godski 7,011 Report post Posted June 17, 2016 1:0 dla Włochów. Share this post Link to post Share on other sites
MichałM 291 Report post Posted June 17, 2016 Ale wielkiego widowiska nie było... Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted June 17, 2016 1-0 dla Chorwacji Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted June 17, 2016 Niezłych kiboli debili mają Chorwaci (też) :doh: brak słów... Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted June 17, 2016 Czesi wyrwali Chorwacji 3 punkty. Kibice dali popis! Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted June 17, 2016 Niezłych kiboli debili mają Chorwaci (też) :doh: brak słów...A co się zadziało?musiałem jechać do pracy na godzinkę i nie obejrzałem meczu do koñca. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 17, 2016 Poleciały race i petardy ... Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted June 17, 2016 85' http://www.polsatsport.pl/news/2016-06-17/czechy-chorwacja-skrot-meczu-euro-2016-wideo/ Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted June 17, 2016 Kończy się pierwsza połowa meczu Hiszpania - Turcja La Furia Roja prowadzi gładko 2:0 Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 17, 2016 Kończy się pierwsza połowa meczu Hiszpania - Turcja La Furia Roja prowadzi gładko 2:0 Niestety, miałem nadzieje, że Turcy lepiej to zagrają ich obrona daje... może się przebudzą w drugiej połowie jak Czesi. Trzymam kciuki. Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted June 17, 2016 (edited) Niewątpliwie gdyby Turcy się ''obudzili'' dodało by to atrakcyjności temu meczowi mając na uwadze temperamenty drużyn i zawodników ... raczej już po meczu 3:0 Edited June 17, 2016 by Karol Krause Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 17, 2016 Niewątpliwie gdyby Turcy się ''obudzili'' dodało by to atrakcyjności temu meczowi mając na uwadze temperamenty drużyn i zawodników ... raczej już po meczu 3:0 Obudza sie jak kierowca przeciagle naciśnie klakson w autokarze ekipy ;) Share this post Link to post Share on other sites
dekosz 613 Report post Posted June 18, 2016 Panowie jest gdzieś jakas strona na której można oglądać skróty zakończonych spotkań? Share this post Link to post Share on other sites
pawlica 99 Report post Posted June 18, 2016 Panowie jest gdzieś jakas strona na której można oglądać skróty zakończonych spotkań? http://www.goalsarena.org/en/ Share this post Link to post Share on other sites
Emilo 56 Report post Posted June 18, 2016 Zawsze miałem wysokie mniemanie o ludziach, którzy ciężką pracą wchodzili na szczyt, tak teraz włosy mi się jeżą, jak patrzę co wyrabia Ronaldo już drugi mecz w tych zawodach, przydałaby mu się pauza, aby wystygł, bo obawiam się, że Portugalia odpadnie szybko z tą grą i w dalszej części turnieju będziemy mieć tzw. "mecze dla koneserów" z udziałem Węgier, Islandii ewentualnie Austrii...:( Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 18, 2016 Cristiano ma jakiś problem.... Zablokował się ... Share this post Link to post Share on other sites
czocho 1,744 Report post Posted June 18, 2016 (edited) Może ma okres ;-) albo miesięcznice smoleńska. ...może zabraknąć czasu żeby wbić się w turniejową formę. ... Edited June 18, 2016 by czocho Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 19, 2016 Może ma okres ;-) albo miesięcznice smoleńska. ...może zabraknąć czasu żeby wbić się w turniejową formę. ... Bez przesady :) Pamiętaj, ze on zawsze sie czuje najlepszym. Myślę, ze błyskawiczna eskapada do Maroka by podreperowala forme ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted June 19, 2016 Myślę, ze błyskawiczna eskapada do Maroka by podreperowala forme ;) Share this post Link to post Share on other sites
osiemnastak 2,814 Report post Posted June 19, 2016 Bez przesady :) Pamiętaj, ze on zawsze sie czuje najlepszym. Myślę, ze błyskawiczna eskapada do Maroka by podreperowala forme ;) a gdzie wysłał byś Milika ? , bo mamy nie mniejszy problem z trafieniami.Kuźwa u kogoś widzicie , a co nas Portugalia obchodzi.Może niech Ronaldo kończy ,fajnie by byŁo gdyby Milik w części zrobił karierę jak CR7. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 19, 2016 Bez przesady :) Pamiętaj, ze on zawsze sie czuje najlepszym. Myślę, ze błyskawiczna eskapada do Maroka by podreperowala forme ;) Zasze moze zdefraudowac pare baniek, niektorym to humor poprawia ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 19, 2016 a gdzie wysłał byś Milika ? , bo mamy nie mniejszy problem z trafieniami.Kuźwa u kogoś widzicie , a co nas Portugalia obchodzi.Może niech Ronaldo kończy ,fajnie by byŁo gdyby Milik w części zrobił karierę jak CR7. Na Arkadiusza Milika czeka Ziolek Jessica :) Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 19, 2016 Zasze moze zdefraudowac pare baniek, niektorym to humor poprawia ;) Wygra lewica wybory to sie weZma za tych z realu. Za starzy juz jesteśmy i wiemy jak to sie gra :) To juz przecież bylo :p Share this post Link to post Share on other sites
dekosz 613 Report post Posted June 19, 2016 Po kilku meczach mam wrażenie, że strasznie kalkulowane te euro jest... (nie oglądałem Chorwacji z Czechami i Hiszpanii z Turcja) Większość drużyn stara się nie stracić bramki, a nie ja strzelić. Też macie takie wrażenie, czy za dużo piw pije przy meczach :D? Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted June 20, 2016 Po kilku meczach mam wrażenie, że strasznie kalkulowane te euro jest... (nie oglądałem Chorwacji z Czechami i Hiszpanii z Turcja) Większość drużyn stara się nie stracić bramki, a nie ja strzelić. Też macie takie wrażenie, czy za dużo piw pije przy meczach :D? to się zmieni... już niedługo, zacznie się "prawdziwy" turniej :P Share this post Link to post Share on other sites