski (99cm) od chyba ponad 15 lat nie będzie miał nic przeciwko i zwolni dla ciebie miejsce na szczycie. O ile będziesz chciał zgłosić. Share this post Link to post Share on other sites