Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Emilo

Ojro 2016

Recommended Posts

Dyskusja autorytetów w Polsacie na temat karnego wygląda tak jakby był podyktowany przy zgaszonym świetle. Jeśli ktoś zachwyca się grą Niemców, proszę bardzo. Dla mnie jest to dowód, że drużyna przeciwna grając zachwycająco, popełni piłkarskie samobójstwo. A w świetle obecnych przepisów piłkarz wyskakujący do główki powinien trzymać łapy wzdłuż ciała. W przeciwnym razie ponosi pełne ryzyko podjęcia interpretacji przepisu o "powiększeniu powierzchni ciała". Giroud uczył się chyba piłkarskiego rzemiosła od Grzegorza Rasiaka. Jest do zmiany, tyle że mecz może trwać 120 minut.

100 % samobójstwo.
Dosłownie

Naprawdę słaby mecz Niemców. Ręka jak najbardziej była uważam - wystarczy, że poszła w kierunku piłki a poszła po 2 Niemcy oddali tylko jeden celny strzał w II połowie o ile dobrze naliczyłem , jak na MŚ to kalectwo. Brawo Francja. Liczę na ciekawy finał.

Faktycznie Niemcy w drugiej polowie bardzo slabo, myslalem ze beda grysc trawe, a tu wlasciwie poddali sie bez walki 

Mecz wygrał sędzia... a poziom tych mistrzostw jest na prawdę marny,spodziewałem się zupełnie innej piłki.

Wszyscy grali bardzo zachowawczo od samego początku tych mistrzostw.

Po gwiazdach za 70-100mln. euro spodziewałem się lepszego widowiska,a tu prawie wszyscy są już w domu...

Prawda jest taka, że Niemcy z początku ładnie pocisneli na świeżości grając wypracowane schematy a jak nie mogli przełamać Francuzów to trochę się gubili porównując do tego poziomu, do którego nas przyzwyczaili. Stworzyli więcej sytuacji, ale byli nieskuteczni, wylecieli im kluczowi zawodnicy i było to widać.
Miller grał jak Milik, nawet nazwisko podobne

Miller grał jak Milik, nawet nazwisko podobne

Prawda jest taka ze Ci najlepsi mają przewalone ... grają pełny sezon w swoich klubach... puchary... meczy dużo sezon ciężki ... do tego Euro dłuższe bo więcej zespołów które normalnie nie zakwalifikowały by się .... jasne ze powinni strzelać ... ale to TYLKO LUDZIE NIE MASZYNY ...

Kto twierdzi inaczej niech idzie na koncert Maryli Rodowicz ! :)

Zastanawialem sie czy wstawic tutaj, czy 'jerkbait sie smieje'  :) Zycze chlopakowi, zeby zagral kiedys w takim klubie, ale obecnie taki transfer wydaje sie malo realny.

Barcelona chase Milik Barcelona have their eye on Ajax striker Arkadiusz Milik after being impressed with his performances for Poland at Euro 2016, though Napoli are also keen. Source: Gazzetta dello Sport

Prawda jest taka ze Ci najlepsi mają przewalone ... grają pełny sezon w swoich klubach... puchary... meczy dużo sezon ciężki ... do tego Euro dłuższe bo więcej zespołów które normalnie nie zakwalifikowały by się .... jasne ze powinni strzelać ... ale to TYLKO LUDZIE NIE MASZYNY ...

Kto twierdzi inaczej niech idzie na koncert Maryli Rodowicz ! :)

Opinie Maryli Rodowicz, Tomka Hajto, pogodynek, politykow i innych ekspertow - engelow.

To jedna z podstaw potegi i jedno z przeklenstw pilki noznej.

Przy okazji takich imprez jak ME i MS wszyscy kibicuja. A jak kibicuja to sie znaja. Przeciez to pilka nozna. Kazdy (kazda) wie o co chodzi.

Zjawisko to wystepuje we wszystkich krajach. 

Tylko nazwiska sie zmieniaja... poziom pozostaje.

Stety i niestety .

Hmm, w telewizji leci właśnie powtórka wczorajszego meczu. Ogląda się to chyba lepiej niż Portugalia- Walia na żywo. Dziwny turniej. A co do Milika, to chyba GdS powinna napisać, że to Ajax jest pod wrażeniem występu swego snajpera. Wtedy jest to logiczne. Zniesmaczony Ajax wystawia Milika za, powiedzmy 200 tysięcy, Barcelona kupuje i sprzedaje ze 100% zyskiem do Tereka Grozny. Wszyscy zadowoleni. Milik zmienia środowisko, poznając wielu ciekawych kolesi z długimi brodami i podziwiając piękną panoramę Kaukazu. A karuzela transferowa trwa dalej w najlepsze. I gryzipiórki mają o czym pisać...

[quote name="Tomasz eS" post="1935757" timestamp="1467961315"]

Prawda jest taka ze Ci najlepsi mają przewalone ... grają pełny sezon w swoich klubach... puchary... meczy dużo sezon ciężki ... do tego Euro dłuższe bo więcej zespołów które normalnie nie zakwalifikowały by się .... jasne ze powinni strzelać ... ale to TYLKO LUDZIE NIE MASZYNY ... Masz rację tylko robią co kochają i zgarniają za to miliony euro w swoich klubach,a reprezentacja?komu się chce za mniejsze pieniążki wysilać i jeszcze kontuzji się nabawi

komu się chce za mniejsze pieniążki wysilać i jeszcze kontuzji się nabawi

Akurat jesli chodzi o reprezentacje Angli to bym sie zgodzil, z roznymi Afrykanskimi tez, plus pare innych. Ale sa tez reprezentacje ktore maja welkie gwiazdy, ktore jednak gryza trawe, niestety dlugi sezon w Europie daje jednak w kosc.

Jakie typowania wyniku przed finalem? Beda karne czy skoncza w regulaminowym czasie?

Francja wygra zdecydowanie,obędzie się bez karnych tak myślę.Portugalczycy tylko fartem przeszli przez euro nic nie pokazali.

A ja obstawiłem finał Hiszpania- Niemcy i było 6tyś euro do zgarnięcia na początku,a za Portugalie można było zgarnąć dwa razy tyle i proszę jaki finał. Edited by Marioo

Musimy pamiętać, że "cudownemu" chłopakowi wystarczy kilka minut na wstrzelenie się dwa razy w cudzą bramkę ;)  co już wielokrotnie udowodnił :P

ps. też jestem za Francją :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...